Frencci Opublikowano 30 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 Monsterka swojego się nie pozbywam - moje dziewczyna wygrała drugiego :wink: Wiem, wiem, szczęściarz ze mnie.. na 2 nas na pewno nie będzie stać, więc jeden stoi w Poznaniu w salonie... - to witaj nowy Ducatisto na forum ;-] Ktos to chyba musial dopomoc temu szczesciu,co??? hehe. Polukajcie sobie Makarony na 1098: http://www.bikemagazine.co.uk/nav?page=bik...esource=6319902 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 30 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 jeszcze jedno pytanko: ile moze kosztowac teoretycznie pewny technicznie monster 600 np z tego roku(1998) Danielu witam serdecznie w naszym kąciku dużych chłopców.... myślę że za ok 8 tys. mógłbyś kupić ten rocznik, ale to zależy od twoich umiejętności negocjacyjnych...hehehe... Ja dałem za mojego z 2000 roku 9800 z przebiegiem ok. 24 tys. km (ale dokładnie nie pamietam).Witam również radośnie kolegę Radosnego...Zapytaj heartlesa on sprzedaje 900. Pozdrawiam Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heartless Opublikowano 30 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 - to witaj nowy Ducatisto na forum ;-] Ktos to chyba musial dopomoc temu szczesciu,co??? hehe. Witam witam! A co ja poradzę, że firma "M~" robi proste konkursy :notworthy: - dopomagałem szczęściu jak mogłem, ale wszystko na legalu i zgodnie z regulaminem - konkurencja musiała sie słabo starać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radosny Opublikowano 30 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 Niestety, mimo absolutnie zniewalającej urody, Ducat Heartlessa nie wchodzi w gre ponieważ ma dla mnie trzy zasadnicze wady :po pierwsze cena, po drugie cena a po trzecie mokre sprzęgło :icon_rolleyes: Tak więc poszukującym jestem wciąż..... A czy może zna ktoś tego sprzęta? http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M349842 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 30 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 (edytowane) Za 19 z czyms to sprzedawali zarejestrowane 748 i 916 w okolicach Warszawy.Moze moment ma przy wyzszych obrotach niz 900, ale to juz zapiernicza, szczegolnie od tak 6-7000 obr. Tylko ta pozycja- trzeba sie do niej przyzwyczaic:-))). Pozdr. Janek- Klekotek 748 S. Edytowane 30 Stycznia 2007 przez jannikiel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radosny Opublikowano 30 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 Monster Cookie ;) http://www.allegro.pl/item148614729_ducati..._w_polsce_.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 31 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 Ze Stanow takie moto mozna bylo wyrwac za 32-34000 zl.Szukac komus??Pozdr. Janek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 31 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 Radosny, te dwa motocykle pojawiają się w ogłoszeniach już od dłuższego czasu, więc albo cena :) albo jakiś feler...A tak na marginesie to myślałem, że Ci się nie podoba kolor tego motocykla Heartlesa, a ty tu z takim prozaicznym...hihihi... powodem jak cena wyskakujesz :icon_mrgreen: Dobrze, że chociaż napisałeś, że Ci sprzęgło nie pasi... A tak w ogóle to Duc generuje tyle chałasów i klekotów, że nawet bez suchego sprzęgła brzmi niezwykle niepokojąco dla otoczenia...Pozdr Seb Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radosny Opublikowano 31 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 Hehe, oczywistym jest że gdyby trafił się jakiś sensowny S2R na takim piękniusim wachaczyku to nawet nie myslałbym o suchym sprzęgiełku :buttrock: Jeśli zaś chodzi o hałasy ducatowe, kochani, gdy bodajże w 95 roku pojechaliśmy na Junakach do Mostu na wyscigi, nigdy nie zapomnę dreszczu na plecach gdy zobaczyłem pierwszy raz na pakingu czerwoną 916-tkę....a potem gośc ją odpalił a ja przeżyłem pierwszą w życiu śmierć kliniczną..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 31 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 No ale przecież Janek też generuje niepokojące odgosy...hihihi...Szukajcie a znajdziecie...Strzala Seb PS. Ma już ktoś nazwę naszego nieformalnego klubu??? Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radosny Opublikowano 31 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 Janek, a wg Twoich żródeł ile trzeby by wybulić w stanach za S4R lub S2R - bez dzwona, ewentualnie jakaś drobna kosmetyka, i raczej z pierwszych modeli by cena nie zabijała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 31 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 To zalezy za ile i gdzie kupiona- bo dochodza rozne koszty oprocz samej golej ceny aukcyjnej.No i trzeba miec farta.Ostatnio wlasnie szukamy S2R dla znajomego to zobaczymy konkretnie jakie koszty wyjda...Na ebayu nie ma co szukac- chociaz jeden gosc z tego Forum chwalil sie ze kupil korzystnie na ebayu i koszty wyszly podobno nizsze niz przez motostodole- jednak jak zaczalem zadawac pytania o koszty transportu do Polski itp- umilkl i nie odezwal sie wiecej- a mysle ze koszty go porazily i nie moze sie otrzasnac.Najlepiej to kupic tanio w okolicach niujorku- wtedy koszty najmniejsze- ale najczesciej jest tak ze im blizej niujorku tym koszt aukcyjny jest wiekszy, znow jak jest daleko to transport w samych stanach w granicach 1000-2000 $Dam przyklad mego BMW F 650 Dakar z 2002 roku- koszt samego motorka- 2600$- i malo roboty bylo- bo dolozylem kierunek, pokrywke za siedzeniem, lusterka i nawet nie malowalem- z rejestracja koszt wyniosl mnie ok. 12210 zl- czyli 12000- 7800= 4410- to koszty oprocz ceny motorka( z kierunkami, lusterkamii plastikiem itp) i mniej wiecej koszty sa podobne tzn jesli praktycznie nic do roboty- bo jak cos trza robic to dochodzi koszt czesci+ robocizna. Ten Ducati 999 Ryska to prawdopodobnie wyjdzie 27-29000 zl.Jesli chodzi o konkrety i szczegoly na powaznie- to na stronie www.motostodola-jedwabne.net jest podany nr tel do Ryska i z nim trzeba ustalac...mozna wejsc w inne i przeczytac o klasykach (z humorem troche) i obejrzec filmik z wiejskim kaskaderem(ten lepszej jakosci).Pozdr. Janek Klekotek Kle, Kle ,Kle:-))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melvin Opublikowano 1 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2007 Janek, a wg Twoich żródeł ile trzeby by wybulić w stanach za S4R lub S2R ja mysle, ze powinienes sie najpierw zdycydowac ktory model chcesz; S2R i S4R to jak porownywanie jablek z pomaranczami - dwa kompletnie inne motory napedzane diametralnie roznymi silnikamiustaliwszy co chcesz, wyznacz sobie absolutnie maxymalny budzet i zacznij szukac. masz +/- 3 m-ce wiec bez pospiechu, napalania sie, zacznij niuchac gdzie sie da. a rezultaty same przyjdato moje 2gr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 1 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2007 Radosny, a tak na marginesie, to jesteś pewien, że waśnie Ducati szukasz??? Byli tu tacy już co Duca szukali a kupili cyt. Janka: ryżojeda...Strzala Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melvin Opublikowano 1 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2007 hurraaaa!!!oderbralem dzis moto, juz wlaczylem kilka alarmow w drodze do domu :icon_razz: i wszystko jest jak dawniejbez 1 tyg trwalo to 3 m-ce i kosztowalo.....krzynke i ciut, ciut ale wartojutro w planie przejazdzka 'czym sie, chlopaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi