JacekD Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 Cieszę się, że podoba sie Wam moje moto i mam nadzieję na spotkanie w realu. Ladny sprzecik,ladny. Witaj. Co za pieknie brzmiace imie Jacek :flesje: Jaca Bo wszystkie Jacki to fajne chłopaki są ...nie? ;) :) pozdro,Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yasec Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 Bo wszystkie Jacki to fajne chłopaki są ...nie? :flesje: ;) pozdro,Jacek swieta racja :buttrock: :flesje: pozdrawiamJacek :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melon19 Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 Co prawda posiadaczem ducata nie stałem się, ale dziękuję wszystkim za odpowiedzi związane z moim uprzednim pytaniem a w szczególności jackowi998 i jannikiel=owi za naprawdę przydatne info. Jestem teraz w klasie maturalnej więc nawet na bierne śledzenie tematu nie mam zbyt dużo czasu, ale jeżeli tylko kupie tą piękną włoską bestię, napewno zaangażuję się jak tylko się da najbardziej. JacekD - ten twój monsterek jet po prostu świetny. Jakbyś tylko jeszcze biały pas dodał przez środek, to by wyglądał zabójczo. :) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilust4s Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 (edytowane) Widze że na Dukach to Jacki same śmigają :buttrock: Melon19 witam, często jężdze do Rzeszowa, dobrze że jest jeszcze jakiś Ducatowiec w pobliżu :PJuż myślałem że jestem sam :lalag: Edytowane 28 Września 2007 przez wilust4s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 Widze że na Dukach to Jacki same śmigają ;) Melon19 witam, często jężdze do Rzeszowa, dobrze że jest jeszcze jakiś Ducatowiec w pobliżu :bigrazz:Już myślałem że jestem sam :biggrin: Ejjj, Wilu- dopiero sie kapnalem :banghead: Nastepny Desmo Maniak na forum! :flesje: :crossy: Witaj Stary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilust4s Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 Ejjj, Wilu- dopiero sie kapnalem :banghead: Nastepny Desmo Maniak na forum! :biggrin: :bigrazz: Witaj Stary Hehe witamJacku a co z tymi treningami ;) . Jak to wygląda?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 (edytowane) Z czystym sercem polecam niedukatowcom-ogladaczom: http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M550767. Duka kolegi,prawdziwy przebieg, nie jezdzil z braku czasu. Bez ukrytych wad. Pompka sprzegla wymieniona na wydajniejsza.Moze ktos dolaczy do naszej braci forumowo-dukatowej? :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Edytowane 29 Września 2007 przez jacek998 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melon19 Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 (edytowane) wilust4s to ty śmigasz tą czarną st4 na politechnikę? bo jeżeli to ty to widziałem Cię parę razy na Cieplińskiego i raz jak wjeżdżałeś na politechnikę. A i nie jesteś sam bo ostatnio widziałem czarnego monsterka 620ke i ss-a cr, a miejmy nadzieję na początek przyszłego sezonu dołączy jeszcze jeden napaleniec:D Edytowane 29 Września 2007 przez melon19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 (edytowane) A poza tym nie same Jacki jezdza Ducami- Janki rowniez, a i Ryski tez( narazie ma 3 Ducati, a chyba bedzie mial 4 szt. :icon_rolleyes: :icon_mrgreen: ) .Mam pytanie do Desmomaniacow- czy jak kupie zadupnik Monoposto do 748 bedzie mozna zamocowac na Bipostowy stelaz w miare bezproblemowo?Bo narazie znalazlem w ksazkach tylko tyle ze siedzenie bipostowe pasuje do stelaza bipostowego - nie pasuje do monopostowego, a odwrotnie da sie:-))???Pozdr. Janek Klekotek 748 S. Edytowane 29 Września 2007 przez jannikiel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 uzupełniając info o nowo zaoferowanych sprzętach na allegro jeszcze jedna oferta http://www.allegro.pl/item250581699_ducati_916.htmlkris Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 uzupełniając info o nowo zaoferowanych sprzętach na allegro jeszcze jedna oferta http://www.allegro.pl/item250581699_ducati_916.htmlkris Mumin- nie gadaj tyle tylko lec do nocnego po dobre wino dla zony i odbieraj poczte- wyslalem wniosek do Twojej 'Polowki'. :crossy: :flesje: :icon_razz: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 Jaca- a znasz moze tego goscia od Ducati 851 z allegro- przerobionego z paskudnym zadupkiem od gsxr srada-chce 10000, my dajemy 5000 i niech oddaje :D . Gosc jest z Kolo(a). Jakby udalo sie tanio kupic odbudowalibym w oryginale do kolekcji......Ale to handlarz pewnie:-( i z ceny nie zejdzie...Zebyscie mieli mile sny Bayllistic znow zajal Superpole - jutro nie zapomnijcie pokibicowac!Klekot! Janek 748 S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 Jaca- a znasz moze tego goscia od Ducati 851 z allegro- przerobionego z paskudnym zadupkiem od gsxr srada-chce 10000, my dajemy 5000 i niech oddaje :D . Gosc jest z Kolo(a). Jakby udalo sie tanio kupic odbudowalibym w oryginale do kolekcji......Ale to handlarz pewnie:-( i z ceny nie zejdzie...Zebyscie mieli mile sny Bayllistic znow zajal Superpole - jutro nie zapomnijcie pokibicowac!Klekot! Janek 748 S. Nie znam, to kawalek ode mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 Szkouda, co prawda jest mocno niekompletny, ale moze by sie cos do niego dokupilo... oczywiscie nie w Polsce:-)).Pozdr. Janek Klekot 748 S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arbuzman Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 A i nie jesteś sam bo ostatnio widziałem czarnego monsterka 620ke i ss-a cr, a miejmy nadzieję na początek przyszłego sezonu dołączy jeszcze jeden napaleniec:DMogles mnie widziec bo ostatnio smigalem po Rzeszowie takim glosnym czarnuchem:) :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi