Skocz do zawartości

Ducati... ogólna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

Niestety nie ściągnąłem musze mieć jakąś podwoże do częstochowy, bo pociągiem to mi się nie uśmiecha zapitalać.

Mówisz i masz :icon_mrgreen:

Ponoć jestem umówiona z Tobą na jutro w sklepie :icon_razz: No to dogadamy szczegóły podwózy, gdzie, kiedy i jak (szybko :) )

Pozdro :icon_razz:

Jac, coś długo Ci schodzi z fotami ze spotkania w Białokoszu...

Pozdr Seb

Nic nie poradze- czekam na udostepnienie FTP'a,Przemo jest zajety i nie daje rady filmow obrobic, moge tez spakowac to wszystko w dwie paki po 470MB i wpuscic na Megaupload do sciagniecia. To jak? A moze ktos ma swoj serwerek i daloby rade sie podlaczyc?

Ok. czekam

Kawę lubisz z mlekiem gorącą czy może mrożoną ??

Kawa mrożona - była pierwsza klasa ;)

Cudowna ochłoda podczas gorących trudów przymierzania...

Wielkie dzięki ;)

PS. W domciu, na spokojnie ( i sucho :icon_evil:) wbiłam się :smile:

Ale mam wrażenie, że są przydługie... a może one tak mają być?

Tak czy inaczej, jestem w poniedziałek :evil:

Pozdrowionka

DeV

Hej Kris, omijaj tylko Łódź szerokim łukiem, to na pewno nie będziesz w potrzebie... :)

a to czemu??? :icon_evil:

no a ja sobie polatalem po kraju :)

wydechy grzmia zajefajnie, stoppery zbedne, szkoda izolowac takie atrakcje :)

poza tym zaliczone dwie ulewy, jedno gradobicie i jedna burza z powalonymi

drzewami, przygniecionym samochodem i podtopieniami...

ale reasumujac weekend byl fantastyczny :))))

Edytowane przez yasec

A tak to po ostatnim Italmeetingu, coś dużo ludzi miało wyedy przygody pod Łodzią :banghead: jakieś zgubione łańcuchy... czy coś :bigrazz:

Muminek jedziesz w końcu do Brna 15-tego czy nie. Jedzie jeszcze ktoś?

Pozdrawiam

Sebo

PS. DeVillku przymierzałaś może tę ładną obcisłą kurteczkę??? A co na to powie twój kotek ;)

www.ducati-klub.pl

Mel- gdzie Ty byles? A filmik ciekawy- gosc to ma kasy- kazden jeden sprzecik to pewnie pol melona zielonych...a ten prototypowy Desmosedici- to i ponad melon(?).Popatrzcie na przednie zawieszenia- koszt takiego to od 50000$- do 150000$...

Prawdziwy fanatyk- nie dojje, niedospi ale Superbiki i Motogp masszinen ma:-))- cos jak ja i Rysiek(chociaz przegral 1098- niekompletny poszedl za 16500$ i gdzie tu amerykanska logika? Jak najtanszy nowy kosztuje 14000$), ostatnio sie smiejemy ze na sniadanie smarujemy co 2 kromka i z tych smarowanych jemy tez co druga- reszta na kolacje- a popijamy woda deszczowka :) :evil: :) - bo oszczedzamy na Duc-e. Pozdr. Janek Klekotek 748 S.

A tak to po ostatnim Italmeetingu, coś dużo ludzi miało wyedy przygody pod Łodzią :banghead: jakieś zgubione łańcuchy... czy coś :)

Muminek jedziesz w końcu do Brna 15-tego czy nie. Jedzie jeszcze ktoś?

no niestety nie wybiorę się w tym roku ;) cóż taki lajf