Skocz do zawartości

Ducati... ogólna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

Dzisiaj panowie z drogówki "obdarowali" mnie "miłym" prezentem w postaci 700 zl i 18 punktów :icon_evil:

wez takiemu wytłumacz ze Duca nieda sie jechać 50 km/h przez dłuższy czas heh

ide odreagować :flesje:

pozdro

Posrańce,

też w 2004 r miałem 18 pkt ale to było za 3 wypadki

teraz tża rok uważać

pozdro

Tydzień mnie nie było a tu smutne wiadomości :-(((...zginął kolejny Ducatisti... oj ludziska uważajta i miejta oczy naokoło głowy...naprawdę tiry- to zgroza na naszych drogach...przekonałem się sam jadąc na egzaminy do Kalisza, jechał przed nami "laweciarz' z Litwy, wsio byłoby OK bo nawet szybko jechał- tak 120 km/h, tylko że na najmniejszym przełamaniu i dziurze laweta "kręciła" się po całej połówce jezdni i zahaczała o pobocze - strach było wyprzedzić...

Egzaminy zdane, ale stopień to dostanę najwcześniej w kwietniu...

Dominik- jak potrzebna sprężynka taka sama jest jak do 748, to zadzwoń do Ryśka i zapytaj czy sprzeda...zresztą może ktoś z allegro sprzeda daną część za śmiech piniądze...

Dla wiadomości- już jest 695, narazie jeszcze nieoclona, potrwa to jeszcze ok. tydzień...narazie. Pozdr. Janek.

Na dresowe zakonczenie sezonu to chyba że Rych pojedzie- oczywiście DR-em to może i ja...oczywiście dres obowiązkowy :icon_mrgreen:

No i pierwszy wyścig Imola nasz...huraaa...

Drugi wyścig nasz...

I tak Chłopaky pownny jechać zawsze, Ducati, Aprilia, a potem długo, długo nic...

Forever Ducati!

Pozdr. J.

Edytowane przez jannikiel

Dzisiaj panowie z drogówki "obdarowali" mnie "miłym" prezentem w postaci 700 zl i 18 punktów :icon_evil:

:icon_eek: :icon_eek: :icon_eek:

Chyba potrójna ciągła była, ograniczenie 10 km/h i inne "szykany" :banghead:

Poza tym długo mnie nie było i się za wami stęskniłem. Proponuję spotkanie u mnie nowych klubowiczek :icon_mrgreen:

:icon_eek: :icon_eek: :icon_eek:

Chyba potrójna ciągła była, ograniczenie 10 km/h i inne "szykany" :banghead:

Poza tym długo mnie nie było i się za wami stęskniłem. Proponuję spotkanie u mnie nowych klubowiczek :icon_mrgreen:

Jesteśmy za a nawet przeciw.

Łukasz współczuję ci -jak to Rysiek :notworthy: mówi mandaty musimy wliczyć w koszty ,szkoda tylko tych punktów ,rok trzeba być grzecznym :banghead:

EdHaust-bo nie liczy się ilość a jakość decybeli-506436737

witam po dlugim czasie :) wkońcu sie ogarnołem:))

informuję ż e 3.10.2009 odbędzie sie zakończenie sezonu w bydzi:) może znowu nie bedzie zbyt ciekawie ale jest okazja sie spotkać i gdzieś polatać. jak ktoś chętny to zapraszam wiecej szczegułów podam jak dowiem sie konkretów.

ducatowe pozdrowionka z grodu nad brdą:)

Zastanawiam się nad Ducatem... Ciągle mi gdzieś tam pojawia się myśl - a może opchnąć Bandziorka i kupić jakiegoś Monsterka tysiączka? Jak się tym jeździ? Ile waży? Jak serwis? wiem, że nie podziałam sobie przy nim jak przy Bandziorze, gdzie klucze są standardowe, że potrzebne będzie by raz w roku chociaż przywitać się z Panami w serwisie i położyć im kilka zł, ale ile to? Do monsterka sie już przymierzałam, rewelacja, tym bardziej, że szybciej niż 150km/h to raczej nie jeżdżę, każdy wie jakie mamy drogi i ile w Polsce odcinków by sprawdzić kiedy licznik się zamknie, dlatego też nie przeraża mnie naked... Ducati 748 odpada, bo umrę na ból nadgarstków. Monster brzmi logicznie...

witam po dlugim czasie :) wkońcu sie ogarnołem:))

informuję ż e 3.10.2009 odbędzie sie zakończenie sezonu w bydzi:) może znowu nie bedzie zbyt ciekawie ale jest okazja sie spotkać i gdzieś polatać. jak ktoś chętny to zapraszam wiecej szczegułów podam jak dowiem sie konkretów.

ducatowe pozdrowionka z grodu nad brdą:)

Andrys, no czas najwyzszy sie zameldowac :biggrin: ale zaluje bo pracuje w sobote. Podeslij mi via e-mail info o imprezie + propozycje gdzie i kiedy sie spotkac to rozesle,ok?

Pzdr,J

Zastanawiam się nad Ducatem... Ciągle mi gdzieś tam pojawia się myśl - a może opchnąć Bandziorka i kupić jakiegoś Monsterka tysiączka? Jak się tym jeździ? Ile waży? Jak serwis? wiem, że nie podziałam sobie przy nim jak przy Bandziorze, gdzie klucze są standardowe, że potrzebne będzie by raz w roku chociaż przywitać się z Panami w serwisie i położyć im kilka zł, ale ile to? Do monsterka sie już przymierzałam, rewelacja, tym bardziej, że szybciej niż 150km/h to raczej nie jeżdżę, każdy wie jakie mamy drogi i ile w Polsce odcinków by sprawdzić kiedy licznik się zamknie, dlatego też nie przeraża mnie naked... Ducati 748 odpada, bo umrę na ból nadgarstków. Monster brzmi logicznie...

Jakoś nie złapałem tego wątku z kluczami?

W Ducati kluczyki masz tylko do uruchamiania. :buttrock:

Podejrzewam, że nasłuchałaś się dziewczyno bajek o awaryjności tej marki.

Tak naprawdę jest odwrotnie, a to dlatego, że linia Monstera jest na rynku od ... 1993. 16 lat raczej wystarczyło na dopracowanie.

Napisz dokładnie jaki model monstera chodzi Ci po głowie bo tysiąców też jest kilka i są to naprawdę mocne motocykle nie ma pomiłuj.

Coś doradzimy.