Muminek Opublikowano 13 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2007 u mnie spalanie jest na poziomie 5 - 5,5 l/100 km przy jeździe zarówno w mieści ejak i w trasie oj kurczę dziś miałem sobie pojeździć i du.. - co chwilę padąło i świeciło słońce na przemian (choć było cąłkiem ciepło bo ok 11 C). Miałem nawej już wśiąść na MOnsterka, ale jak sobie pomyślałem, że potem będę musiął myć i czyścić go to troszkę mi się odechciało. Może jedan jeszcze jutro coś sie uda pojeździć kris Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 13 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2007 no dzięki za pomysł - może jutro tak zrobię - szzególnie, że mojemu Młodemu (w sensie synowi) musze kupić glinę do szkoły to może przy okazji coś z papieru kupię ;) dzięki za tips Kris Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patriko Opublikowano 13 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2007 No i masz :icon_mrgreen:(( Pojechałem obejrzeć tamto Ducati 900SS i ktoś je kupił :notworthy:(( A bym się zdecydował, wyglądało jak NOWE :((( I pewnie już nigdy taka okazja się nie trafi - załamka totalna. Jestem zły na siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 13 Stycznia 2007 Administrator Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2007 Tak, macie rację, połączę tematy, bo powoli zaczęło się mieszać. O ile na początku rzeczywiście były róznice, tak teraz w obu gadamy o tym samym i jest balagan. pzdr Ło, 95 stron wyszło, dobrze że nie wszystko to spam :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 14 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2007 Patriko pzejrzyj jeszcze allegro bo chyba cos tam widzialem.Pozdr.Janek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aLLy Opublikowano 18 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2007 Witam , znowu odwiedzilem italie , po przymiarkach wybor ostatecznie padl na 749 koniecznie czerwone :icon_mrgreen: Takie pytanie , wie ktos moze ile kosztuje sportowy wydech do wyzej wymienionej maszynki ? Nie koniecznie termigoni , chodzi mi o cos w granicash 1 tys.? Da sie wogole za tyle kupic?? Scitro mam naklejeczki ducati , ladne "wypukle", jestes dalej zainteresowany?. Tak btw , 1048 robi o wiele wieksze wrazenie na zywo , nieprawdopodobna machina. Witam , znowu odwiedzilem italie , po przymiarkach wybor ostatecznie padl na 749 koniecznie czerwone :biggrin: Takie pytanie , wie ktos moze ile kosztuje sportowy wydech do wyzej wymienionej maszynki ? Nie koniecznie termigoni , chodzi mi o cos w granicash 1 tys.? Da sie wogole za tyle kupic?? Scitro mam naklejeczki ducati , ladne "wypukle", jestes dalej zainteresowany?. Tak btw , 1048 robi o wiele wieksze wrazenie na zywo , nieprawdopodobna machina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 18 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2007 witam.widzialem ciekawe wydechy na ebay.com, jednak za 2500$, ale z tytanu i racing only:-)) :bigrazz: :icon_mrgreen: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aLLy Opublikowano 18 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2007 jezuuu jakby to chociarz bylo w PLN ....... no szkoda ze takie ceny . Najlepiej byloby wyrwac sztuke odrazu ze sportowym wydechem ... Ogolnie to w Polsce ciezko o 749 .. widzialem narazie tylko 2 na allegro. Kupie pewnie w italy z tym ze cen okazyjnych to tam nie ma .... Janku dostales pw?? Masz moze jakies ciekawe teksty o 749?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 19 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2007 jezuuu jakby to chociarz bylo w PLN ....... no szkoda ze takie ceny . Najlepiej byloby wyrwac sztuke odrazu ze sportowym wydechem ... Ogolnie to w Polsce ciezko o 749 .. widzialem narazie tylko 2 na allegro. takie rzezy to tylko w Erze :lalag: a tak poważnie w cenie 1 tyś pln to raczej nie kupisz wydechów do 749. Zobacz też na stronach niemieckich - tak była większa sprzedaż Ducatów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 19 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2007 Nie mam ciekawych rzeczy u siebie n/t 749- bo z reguly jak mam aktualnego sprzeta to raczej tylko technicznych pierdul szukam Ownersow itp, a tak korzystam z amerykanskich gazetowych wypocin, i od czasu do czasu polskich gazet.No wiecie od czytania pierdul- czy idzie na kolo czy nie , jak w zakret wchodzi, wole praktyke i samemu sprobowac niz opierac sie na opinii innych, bo nieraz sie zdarzalo ze pisali bzdury- np. na temat wygody jazdy 748- nie jest tragedia i mozna wytrzymac, ale jak kto ma miekka du...e zamiast miesni to moze sobie narzekac...Teraz z innej beczki. Znalazlem goscia na ebayu amerykanskim co opisuje Ducati Paso 750 Limited ze przez lata 1987-88 wyslano do Stanow i sprzedano 100 sztuk tych motocykl (z 500 ogolem wyprodukowanych) i w tych 100 sztukach bylo 28 szt specjalnie wyposazonych- tylko dla Ameryki- gazniki suwakowe, specjalne filtry powietrza inne tarcze hamulcowe i inne zawieszenie. Teraz dalszy ciag historii z tych 28 szt Jedna Jedyna byla specjalnie wyposazona przez firme Fast By Ferraci( w tamtych latach tuningowala zwycieskie 851-888), pozostale mialy czarne tlumiki podobne do tych ze zwyklego Paso- teraz zgadnijcie gdzie jest te Ducati Paso Limited 750 Fast By Ferraci?? Kto zgadnie pierwszy ma u mnie Piwo na zlocie w Jedwabnem! Pozdr. Janek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweel Opublikowano 19 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2007 w motostodole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aLLy Opublikowano 19 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2007 a w tej motostodole bywaja 749? :) Jest moze ktos taki co trudzi sie sprzedaza uzywanych grzechotnikow polsce?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 19 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2007 a w tej motostodole bywaja 749? :) Jest moze ktos taki co trudzi sie sprzedaza uzywanych grzechotnikow polsce?? z tego co pamiętam to Rysiek ma do sprzedania czarne 749 z 2004 roku z przebiegiem chyba rzędu 10-15 tyś km w wersji z Kanady? mogę się mylić, ale jakoś tak mi się po głowie kołacze po rozmowach z końca sezonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aLLy Opublikowano 19 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2007 Dzieki za info , niestety mysle ze do jesieni 2007 Rysiek sprzeda swojego ducata w tym okresie bede kupowal sprzeta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 19 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2007 Dzieki za info , niestety mysle ze do jesieni 2007 Rysiek sprzeda swojego ducata w tym okresie bede kupowal sprzeta. ale może coś Ci może innego zaproponuje? Ja też jeszcze nie wiem jak ze swoim MOnsterkiem zrobie - nie mam ostatnio czasu (niestety) i nie byłem jeszcze pogadać o ewentualnej zamianie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi