Skocz do zawartości

Ducati... ogólna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

Też tak myślałem, w końcu skoro producent łańcucha dokłada do zestawu spinkę to musi to być bezpieczne rozwiązanie.

Na razie

PS. Może uda się jescze przetestowac łańcuszek w sobotę przed pierwszym sniegiem??

www.ducati-klub.pl

Też tak myślałem, w końcu skoro producent łańcucha dokłada do zestawu spinkę to musi to być bezpieczne rozwiązanie.

Na razie

PS. Może uda się jescze przetestowac łańcuszek w sobotę przed pierwszym sniegiem??

no ja w ostatnią sobotę się pokręciłem - ale bardzo krótko bo około 10 km :offtopic:

Seba- cos za zwiezle.Chyba nie masz czasu na pisanie:-)).

Co do Moto Guzzi- zdjecie bylo na www.motostodola-jedwabne.net , ale domena padla- bo chlopaki zapomnieli oplacic na czas- ruszy dopiero w poniedzialeki.

Pozdr.Janek.

Ja zakochałem się w ducati jakieś 3 lata temu kiedy to znajomy nie miał gdzie postawić motocykla więc dogadałem się z dziadkiem i Ducati stanęło na jakieś 5mc'y w garażu.

Zacząłem wtedy oglądać strony o ducati, zgromadziłem pokaźną ilość zdjęć. Ślicznotę w garażu pucowałem codziennie po szkole.

Było Ducati SuperSport 750 FF.

Zostałem przewieziony pare razy. Tej czerwieni i dźwięku nigdy nie zapomnę... niestety właściciel już zapomniał bo tydzień po tym jak przeprowadził go do garażu podziemnego w swoim nowym mieszkaniu Ducati ukradli.

Mi osobiście jednak najbardziej podoba się MH 900, szkoda ża ma tak słaby silnik ale cóż. Jest przepiękny!

Ja zakochałem się w ducati jakieś 3 lata temu kiedy to znajomy nie miał gdzie postawić motocykla więc dogadałem się z dziadkiem i Ducati stanęło na jakieś 5mc'y w garażu.

Zacząłem wtedy oglądać strony o ducati, zgromadziłem pokaźną ilość zdjęć. Ślicznotę w garażu pucowałem codziennie po szkole.

Było Ducati SuperSport 750 FF.

Zostałem przewieziony pare razy. Tej czerwieni i dźwięku nigdy nie zapomnę... niestety właściciel już zapomniał bo tydzień po tym jak przeprowadził go do garażu podziemnego w swoim nowym mieszkaniu Ducati ukradli.

Mi osobiście jednak najbardziej podoba się MH 900, szkoda ża ma tak słaby silnik ale cóż. Jest przepiękny!

widzę, że juz jesteś zarażony i tylko patrzeć jak nabędziesz (np drogą kupna :icon_mrgreen: ) wymażony sprzęt - życzę tego :)

no to jeszcze dodam - dziś było w W-wie około 10 C i piękna sucha pogoda i znowy się bryknąłem :icon_mrgreen: (to mój najpóźniejszy jak dotąd wyjazd w karierze :clap: ) i po drodze widziałęm jakies 2 motorki - widzę nie brakuje takich zapaleńców jak i ja :)

Zbieraj juz tera na Duca- do Motostodoly masz w miare blisko-wiec chlopaki cos Ci moze znajda.Pozdr.Janek.P.S. Maja 749 za korzystne pieniadze dla Ducatisti(nie dla handlarza)-ponizej 25000.

Edytowane przez jannikiel

No to ja może zaprezentuje moje bejbi ducati :biggrin:

http://bikepics.com/pictures/637989/

Powiem wam tyle że jestem też zarażony.. i prędzej czy poźniej

to ducati kupie chodźby nie wiem co.

no ładnie - rośnie nam nowe pokolenie Ducatistów :crossy: - gratulacje takiej choroby.

A tka przy okazji masz sprzęt, który jest dość podobny do Janka - Janek co Ty na to?

Kiedys za granica widzialem taka Cagive z silnikiem wpasowanym od DR 750- zaiwanialo to pod 200km/h na torze(to bylo w czasach popularnych wyscigow Sound of Single).

Owiewki sa podobne do 748-a jednak nie takie same.

Pozdr.Janek.

No tak, trochę roboty mam... :banghead: a Monsteren zauroczyłem się jak otwarli w Krk przedstawicielstwo Duca, było to ładych kilka latek temu... Mi od zawsze podobają się nieobudowane motocykle z żyłką sportowca, a monster ma dodatkowo specyficzny charakter... ot taki zakapior spod nocnego klubu... hihihi... :biggrin: w piątek dostał na gwiazdkę ode mnie śliczny łańcuszek G&B DID-a i teraz prezentuje się jeszcze lepiej... jak się trochę odrobię i dni bedą nieco dłuższe to zabiorę się za ten nieszczęsny zbiornik i wtedy stanie się dopiero indywidualistą pęłną gęba :banghead:

www.ducati-klub.pl