gutek_rapier Opublikowano 28 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2006 tak jak w temacie.TYlko niemówcie że potrzebna prasa bo inni robią to bez niej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Empire Opublikowano 28 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2006 masz polski czy niemiecki cylinder?? a przeciez RZT masz to po co chcesz wyjmowac tuleje? :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 28 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2006 Jak chcesz zeby byla cala to TYLKO prasa ;] Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutek_rapier Opublikowano 28 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2006 Mam niemiecki cylinder.I co z tego że mam RZT czy niemożna przerobić zwykłego cylindra sprzedać koledze i zarobić troche:d :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 28 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2006 ak chcesz zeby byla cala to TYLKO prasa ;] Ja młotkiem wyjmowałem i tylko raz za 4 razem jak wsadzałem mi pękła.Temat o wyjmowaniu tuleji z ismka juz był. razdze poszukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba_195 Opublikowano 28 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2006 ja wlaśnie wczoraj chciałem wyciągnąć, bo miałem jeden cylinder od simka,myślałem że imadło to będzie dobre rozwiązania :) zrobiłem przełozenie 70cm-wą rurką i w efekcie tuleja została na miejscu a imadło pękło......to byl chyba polski cylinder z którego nie wychodzą tuleje..... :P pzrd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vlad195 Opublikowano 28 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2006 ja tez próbowałem ale menda pękła i kicha po cylindrze :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 28 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2006 Ja wkladalem Do piekarnika:P potem w imadlo deche i dychodzila:D :):P albo tak jak kiedys pisal Lucas Schlodzic gasnica czy czyms mocno tuleje i tez wyciskal:Pwcale prasa nie jest potrzebna do tak malego cylindra 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SOVIETVW Opublikowano 28 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2006 no ale na prasie wygodniej i pewniej,z podgrzaniem to calkiem dobry pomysł,a ze schładzaniem to widzailem jak wyjmowali tuleje z silnika od Żuka,schladzali je gasnicą halonową...pozdro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi