zefir Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 Czy ktoś z Was zna jakiś link do ściagania wyścigów z MotoGP? Jakimś dziwnym trafem za każdym razem kiedy są wyścigi to mam dyżur. Ostatnio miałem wolny poniedziałek i udało mi się zobaczyć jak Bayliss załadował Toselanda. Cieszyłem się jakby Polska wygrała z Brazylią w piłkę. Brakuje mi tych wyścigów:( Szczaua.http://ntv.punio.eu.org/gp/ Pzdr.Zefir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 Szczaua.http://ntv.punio.eu.org/gp/ Pzdr.Zefir Oooo, toz to jest ekstra link, juz zasysam, dziekujemy! :icon_mrgreen: BARTOLINI- slij mi maila na PW- przysle Ci info o imprezie lub looknij kilka postow wyzej lub znajdz temat w 'zlotach'.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 (edytowane) Hej chłopy!Słuchajcie czy ktos z Krakowa i okolic mógłby mi doradzić gdzie mógłbym podgiąć rurkę od wydechu, tę część która wchodzi do kolektora? Mam wydechy karbonowe z mojego starego SS750 a teraz je założyłem do 900 i troszke mi nie pasuja więc musze je podgiąć lub dosztukowac kawałek o odpowiednim kształcie.Pozdro skontaktuj się z Sebą (np. na mailem PW) - on ma tyle kontaktów w mieście Kraka, że coś Ci doradzipozdrawiam,Kris Edytowane 8 Maja 2007 przez Muminek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 Witam, gratuluję Bartolini zakupu, ciekaw jestem jak wygląda ta twoja nowa miłość...Seb nie ma iętarki ale popyta, kto może podgiąć te pipki Duka...Melvin pewnie oddaje się kontemplacji w cichej zatoczce gdzieś na wybrzeżu... i nie w głowie mu teraz takie głośne klekoczące rumburaki...hihihi... Pozdrawiam Seb Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartolini Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 dzieki chlopaki;ps.chcialem wstawic fotke mojego Duca ale nie radze sobie z tym "URL"?? :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 8 Maja 2007 Administrator Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 musisz wrzucić fotę na jakiś serwer, np imageshack.usa potem po prostu wysłać posta, powinno działać bez dodawania kodu url. Zapodajcie fotę tych ręcznie robionych kominów, chodzi po łbie podobny pomysł, mam nawet speca, który może top zrobić profi. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 Przepraszam Dominik, o co Ci chodzi z tymi kominami??? Czyżby mi coś umknęło??? Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartolini Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 http://img527.imageshack.us/my.php?image=dsc07884hs2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 http://img527.imageshack.us/my.php?image=dsc07884hs2.jpg No, dobra- lubimy Cie! :) :biggrin: Ladne lampy, ladny :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 8 Maja 2007 Administrator Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 Ekhm, osobiście jestem wyznawcom jedynie słusznej religii mówiącej, iż w Monsterze Musi być okrągła lampa...pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartolini Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 no to masz okragla ,duza,jedna jak w MZ ETZ :icon_twisted: http://img87.imageshack.us/my.php?image=dsc07878uy9.jpg :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 (edytowane) no to masz okragla ,duza,jedna jak w MZ ETZ :icon_evil: http://img87.imageshack.us/my.php?image=dsc07878uy9.jpg :icon_eek: bartolini - to tak sobie zmieniasz jak Ci humor podpowiada? ja też jednak wolę jak jest na okrągło i pojedyńczo z przodu pozdrawiam kris Edytowane 8 Maja 2007 przez Muminek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heartless Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 (edytowane) Hmmm.. A może tak ktoś z Olsztyna lub okolic przegląda to forum i się wreszcie odezwie? Chodzi mi konkretnie o osobę śmigającą po Dajtkach i nie tylko na żółtym monsterze m.in. po "tail chop'ie" - więcej nie zdążyłem zauważyć, ale aż się prawie w sobotę z roweru sp..adłem :) Jak usłyszałem ten ryk.. Tylko śmignął, ale rejestracja "miejscowa". Czyżby bratnia dusza w tym biednym we włoskie maszyny regionie?? Edytowane 8 Maja 2007 przez heartless Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 Hmmm.. A może tak ktoś z Olsztyna lub okolic przegląda to forum i się wreszcie odezwie? Chodzi mi konkretnie o osobę śmigającą po Dajtkach i nie tylko na żółtym monsterze m.in. po "tail chop'ie" - więcej nie zdążyłem zauważyć, ale aż się prawie w sobotę z roweru sp..adłem :wink: Jak usłyszałem ten ryk.. Tylko śmignął, ale rejestracja "miejscowa". Czyżby bratnia dusza w tym biednym we włoskie maszyny regionie?? a może to jakaś fajna dziewczyna :icon_biggrin: na pięknym motorze (a może powinieniem napisać piękna dziwczyna na fajnym motorze) :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heartless Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 mooooże :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi