Muminek Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 Pisza ze duza- ch.. tam duza- duzej jeszcze nie wdzieli :) .Panowie idzie na aukcji prawdziwa 999 R z 2005 roku 150 KM na tytanowych korbach ! Ja chyba za cienki bede- ale mam pytanie sa chetni?? Aukcja pojutrze a jutro zamykaja sesje...Szczegol na priva prosze:-)). Pozdr. Janek Klekotek 748 S. ja niestety się wypstrykałem na ST2'kę i na quada (Bebecara) polecanego przez Jacka :icon_mrgreen: a co do przeróbek - mi się podobały niektóre te pomysły (zgadzam się, że co do wartości użytkowych to wielkie gó...) kris Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 ja niestety się wypstrykałem na ST2'kę i na quada (Bebecara) polecanego przez Jacka :) a co do przeróbek - mi się podobały niektóre te pomysły (zgadzam się, że co do wartości użytkowych to wielkie gó...) kris No wlasnie- z Kacha kombinujemy co za kareta stoi w chawirze? :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 Jacek zdjecia doszly???Oj chyba drogo pojdzie- bo to klasyk juz, nadejszlo nowe wiec, taka 999R to nietrędy tera :) A mi sie podoba i juz- tym bardziej ze jest podobno mozliwosc przesuniecia siedziska ze zbiornikiem blizej glowki ramy- ale kto to wie???Pozdr. Janek Klekot 748 S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 Jacek zdjecia doszly???Oj chyba drogo pojdzie- bo to klasyk juz, nadejszlo nowe wiec, taka 999R to nietrędy tera :biggrin: A mi sie podoba i juz- tym bardziej ze jest podobno mozliwosc przesuniecia siedziska ze zbiornikiem blizej glowki ramy- ale kto to wie???Pozdr. Janek Klekot 748 S. Tak w monoposto mozna regulowac odleglosc siedzonka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2007 Dobra ide spac- musze byc wypoczety- jutro jade brudasem do roboty- a bedzie lac u nas- ale dam rade :biggrin: . Trzymajta sie cieplo! Pozdr. Janek Klekotek(spi), brudas w akcji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 4 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 Dobra ide spac- musze byc wypoczety- jutro jade brudasem do roboty- a bedzie lac u nas- ale dam rade :) . Trzymajta sie cieplo! Pozdr. Janek Klekotek(spi), brudas w akcji... Janekpstryknij trochę fotek po takiej przejażdżce na brudasku i pochwal się, ajk wygląda Twardziel ;) po zrobieniu kilkunastu km w błotkukris PS - na allegro pojawiła sie 749 http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M604664 w śmiesznym malowaniu chyba tylko cena zbyt wysoka jak na wiek i przelot motorku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 5 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 Ale za to jakie fele ma....woowKris jak tam prace nad upiększaniem SeTki??? Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 5 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 felgi ma super :biggrin: drogi fakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 5 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 Kris jak tam prace nad upiększaniem SeTki??? Seba po prostu załamka -nic nie zrobiłem do tej pory. Kurczę ostatnio załatwiam wszystko pod budowę, dla małego Antosia, dla Mateusza kompletowaliśmy itp. Nic to - może niedługo się wezmą za swoje - wtedy może podjadę do Ciebie z prośbą o wsparcie przy kominach :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Desmo77 Opublikowano 5 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 Witam, Informacja dla zainteresowanych - do 14 Stycznia 2008 zamawiąjąc wybrane rzeczy ze sklepu internetowego Ducati Shop na www.ducati.com, Ducati dodaje wysyłkę gratis. Ceny...na cóz jak to w Ducati. Jeżeli jednak ktoś planował większe zakupy to teraz jest to dobry moment i nie zapominajmy, że idą święta i dla fanów marki wszystko co ma znaczek Ducati będzie fajnym prezentem. Pozdrawiam,Kamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duke75 Opublikowano 5 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 (edytowane) Ja od paru dni jeżdze do pracy skuterem. Rano tylko spoglądam na asfalt czy nie ma koloru czarny metalic i sruuu... Jak wyciągam skuta to spoglądam na Duke i smutek mnie ogarnia, że dopiero ją zacznę ujeżdżać na wiosne. Tylko 300km nią zdążyłem zrobić ;)Scitro, jak tylko będe miał wolny weekend to umawiamy się na piwko. Toż to wstyd żeby się tak rzadko widywać. Edytowane 5 Grudnia 2007 przez duke75 Cytuj DESMOBSESSION DOC POLSKA www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 5 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 (edytowane) Krzysiu mnialem pecha i nie zrobilem zdjecia- nie padalo...Za to nad wieczorkiem bylem u Ryska i osobiscie wystartowalem do 999 R- ale jak latwo bylo przewidziec przebili mnie- nie wiem za ile poszedl- bo potem jak sie nie jest na biezaco- nie mozna odtworzyc aukcji- ale mam podejrzenia co do 10500 $...Za to droge powrotna mialem fajową( jechalem brudasem), jechalem sobie spokojnie szutrowka(70-80)- i nagle zauwazylem ze z tylu jedzie auto-no to podwyzszylem sie do 100-120( a droga kiepska), auto jedzie dalej i trzyma sie za mna, - mysle sobie milicja- zwolnie zwolnilem auto tez zwolnilo, ale pamietajac ze droga w pewnym momencie skreca w prawo- a ja mam wyskoczyc z drogi na wprost i kontynuowac jazde sciezka- znow przyspieszylem i hoop w sciezke :buttrock: , ale skubaniec skrecil- a juz myslalem ze pojdzie za mną- jednak nie milicja ;) , dlalej juz tylko moglem zalowac ze to nie piatek/sobote, bo pojechalbym sobie w dalsza przejazdzke i wrocil nad ranem- ale mi sie smigalo po terenie ze hej:-)))). Za to sobotnio-niedzielne pucowanie brudasa odejszlo w niepamniec...Pozdro Desmomaniaci. Janek Klekotek 748 S.P.S. Bedac w Jedwabnem na biciu- zaszedlem oczywiscie do Klekotka- spi sobie spokojnie i czeka na ladniejsza pogode:-))... Edytowane 5 Grudnia 2007 przez jannikiel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 5 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 ..... - mysle sobie milicja- zwolnie zwolnilem auto tez zwolnilo, ale pamietajac ze droga w pewnym momencie skreca w prawo- a ja mam wyskoczyc z drogi na wprost i kontynuowac jazde sciezka- znow przyspieszylem i hoop w sciezke :buttrock: , ale skubaniec skrecil- a juz myslalem ze pojdzie za mną- jednak nie milicja ;) , .... Janku - milicji nie mamy już od wielu lat, tak więc nie mogli oni za Tobą jechać :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 5 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 Ja wiem, ale ladniej mi sie ta nazwa kojarzy- tak jakos swojsko pachnie mi palką sluzbową, ;) :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 5 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 Ja wiem, ale ladniej mi sie ta nazwa kojarzy- tak jakos swojsko pachnie mi palką sluzbową, :buttrock: :biggrin: Nie ma to jak przyzwyczajenia, co ;) To dopiero jest nasza druga natura :biggrin: Mi też sie kojarzy z różnymi sytuacjami - blokady zimowe na drogach, ścieżki zdrowia, białe panienki przytulające się do pleców, itp Ale też i coś pozytywnego - orzeszki i super fajne rękawiczki z białymi mankietami Kris Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi