Muminek Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 He he, pociagniemy ten temat damsko-meski w niedziele w szerszym gronie,ok? :buttrock: :buttrock: a co będzie w niedzielę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yasec Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 na fajna stronke trafilem, moze jeszcze nie znacie... http://twistingasphalt.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 a co będzie w niedzielę? Uuuu- wielkie gnieznienskie spotkanie dwoch par dukatowych na szczycie...lub moze pozniej-pod nim ;-]. Moze wetniesz sie na impre...jadac na ogledziny czarnej panienki w Poznaniu...knujemy ze Scitrem jak Cie zwabic... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilust4s Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 (edytowane) Uuuu- wielkie gnieznienskie spotkanie dwoch par dukatowych na szczycie...lub moze pozniej-pod nim ;-]. Moze wetniesz sie na impre...jadac na ogledziny czarnej panienki w Poznaniu...knujemy ze Scitrem jak Cie zwabic... :spam: Kurcze kawałek drogi jest do Gniezna. Tylko niewiem czy o tym klubowym spotkaniu mowa :D :D Edytowane 4 Października 2007 przez wilust4s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 Kurcze kawałek drogi jest do Gniezna. Tylko niewiem czy o tym klubowym spotkaniu mowa :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: O klubowym wiedzialbys przeciez ;-]. Scitro przyjazdza w moje okolice cos zalatwic i przy okazji 'posjedzim,pogwazym,tatuaze se pokazym...'. Spotkanie wiosna lecz najpierw sprawy organizacyjne,pozdro Wilu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilust4s Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 ok to czekam do wiosny :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 5 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 Uuuu- wielkie gnieznienskie spotkanie dwoch par dukatowych na szczycie...lub moze pozniej-pod nim ;-]. Moze wetniesz sie na impre...jadac na ogledziny czarnej panienki w Poznaniu...knujemy ze Scitrem jak Cie zwabic... :icon_mrgreen: no nie wiem czy się z czasem wyrobię - w niedzielę mamy wyjazd z młodym na mecz i to w drugą stronę Polski. Kurcze jeszcze jeden dzień weekendu by się przydał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 5 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 no nie wiem czy się z czasem wyrobię - w niedzielę mamy wyjazd z młodym na mecz i to w drugą stronę Polski. Kurcze jeszcze jeden dzień weekendu by się przydał Nie przeginaj- nowych wnioskow ni bede slal... :icon_mrgreen: :banghead: :biggrin: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 5 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 (edytowane) Aaaa Muminek nie zapominaj, że tam w okolicach Kruszwicy na myszach pędzą... :flesje: :) Kujawski czy coś takiego :banghead: :biggrin: Oj aż strach przed tymi myszami :) białymi hihihi... Edit. Ja sobie w-nd przedłużyłem i wziąłem urlop na poniedziałek Edytowane 5 Października 2007 przez scitro Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian Opublikowano 5 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 (edytowane) witammoj ducat jak stoi cały dzien na dworzu to ciężko pali, jak się rozgrzeje to jest spoko i juz za kazdym razem odpala szybko...nie wiecie co to moze byc ?świece dzis wymieniłem i nadal to samo, jak nie dodam gazu to kręce i kręce, a i to za bradzo nie pomaga, chciaz z zgazem jest lepiej za zimno juz czy co? mozna cos z tym zrobic ?moj model to supersport 620 2003r na wtrysku Edytowane 5 Października 2007 przez damian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilust4s Opublikowano 6 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 WitamJa mam St4s 2001 na wtrysku. Też musiałem dodawać gazu przy odpalaniu ale bardzo mało. Podkręciłem mu wolne obroty tak na ok.1200 i jest ok. Chociaż jak jest zimny to chwile trzeba go na ssaniu trzymać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patriko Opublikowano 6 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 Hello chłopcy dukatowcy ;) Zmieniając Wasz temat, jak Wam się podoba nowy Hypermotard??? Chciałbym wiedzieć co sądzą na jego temat rdzenni desmomaniacy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 jak dla mnie to jest odjechany modelek choć nie wiem czy nie jest to dobry motorek głównie do jazdy typu "fun" lub po mieście albo jako drugi. Nie wydaje mi się, że się sprawdzi w trasie do przelotów między miastowych (chyba, że na maleńkie odległości i bez bagażu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patriko Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 Bo szczerze mówiąc troszkę się zdziwiłem, że Ducati bierze się za Supermoto. Ciekawe czy za niedługo wypuszczą hard enduro z desmo? :bigrazz: A ogólnie rzecz biorąc - kolejne piękne Ducati... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 Witam witam po zapiekance z ziemniaka i z myszatym napojem w szklance... :flesje: Muminek bidoku, jak tam mecz dzisiejszy??? :eek: wygraliście :bigrazz: :) :( Patriko a skąd twoje pytanie o Hypermot-a planujesz coś, czy tylko tak zagaiłeś... :icon_idea: :icon_question: Ogólnie Hyper jest ciekawą propozycją, choć mi nie leży ja podobnie jak Janek jestem zatwardziałym Ducatisti... ale raczej kieruję swoją sympatię w stronę Monstera, bo co naked to naked :lalag: a nie jakaś tam hydra...Trzymaj się i poluj na swego...Hejka Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi