heartless Opublikowano 23 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2007 Hmm.. z tym malowaniem to niezły pomysł, bo czarne wyglądają o niebo lepiej.. A z wywalaniem bebechów to zaczekam aż mnie zacznie drażnić dźwięk oryginałów, bo jeszcze go za wiele nie słyszałem ;) Potem będę się bawił. A ręce mam na miejscu i każda po swojej stronie, więc z drobnymi przeróbkami nie bedzie problemów :) Nawet znalazłem jakąś stronkę z tzw Do-It-Yourself ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melvin Opublikowano 23 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2007 jak se ta chceta a jakie bys nie mial pytanie odnosnie monsterka, to znajdziesz na nie odpowiedz na DMLwyciaganie bebechow nazywa sie "coring", wpisz to w "search" klawisz u gory i dostaniesz odpowiedzi mnostwo, jest tez duzo zdjec "krok po kroku".........powodzenia tu masz link http://www.ducatimonster.org/smf/index.php/board,4.0.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 24 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2007 Hmm.. z tym malowaniem to niezły pomysł, bo czarne wyglądają o niebo lepiej.. A z wywalaniem bebechów to zaczekam aż mnie zacznie drażnić dźwięk oryginałów, bo jeszcze go za wiele nie słyszałem ;) Potem będę się bawił. A ręce mam na miejscu i każda po swojej stronie, więc z drobnymi przeróbkami nie bedzie problemów :D Nawet znalazłem jakąś stronkę z tzw Do-It-Yourself :clap: Oj zacznie cie drażnić jak jeden z drugim cymbałem w blaszance zajedzie Ci drogę "bo nie zauważył" dzwoniąc do swojej panny z komóry....Trzymaj się na razie i trenuj na "sucho" w garazu...Seb Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 24 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2007 no wreszcie się trochę obrobiłem z nadzieją na coś przyjemnego a tu od rana wali śnieg, że się tylko załamać :biggrin: ale cóż - chociaz pomarzyć zostało o motorkach. Heartless - ty facet to masz szczęśice, że wygrałeś Monstera. Po prostu ucz się jak pisła Scitro i na wiosnę wio na pole i po garach (oczywiście z rozwagą). Co do modyfukacji - ot problem odwieczny, jak zaczniesz to nie będziesz miał końca, no chyba, że nowego Duca nabędziesz i wtedy od nowa :icon_twisted: i tak w koło Maceju. Chyba szkoda by było sprzedawać Monsterka - a tka przy okazji za ile planowałeś się go pozbyć - może któryś z serwisów by Ci pomógł sprzedać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heartless Opublikowano 24 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2007 Monsterka swojego się nie pozbywam - moje dziewczyna wygrała drugiego :) Wiem, wiem, szczęściarz ze mnie.. na 2 nas na pewno nie będzie stać, więc jeden stoi w Poznaniu w salonie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 24 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2007 Ally- Motostodola sprowadza motocykle z Ameryki juz od lat. Po uzgodnieniu szczegolow moze sprowadzic co chcesz- kwestia ceny i dogadania sie.Jak sie uda to moze kupia 2x 996- ale jeszcze na aukcji ich nie ma.Kupilem niedawno ksiazke" 1000- motocykli " ciekawa, ale pelno niescislosci i malo zrozumialego belkotu jest pelno- za to jest duzo zdjec i jest tania!Pozdr. Janek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aLLy Opublikowano 24 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2007 Dostalem ta ksiazke na urodziny , wolalbym zeby motocykli bylo przez pol mniej ale zeby opisy byly pozadniejsze i dluzsze... Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 25 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 (edytowane) Monsterka swojego się nie pozbywam - moje dziewczyna wygrała drugiego ;) Wiem, wiem, szczęściarz ze mnie.. na 2 nas na pewno nie będzie stać, więc jeden stoi w Poznaniu w salonie... no normalnie szczęściarz to za mało powiadziene - Ty (w zasadzie Wy) jesteście w czepkach (a może w kaskach :D ) urodzeni - tylko pogratulować :) Edytowane 25 Stycznia 2007 przez Muminek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heartless Opublikowano 25 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 Ta duża firma tytoniowa na "M" zawsze robi fajne gry i fajne nagrody mają :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 25 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 Muminek my nie palimy to nie wygrywamy jak heartless... :icon_rolleyes: Chociaż ja muszę się pochwalić, ze wygrałem ostatnio komplet szklanek w konk. łódki... A jak sprzedam te wszystkie butelki, to kupię bilet na samolot i lecę do Australii pośmigać z Melvinem po pustyni... :icon_question: Pozdro Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartolini Opublikowano 25 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 Muminek my nie palimy to nie wygrywamy jak heartless... :banghead: Chociaż ja muszę się pochwalić, ze wygrałem ostatnio komplet szklanek w konk. łódki... A jak sprzedam te wszystkie butelki, to kupię bilet na samolot i lecę do Australii pośmigać z Melvinem po pustyni... :) Pozdro ooo tez bym sie przelecial do Australii :cool: Melvin nie znalazlbys tam dla fana ducati jakiejs robotyki? :icon_rolleyes: na bilet mam a wize sie zalatwi :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heartless Opublikowano 25 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 Halo! A jak się nie kupiło, tylko wgrało, to też można lecieć? :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 26 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 Zlot Ducatistów na antypodach - niezły pomysł :icon_biggrin: Melvin dowiedziałeś się ile kosztuje ten konterer? Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweel Opublikowano 26 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 witam a może by tak u mnie zrobić taki mały zlocik-impre na podlasiu...?bylibyscie chetni? mogę postawić beczkę Ciechana... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 26 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 sorki za brak aktywności z mojej strony, ale mam jakoś kłopot z dostępem do Form - strasznie często dostaję info o zajętości serwisu. Co do zlotu - to i ja bym się przyłączył, zależy tylko kiedy i gdzie. Co do podlasia - fajna miejscówka jest w Lipowym Moście (fajny dworek z małym polem golfowym) a ostatnie 6-7 kilometów jazdy to fajne szutry do szaleństwa :icon_evil: (no chyba, że będą duże dziury to tylko Janek na swojej DR może się wybrać). No a ja powoli kińczę i jadę pakować swoją puszkę i jadę z rodzinką na białe szaleństwo - tak więc przez tydzień może mnie nei być :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi