jannikiel Opublikowano 15 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2007 Ale to starsza wersja- i troche sie rozni ( m.in komputerem), a poza tym cena tego szrotu to nie rewelacja, ale dzieki dzieki...Teraz z innej beczki- a wiecie ze tak bardzo 1098 nie odstaje od 999 S i R ??Masa sucha 186 kg( 173 kg to bez plynow i akumulatora- ach ten marketing:-)) ), moc 154 KM na wale, czyli spod kola bedzie w granicach 142-143 KM a 999 zwykle juz wykazywalo 139 na tylnym kole, a 999 S 141KM, tylko moment 1098 ma wiekszy za sprawa pojemnosci- tak wiec to nie Testastretta revoluzione, raczej evolucione(tak zreszta podaja w reklamowkach), co nie oznacza ze fajny jest(zeby "oczy" zrobili jak chociaz MV Augusta- to jeszcze fajniejsza by byla) i dla mnie jedna taka sztuka jest o wiele wiecej warta niz stado roznych erjedynkosrerek...Forza Ducati!!! Aha wie ktos czy 1098 bedzie startowac w Superbikach??? Pozdr. Janek- Rozklekotane 748 S(jak Super :evil: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 15 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2007 Forza Ducati!!! Aha wie ktos czy 1098 bedzie startowac w Superbikach??? Pozdr. Janek- Rozklekotane 748 S(jak Super :evil: ) Jak to mówią - nie wiem, ale się domyślam - stawiam, że nie od pierwszego wyścigu. Ale docelowo powinien się pojawić - jak to powiedziałeś - marketing :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweel Opublikowano 15 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2007 witam niestety chyba niebędzie ,dalej na 999a 24 tego mies Qatar pierwsze SBK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radosny Opublikowano 15 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2007 Ależ dziś piękny dzień, ech, nie dośc że pozbyłem się w 45-minutowych męczarniach pierwszego w życiu zęba to jeszcze jakiś koleś zwinął mi sprzed nosa to prawie-moje Ducati!!! Poprostu zajebioza....a chciałem wziąć na przetrzymanie sprzedającego i urwać z ceny 9 setek. Oszczędzanie na motocyklach nigdy nie popłaca :evil: Dla jasności - to był S2R z 2005 roku, z przebiegiem 4 tysiące, w stanie idealnym, kupiony jako nowy w Polsce, bez żadnych przeróbek i dzwonów, za 23,9tys. Ja chciałem dać 23tysie gotóweczką a koleś co mnie uprzedził jeszcze kurde na raty go łyknął. Tłusty czwartek to zły czwartek :evil: :icon_razz: :lalag: :wink: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweel Opublikowano 15 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2007 faktycznie lipa ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 15 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2007 Ależ dziś piękny dzień, ech, nie dośc że pozbyłem się w 45-minutowych męczarniach pierwszego w życiu zęba to jeszcze jakiś koleś zwinął mi sprzed nosa to prawie-moje Ducati!!! Poprostu zajebioza....a chciałem wziąć na przetrzymanie sprzedającego i urwać z ceny 9 setek. Oszczędzanie na motocyklach nigdy nie popłaca :icon_razz: Dla jasności - to był S2R z 2005 roku, z przebiegiem 4 tysiące, w stanie idealnym, kupiony jako nowy w Polsce, bez żadnych przeróbek i dzwonów, za 23,9tys. Ja chciałem dać 23tysie gotóweczką a koleś co mnie uprzedził jeszcze kurde na raty go łyknął. Tłusty czwartek to zły czwartek :lalag: to teraz nic tylk okupić coś innego - jak patrazyłem na allegro pojawiło się dużo sprzętów ostatnio - coś się z motorkami Ducati rusza w Polsce w używkach :wink: A to fakt, że to pechowa wiadomość dla Ciebie - pewnie Cie to trochę wkurzyło - też tak miałem, jak kupowałem pierwszy motor. Ale to co kupiłem okazało się strzałem w dziesiątkę - może po prostu nie byłCi pisany ten Monsterek :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melvin Opublikowano 16 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2007 Melvin rozglądaj się już za nowym lakierem... może ten zielony, który mi kiedyś proponowałeś ...hihihi.. spoko, seb..........melvin nadal jest unikalny; rowniez pod wzgledem lakieru ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 16 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2007 Ależ dziś piękny dzień, ... to jeszcze jakiś koleś zwinął mi sprzed nosa to prawie-moje Ducati!!! Poprostu zajebioza... Wyczuwam tu jakiesz czary... Melvin z szamanami pewnie calą noc jarali i rzucali zaklecia ;) Radosny już nie szukaj mandarynkowej czerwieni... hihihi...Trzymaj się chłopie, celuj w czarnego, to jest dopiero klasa :icon_razz: Pozdro Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 16 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2007 Czarny jest spoko, jak dla mnie najjfajniejszy kolor-sam mam czarnego to wiem :-)) hahahaha. Pozdr. Janek-Klekotek Black Limited Edition 748 S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 16 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2007 Czarny jest spoko, jak dla mnie najjfajniejszy kolor-sam mam czarnego to wiem :-)) hahahaha. Pozdr. Janek-Klekotek Black Limited Edition 748 S. to znaczy Janku, że zminiłeś malowanie, czy zmieniłeś cały sprzęcik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 16 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2007 Muminek, piłeś wczoraj, czy się pączków objadłeś do bólu???? Przecież zawsze (od nowości) miał czarnego!A co do klekota to Janku w końcu i tak Ci się ten 748 rozklekocze...hihihi... Powiedzcie jaka jest różnica między S2R Melva a M900 czy M1000... czy mają podbne osiągi? Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielp1986 Opublikowano 16 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2007 (edytowane) "A tak przy okazji - w tym tygodniu nie ma Motobazaru w W-wie - to pewnie wiecie, ale tak dla przypomnienia" Muminek Wczoraj, 20:27 a wiecie kiedy jest bo dochodza do mnie sprzeczne informacje Edytowane 16 Lutego 2007 przez danielp1986 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 16 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2007 Motobazar w W-wie jest 31 marzec - 1 kwiecień 2007 http://www.mototarg.pl/ co do picia to niestety nie :P , a rzucłem taką informację dla podtrzymania razgawora :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heartless Opublikowano 16 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2007 coraz więcej monsterków się pojawia, bo 10 osób w PL wygrało je w konkursie i z tego co wiem, większość chciała je sprzedać. Jeśli ktoś chce wziąć na przetrzymanie, to polecam przetrzymać do sierpnia - mój wtedy będzie lekko tańszy :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 16 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2007 (edytowane) coraz więcej monsterków się pojawia, bo 10 osób w PL wygrało je w konkursie i z tego co wiem, większość chciała je sprzedać. Jeśli ktoś chce wziąć na przetrzymanie, to polecam przetrzymać do sierpnia - mój wtedy będzie lekko tańszy :buttrock: no właśnie - na allegro pojawiło się koło 4-5 sztuk S2R w cenach od 31-35 tyś pln. Co ciekawe wszystkie w jednym kolorze - czerwony Edytowane 16 Lutego 2007 przez Muminek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi