Patriko Opublikowano 10 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2007 Wiecie co... Tak się wieczorem zastanawiałem... Będąc we Włoszech... Nie zauważacie podobieństwa Ducati do włoskich kobiet...? Kto był i widział... Po głębszym rozważeniu i zastanowienu się uważam, że mają... Oooooo i to bardzo wiele :buttrock: :) Nie pomyślcie sobie, że jakiś świr ze mnie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melvin Opublikowano 11 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 Ja nadal się waham czy malować Monsterka czy nie - nie wiem czy dobrze to będzie wyglądało (pasy na przednim zderzaku, na zbiorniku i zadupku - wąski i szeroki pas, oraz czerwoną kreskę na czarnych felgach) jesli pasy to dla ciebie tylko biale; ja bym dal przez srodek a'la S*R a felgi to ty zostaw w spokoju bo kreske to ty bedziesz mial.........u mnie :icon_mrgreen: moj moto juz nabiera ksztaltu: pomalowany stoi i czeka na czasci. sato wysylaja jutro a rizoma i inne duperszfance w przyszlym tygodniuwyglada na to ze od lutego melvin bedzie fruwal na motorku i uzywal lata ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 11 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 Wiecie co... Tak się wieczorem zastanawiałem... Będąc we Włoszech... Nie zauważacie podobieństwa Ducati do włoskich kobiet...? Kto był i widział... Po głębszym rozważeniu i zastanowienu się uważam, że mają... Oooooo i to bardzo wiele :) ;) Nie pomyślcie sobie, że jakiś świr ze mnie :) no to teraz nie wiem czy nie pojechałeś za mocno po bandzie :bigrazz: - fakt coś we włoszkach jest, ale ja wolę motorki :icon_rolleyes: co do wyboru - Monster jest również klasą samą w sobie i daje naprawdę wiele radości (nawet ten maluch jaki ja mam). Jak wsiadam na niego odpalam to banan jest tak szeroki, że uszy muszą go powstrzymywać :flesje: Prawdę mówiąc do dobrej zabawy powinno się mieć odchudzinego Monsterka typu S4R i drugi sprzęt np 749 do jazdy w trasy - i może kiedyś tak zrobię :lapad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 11 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 Melvin - pośpiesz się chłopie z typmi pracami bo zima Cię zastanie i nie będziesz miał okazji pocieszyć się sprzętem, jak spadnie śnieg :icon_rolleyes: A tak poważnie to czekamy na fotki wypadkowe i gotowego "nowego" Monsterka Co do mojego Małego - w zasadzie wchodzą w grę tylko białe paski. Mam tylko obawę gdzie to zrobić. Nie znam żadnych miejsc i lakierników, którzy to mogą zrobić w sposób, który będzie jeszcze wyglądał na pożądną pracę. A niestety mam teraz problem czasowy - w robocie mam taki zap...., że czasami nie wiem w co włożyć ręcę i dla relaksu np. wchodzę na Forum, żeby odreagować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melvin Opublikowano 11 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 ... w zasadzie wchodzą w grę tylko białe paski. Mam tylko obawę gdzie to zrobić. Nie znam żadnych miejsc i lakierników, którzy to mogą zrobić w sposób, który będzie jeszcze wyglądał na pożądną pracę... dominik da ci adres swojego lakiernika i po problemie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 11 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 Przyjedź na wiosne do Seba to Ci sprayem pier...emy kreskę jak się patrzy, no i wypijemy przy okazji ten obiecany browar :lapad: , a jak ci sie nie będzie podobało to Seb ma drugi bak w garażu (chyba nawet taki jak twój) to się przełoży.... :icon_rolleyes: Pozdro Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 11 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 No nie wiem Muminek, czy byś dał rady s4r - podobnie jak ja... :icon_rolleyes: Mi jeszcze ciężko przychodzi wykorzystać w pełni możliwości M600 a co dopiero jak maszyna ma 2 razy tyle mocy :lapad: Biorąc pod uwagę twoją przeszłość chopperową to się lepiej zastanów ;) jasne że przy drinku...A co do podobieństwa Monstera do kobiet to raczej się nie zgodze, to jest typowy charakter zakapiora spod dyskoteki hihihi...Pozdro Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 11 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 (edytowane) Przyjedź na wiosne do Seba to Ci sprayem pier...emy kreskę jak się patrzy, no i wypijemy przy okazji ten obiecany browar :flesje: , a jak ci sie nie będzie podobało to Seb ma drugi bak w garażu (chyba nawet taki jak twój) to się przełoży.... :icon_mrgreen: no to chyba przyjadę na cąay weekend, żeby lakier :wink: dobrze wysecł :banghead: Edytowane 11 Stycznia 2007 przez Muminek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 11 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 No nie wiem Muminek, czy byś dał rady s4r - podobnie jak ja... :icon_mrgreen: Mi jeszcze ciężko przychodzi wykorzystać w pełni możliwości M600 a co dopiero jak maszyna ma 2 razy tyle mocy :banghead: Biorąc pod uwagę twoją przeszłość chopperową to się lepiej zastanów :flesje: jasne że przy drinku...A co do podobieństwa Monstera do kobiet to raczej się nie zgodze, to jest typowy charakter zakapiora spod dyskoteki hihihi...Pozdro no ja też nie wiem czy na początek wykorzystałbym wszystko z S4R - ale jak nie potrenujesz to nie pojedziesz. To tak jak z Kobiertą - jak się nie sprawdzicie t onie wiadomo czego się spodziewać po drugiej osobie :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 11 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 E.tam mysle ze nie bylo by problemu w korzystaniu z mocy Montera S4- w pewnych sytuacjach nawet sprawuje sie lepiej niz "maly" Monsty.No bo nieraz trza zareagowac naglym dodaniem gazu- gdzie nie ma czasu na zrzucenie biegow- zawsze lepiej miec wiecej mocy i momentu niz mniej- a nie musisz od razu korzystac z full stada konikow.Mam pytanko: ile Wam pala sprzety- bo mi najmniej spalil 5-5,5, a najwiecej chyba z 8-10 /100 km.Podobniez 999 mniej pali niz moj Klekotek. Pozdr.Janek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melvin Opublikowano 12 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 Mam pytanko: ile Wam pala sprzety- bo mi najmniej spalil 5-5,5, a najwiecej chyba z 8-10 /100 km zawsze 7L/100 km jak w pysk strzelil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melvin Opublikowano 12 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 musze wejsc w nawyk by zawsze nosic przy sobie aparatdzis widzialem czarnego monsterka i mial caly zadupek czerwony i czerwony pojedynczy pas przez srodek baku i blotnika; fajnie wygladal ja mysle, ze mozesz wyciac rozne kolory pasow z jak najtanszego materialu i polozyc na moto, by zobaczyc jak to bedzie ci sie podobac. to samo z zadupkiem; owin w czerwona szmate i ocen.......just an idea :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 12 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 (edytowane) Janek masz rację zapomniałem o tym aspekcie, lepiej więcej momentu niż mniej...A co do spalania to już kiedyś pisaliśmy, ale dla ciebie Seb zawsze służy pomocą, więc pali ok. 4,5-4,8l/100 km - jazda po mieście! To tylko 55 KM, nie to co twoja setka "perszeronów" która chcąc nie chcąc musi 2 razy tyle wyżłopać hehehe.... Edytowane 12 Stycznia 2007 przez scitro Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 12 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 Dobry pomysł Melv :smile: Muminek leć po pracy do papierniczego sklepu, kup papiery kolorowe i poprzyklejaj i podziwiaj Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 13 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2007 Mi pali z tym wszystkim co mam do 6l/100km i to takze przy zupelnie dynamicznej jezdzie. co do 999- jezdzilem z dwoma, ktore nie palily mniej niz 7-8 a nawet jeden koles na 'Fili" dochodzil notorycznie do ok. 10...przesiadl sie z rzedowki i trzymal obroty bez potrzeby az uszy bolaly. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi