jannikiel Opublikowano 17 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 Oj przydalyby sie chody w Angolandii- jednak ten akurat sprzet - nadaje sie tylko do kolekcji- poniewaz Darmahy z tego rocznika- mialy jedna przypadlosc: mianowicie emigracje arabska do Wloch i zatrudnianie ich jako taniej sily roboczej w szacownej firmie z Borgo Pagniale, przez co cierpialy bardzo i niezasluzenie na zacieranie sie walow korbowych...Otoz te niezbyt czyste nacje nie dbaly zbytnio o szczegoly, porzadek, dokladnosc i sumiennosc, poza tym- po co mieliby cos dobrego robic dla giaurow- nie myli za dobrze wykonywanych przez siebie walow, przez co zostawalo w nich mnostwo wiorow i opilkow, efekt mogl byc tylko jeden , masowo zglaszano reklamacje prze co renoma firmy nieco upadla, a dalej jak lawina: podupadajaca firme wykupila ze grosze cagiva wzmacniajac tym samym swoj wizerunek( Jacek -skad my to znamy??),ale to juz zupelnie inna historia...Pozdr. Janek Klekotek 748 S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frencci Opublikowano 17 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 Oj przydalyby sie chody w Angolandii- jednak ten akurat sprzet - nadaje sie tylko do kolekcji- poniewaz Darmahy z tego rocznika- mialy jedna przypadlosc: mianowicie emigracje arabska do Wloch i zatrudnianie ich jako taniej sily roboczej w szacownej firmie z Borgo Pagniale, przez co cierpialy bardzo i niezasluzenie na zacieranie sie walow korbowych...Otoz te niezbyt czyste nacje nie dbaly zbytnio o szczegoly, porzadek, dokladnosc i sumiennosc, poza tym- po co mieliby cos dobrego robic dla giaurow- nie myli za dobrze wykonywanych przez siebie walow, przez co zostawalo w nich mnostwo wiorow i opilkow, efekt mogl byc tylko jeden , masowo zglaszano reklamacje prze co renoma firmy nieco upadla, a dalej jak lawina: podupadajaca firme wykupila ze grosze cagiva wzmacniajac tym samym swoj wizerunek( Jacek -skad my to znamy??),ale to juz zupelnie inna historia...Pozdr. Janek Klekotek 748 S. Amen Janku, Amen! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 17 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 A wzialem dzis na poczytanie pare gazet amerykanskich- i mam artykul czarno na bialym jak naprawiaja rame w Ducati S2- i potem sprawdzaja na profesjonalnych przyrzadach pomiarowych i daja do Urzedu Legalizacji...Gorą chromomolibden :icon_twisted: mozna wsio z nia robic- chyba ze jest splaszczona jak zapraska:-)))Pozdr. Janek Klekotek 748 S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 18 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 A wzialem dzis na poczytanie pare gazet amerykanskich- i mam artykul czarno na bialym jak naprawiaja rame w Ducati S2- i potem sprawdzaja na profesjonalnych przyrzadach pomiarowych i daja do Urzedu Legalizacji...Gorą chromomolibden :notworthy: mozna wsio z nia robic- chyba ze jest splaszczona jak zapraska:-)))Pozdr. Janek Klekotek 748 S. ale i takie spłaszczone Polak tez naprawi :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balzac Opublikowano 18 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 Witajcie,bardzo przyziemna sprawa, aczkolwiek ważna. Gdzie można dostać fajkę do świecy do MTS ? Moja jest uszkodzona :bigrazz: http://img340.imageshack.us/img340/57/image04070yv8.jpg Pozdrawiambalzac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 18 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 A w Warszawie nie maja?Jak nie wejdz na ducatiomaha.com i zobacz wg nr katalogowego i ewentualnie trza zamowic przez kolege w USA.A ja Klekotem dzisiaj pojechalem do Jedwabnego na przezimowanie i zrobienie tego i owego, troche cieplo bylo wiec po przyjezdzie poprosilem o szklanke wody z odem i cytryna :bigrazz: ;) , no i przesiadlem sie na Brudasa- i wrocilem do domu troche po polnych drogach troche po szosie- ale kurde dziwne szyba w kasku mi zamarzla- bylo na minusie???Narazie- jade do tescia po corke...Pozdr. Janek "Brudas"- Klekot juz spi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balzac Opublikowano 18 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 A w Warszawie nie maja?Jak nie wejdz na ducatiomaha.com i zobacz wg nr katalogowego i ewentualnie trza zamowic przez kolege w USA Czy w Warszawie mają ? Może i maja, nie pytałem jeszcze. Jest to drugi koniec Warszawy i wizyta w Boldorze parę godzin stania w korku kosztuje :icon_eek: . Dzięki stronie ducatiomaha.com już nr. części namierzyłem. Dobrze jest mieć kilka źródeł w których części można szukać :smile: Pozdrawiam i dziekujębalzac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edzio Opublikowano 18 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 Janku na ebayu amerykeńskim też jest kilka klasyków jeden nawet dość drogi.A pamiętasz o mnie z Ryśkiem i o S4 dla mnie? Będę się przypominał. Cytuj EdHaust-bo nie liczy się ilość a jakość decybeli-506436737 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 18 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 Calyczas mam na Ciebie wzglad Edek:-))).Wieta szukamy tanich klasykow Ducatowych-tzw okazji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muminek Opublikowano 18 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 Czy w Warszawie mają ? Może i maja, nie pytałem jeszcze. Jest to drugi koniec Warszawy i wizyta w Boldorze parę godzin stania w korku kosztuje :icon_mrgreen: . Dzięki stronie ducatiomaha.com już nr. części namierzyłem. Dobrze jest mieć kilka źródeł w których części można szukać :D Pozdrawiam i dziekujębalzac Balzacznajdź nr katalogowy i sprawdź na stronie importera cenę. We wtorek zadzwoń do Boldoru (nie musisz przecież jechać osobiście) i sprawdź czy mają i już.Ewentualnie zostaje szukanie u innych - w Poznaniu czy w Krakowie (lub na ebay.de)Kris Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yankes916 Opublikowano 18 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 Witam jestem posiadaczem ST4 i nosze się z zamiarem zmiany opon na nowe. Koledzy z warszatau polecają mi metzelera Z6 . Podobno dobra oponka , tylko nie wiem czy dobrze sprawuje sie na zakrętach . Nie wiecie jak sięsprawują na ostrych winklach ? Może ma ktoś opony do polecenia w rozsądnej cenie. Pzdr Radek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek Opublikowano 18 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 miałem michelin pilot road podobne do Z6- turystyczno sportowe i bez problemow da sie je pozamykać. Z6 stoją w rankingach pozycje wyżej zwykle 1 miejsce w większosci kat. opon turystyczno sportowych. Mysle ze jak Cie stać to dobry wybór. Chociaż wole tansze conti road attack - bo są tansze :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yankes916 Opublikowano 18 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 Dizęki , moge mieć komplet z6 za 900zł z wymianą z 2007 roku. Podobno można na nich zrobić dlugie przebiegi , boje się tylko żebynie były za twarde. Pzdr Radek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cubamen Opublikowano 18 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 z6 robia dlugie przebiegi maja dobra przyczepnosc i nie sa za twarde :icon_eek: postaraj sie cos urwac z ceny za 40-kilka dni beda to zeszloroczne gumy :icon_question: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edzio Opublikowano 18 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 CUKIERECZEK co? Janku http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Ducati-250c...1QQcmdZViewItem Cytuj EdHaust-bo nie liczy się ilość a jakość decybeli-506436737 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi