karzeł Opublikowano 29 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2006 Witam. Otóz mam pewien problem. Moto swoi w garażu, w którym temp. jest nieco wyższa od temperatury na zewnątrz, ale ciągle troszke zimno jest. I nie wiem czy to od tego czy od czegoś innego, blokada ta, która jest przy kierownicy zablokowała mi się. Tzn wkłądam kluczyk, przekręcić można o jakiś 1mm i dalej nie idzie. Psikałem już to takim sprayem do zardzewiałych śrub, ale nie pomogło, troche waliłem młotkiem, ale tez nici. Macie na to jakąś rade? Cholera od jakichś 2m-cy już nie jeździłem i niezbyt fajnie mi z tym. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati1411 Opublikowano 29 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2006 zapalniczka. jak kolwiek podgrzać. albo odmrarzacz za 5zł. w sklepach samochodowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 29 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2006 Suszarka lub lepiej opalarka bedzie przydatna. Tylko ostrożnie żeby farba nie zeszła. Po rozmrożeniu warto naoliwić. Strzykawką wpuścić lub wkładać kluczyk umoczony w oleju pokręcić żeby się rozprowadził. P.S. prawdziwe rajdowe Jawki nie mają blokady... Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek775 Opublikowano 29 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2006 Ja w simku mialem podobnie i okazało sie ze przy przekręcaniy trzeba było minimalnie kluczyk wyciągnąć - tak około 0,5-1mm. U kumpla w WSK jest identycznie- też trza kapkę wyciągnąć. Ale być może tto tylko przypadek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 29 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2006 Ty wez to truchło zmien wreszcie i nie bedziesz musial kombinowac jak odblokowac kiere :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 29 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2006 prawdziwe rajdowe Jawki nie mają blokady... to jak w KTM'ie mam blokade to nie jest prawdziwym rajdowym motocyklem ? :) Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karzeł Opublikowano 29 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2006 Dziekuję bardzo za odpowiedzi, przy najbliższej okazji spróbuję wykorzystać rady. pzdrA Ty Grzechu mojej panny nie wyzywaj :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 29 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2006 Cytat:prawdziwe rajdowe Jawki nie mają blokady... to jak w KTM'ie mam blokade to nie jest prawdziwym rajdowym motocyklem ? Przykro mi enduromaster :cry: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 29 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2006 do wywalenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karzeł Opublikowano 30 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2006 dzisiaj podpalałem zapałkami i próbowałem odkręcać, ale niestety jak poprzednio - troszke się przekręci (chyba troszke mocniej niż poprzednio) ale dalej się blokuje. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi