MeDeViLL Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Niestety nie ściągnąłem musze mieć jakąś podwoże do częstochowy, bo pociągiem to mi się nie uśmiecha zapitalać. Mówisz i masz :icon_mrgreen: Ponoć jestem umówiona z Tobą na jutro w sklepie :icon_razz: No to dogadamy szczegóły podwózy, gdzie, kiedy i jak (szybko :) ) Pozdro :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkMann Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Mówisz i masz :icon_mrgreen: Ponoć jestem umówiona z Tobą na jutro w sklepie ;) No to dogadamy szczegóły podwózy, gdzie, kiedy i jak (szybko :P ) Pozdro :bigrazz: Ok. czekam Kawę lubisz z mlekiem gorącą czy może mrożoną ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Ok. czekam Kawę lubisz z mlekiem gorącą czy może mrożoną ?? Młodzieży - ale sobie słodzicie :biggrin: DarkMann - a gdzie teraz masz ten sklep? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Jac, coś długo Ci schodzi z fotami ze spotkania w Białokoszu...Pozdr Seb Nic nie poradze- czekam na udostepnienie FTP'a,Przemo jest zajety i nie daje rady filmow obrobic, moge tez spakowac to wszystko w dwie paki po 470MB i wpuscic na Megaupload do sciagniecia. To jak? A moze ktos ma swoj serwerek i daloby rade sie podlaczyc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkMann Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2007 DarkMann - a gdzie teraz masz ten sklep?Pod tym linkiem znajdziesz zdjecia i mapkę http://www.f2.com.pl/?ac=OtherPageView&pId=1zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeDeViLL Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Ok. czekam Kawę lubisz z mlekiem gorącą czy może mrożoną ?? Kawa mrożona - była pierwsza klasa ;) Cudowna ochłoda podczas gorących trudów przymierzania...Wielkie dzięki ;) PS. W domciu, na spokojnie ( i sucho :icon_evil:) wbiłam się :smile: Ale mam wrażenie, że są przydługie... a może one tak mają być?Tak czy inaczej, jestem w poniedziałek :evil: PozdrowionkaDeV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Pod tym linkiem znajdziesz zdjecia i mapkę http://www.f2.com.pl/?ac=OtherPageView&pId=1zapraszam ja tylko będę w Krakowie to się stawię - może jakieś ubranko sobie wyfasuję u Ciebie :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yasec Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2007 (edytowane) Hej Kris, omijaj tylko Łódź szerokim łukiem, to na pewno nie będziesz w potrzebie... :) a to czemu??? :icon_evil: no a ja sobie polatalem po kraju :)wydechy grzmia zajefajnie, stoppery zbedne, szkoda izolowac takie atrakcje :)poza tym zaliczone dwie ulewy, jedno gradobicie i jedna burza z powalonymidrzewami, przygniecionym samochodem i podtopieniami...ale reasumujac weekend byl fantastyczny :)))) Edytowane 12 Sierpnia 2007 przez yasec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melvin Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 popatrzcie sobie http://link.brightcove.com/services/link/b...bctid1125841698 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 A tak to po ostatnim Italmeetingu, coś dużo ludzi miało wyedy przygody pod Łodzią :banghead: jakieś zgubione łańcuchy... czy coś :bigrazz: Muminek jedziesz w końcu do Brna 15-tego czy nie. Jedzie jeszcze ktoś?Pozdrawiam Sebo PS. DeVillku przymierzałaś może tę ładną obcisłą kurteczkę??? A co na to powie twój kotek ;) Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Mel- gdzie Ty byles? A filmik ciekawy- gosc to ma kasy- kazden jeden sprzecik to pewnie pol melona zielonych...a ten prototypowy Desmosedici- to i ponad melon(?).Popatrzcie na przednie zawieszenia- koszt takiego to od 50000$- do 150000$...Prawdziwy fanatyk- nie dojje, niedospi ale Superbiki i Motogp masszinen ma:-))- cos jak ja i Rysiek(chociaz przegral 1098- niekompletny poszedl za 16500$ i gdzie tu amerykanska logika? Jak najtanszy nowy kosztuje 14000$), ostatnio sie smiejemy ze na sniadanie smarujemy co 2 kromka i z tych smarowanych jemy tez co druga- reszta na kolacje- a popijamy woda deszczowka :) :evil: :) - bo oszczedzamy na Duc-e. Pozdr. Janek Klekotek 748 S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 To już teraz Janek wiem czemuś taki filigranowy..hihihihi... :) Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arbuzman Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Witam wszystkich Ducatisti:DPlanuje zakup Monsterka 620 ew. innego rocznik 2002+ i dolaczenie do zacnego grona..Prosze o rade na co zwrocic uwage przy zakupie uzywanego Duke'a i wskazowki dot. serwisu, eksploatacji itd.PozdrawiamPawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeDeViLL Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 PS. DeVillku przymierzałaś może tę ładną obcisłą kurteczkę??? A co na to powie twój kotek :) No baaa... Kociaczek wielce kontent :banghead: Bo będzie mu jeszcze cieplej i przytulniej ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 A tak to po ostatnim Italmeetingu, coś dużo ludzi miało wyedy przygody pod Łodzią :banghead: jakieś zgubione łańcuchy... czy coś :) Muminek jedziesz w końcu do Brna 15-tego czy nie. Jedzie jeszcze ktoś? no niestety nie wybiorę się w tym roku ;) cóż taki lajf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi