Skocz do zawartości

Ducati... ogólna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

Pisza ze duza- ch.. tam duza- duzej jeszcze nie wdzieli :) .

Panowie idzie na aukcji prawdziwa 999 R z 2005 roku 150 KM na tytanowych korbach ! Ja chyba za cienki bede- ale mam pytanie sa chetni?? Aukcja pojutrze a jutro zamykaja sesje...

Szczegol na priva prosze:-)). Pozdr. Janek Klekotek 748 S.

ja niestety się wypstrykałem na ST2'kę i na quada (Bebecara) polecanego przez Jacka :icon_mrgreen:

a co do przeróbek - mi się podobały niektóre te pomysły (zgadzam się, że co do wartości użytkowych to wielkie gó...)

kris

ja niestety się wypstrykałem na ST2'kę i na quada (Bebecara) polecanego przez Jacka :)

a co do przeróbek - mi się podobały niektóre te pomysły (zgadzam się, że co do wartości użytkowych to wielkie gó...)

kris

No wlasnie- z Kacha kombinujemy co za kareta stoi w chawirze? :icon_mrgreen:

Jacek zdjecia doszly???

Oj chyba drogo pojdzie- bo to klasyk juz, nadejszlo nowe wiec, taka 999R to nietrędy tera :)

A mi sie podoba i juz- tym bardziej ze jest podobno mozliwosc przesuniecia siedziska ze zbiornikiem blizej glowki ramy- ale kto to wie???

Pozdr. Janek Klekot 748 S.

Jacek zdjecia doszly???

Oj chyba drogo pojdzie- bo to klasyk juz, nadejszlo nowe wiec, taka 999R to nietrędy tera :biggrin:

A mi sie podoba i juz- tym bardziej ze jest podobno mozliwosc przesuniecia siedziska ze zbiornikiem blizej glowki ramy- ale kto to wie???

Pozdr. Janek Klekot 748 S.

Tak w monoposto mozna regulowac odleglosc siedzonka.

Dobra ide spac- musze byc wypoczety- jutro jade brudasem do roboty- a bedzie lac u nas- ale dam rade :) . Trzymajta sie cieplo! Pozdr. Janek Klekotek(spi), brudas w akcji...

Janek

pstryknij trochę fotek po takiej przejażdżce na brudasku i pochwal się, ajk wygląda Twardziel ;) po zrobieniu kilkunastu km w błotku

kris

PS - na allegro pojawiła sie 749 http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M604664 w śmiesznym malowaniu chyba tylko cena zbyt wysoka jak na wiek i przelot motorku

Kris jak tam prace nad upiększaniem SeTki???

Seba po prostu załamka -nic nie zrobiłem do tej pory. Kurczę ostatnio załatwiam wszystko pod budowę, dla małego Antosia, dla Mateusza kompletowaliśmy itp. Nic to - może niedługo się wezmą za swoje - wtedy może podjadę do Ciebie z prośbą o wsparcie przy kominach :buttrock:

Witam,

Informacja dla zainteresowanych - do 14 Stycznia 2008 zamawiąjąc wybrane rzeczy ze sklepu internetowego Ducati Shop na www.ducati.com, Ducati dodaje wysyłkę gratis.

Ceny...na cóz jak to w Ducati. Jeżeli jednak ktoś planował większe zakupy to teraz jest to dobry moment i nie zapominajmy, że idą święta i dla fanów marki wszystko co ma znaczek Ducati będzie fajnym prezentem.

Pozdrawiam,

Kamil

Ja od paru dni jeżdze do pracy skuterem. Rano tylko spoglądam na asfalt czy nie ma koloru czarny metalic i sruuu... Jak wyciągam skuta to spoglądam na Duke i smutek mnie ogarnia, że dopiero ją zacznę ujeżdżać na wiosne. Tylko 300km nią zdążyłem zrobić ;)

Scitro, jak tylko będe miał wolny weekend to umawiamy się na piwko. Toż to wstyd żeby się tak rzadko widywać.

Edytowane przez duke75

DESMOBSESSION DOC POLSKA

www.ducati-klub.pl

Krzysiu mnialem pecha i nie zrobilem zdjecia- nie padalo...

Za to nad wieczorkiem bylem u Ryska i osobiscie wystartowalem do 999 R- ale jak latwo bylo przewidziec przebili mnie- nie wiem za ile poszedl- bo potem jak sie nie jest na biezaco- nie mozna odtworzyc aukcji- ale mam podejrzenia co do 10500 $...

Za to droge powrotna mialem fajową( jechalem brudasem), jechalem sobie spokojnie szutrowka(70-80)- i nagle zauwazylem ze z tylu jedzie auto-no to podwyzszylem sie do 100-120( a droga kiepska), auto jedzie dalej i trzyma sie za mna, - mysle sobie milicja- zwolnie zwolnilem auto tez zwolnilo, ale pamietajac ze droga w pewnym momencie skreca w prawo- a ja mam wyskoczyc z drogi na wprost i kontynuowac jazde sciezka- znow przyspieszylem i hoop w sciezke :buttrock: , ale skubaniec skrecil- a juz myslalem ze pojdzie za mną- jednak nie milicja ;) , dlalej juz tylko moglem zalowac ze to nie piatek/sobote, bo pojechalbym sobie w dalsza przejazdzke i wrocil nad ranem- ale mi sie smigalo po terenie ze hej:-)))).

Za to sobotnio-niedzielne pucowanie brudasa odejszlo w niepamniec...

Pozdro Desmomaniaci. Janek Klekotek 748 S.

P.S. Bedac w Jedwabnem na biciu- zaszedlem oczywiscie do Klekotka- spi sobie spokojnie i czeka na ladniejsza pogode:-))...

Edytowane przez jannikiel

..... - mysle sobie milicja- zwolnie zwolnilem auto tez zwolnilo, ale pamietajac ze droga w pewnym momencie skreca w prawo- a ja mam wyskoczyc z drogi na wprost i kontynuowac jazde sciezka- znow przyspieszylem i hoop w sciezke :buttrock: , ale skubaniec skrecil- a juz myslalem ze pojdzie za mną- jednak nie milicja ;) , ....

Janku - milicji nie mamy już od wielu lat, tak więc nie mogli oni za Tobą jechać :biggrin:

Ja wiem, ale ladniej mi sie ta nazwa kojarzy- tak jakos swojsko pachnie mi palką sluzbową, :buttrock: :biggrin:

Nie ma to jak przyzwyczajenia, co ;) To dopiero jest nasza druga natura :biggrin:

Mi też sie kojarzy z różnymi sytuacjami - blokady zimowe na drogach, ścieżki zdrowia, białe panienki przytulające się do pleców, itp Ale też i coś pozytywnego - orzeszki i super fajne rękawiczki z białymi mankietami

Kris