Skocz do zawartości

ja też już mam motocykl :D

madee
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Paweł0503 po raz kolejny gratuluje.

No zobaczeniu na oblewaniu u Ciebie GSX-R'a

Ok. Trzymam CIE za słowo. Daj znać kiedy. Zapraszam

....tylko gdzie jest ta WARSAZAWA .... :roll: 8)

pees. gratuluje sprzęta :!: - czekamy na jakieś focisze tego cudeńka :twisted:

gratulacje!!!ja caly czas tez marzylam o jakims motorku i w koncu sie spelnilo. Pod koniec zeszlego roku kupilam nowa CBF 500.(a wiec za duzo nie jezdzilam). Ale mysle ze jak tylko wiosna zawita to wyruszam w trase. :D

[ Dopisane: 14 ]

gratulacje!

CONGRATULATIONS ! :D

Sprzęt wcale nie taki straszny jak go malują, choć przy ruszaniu na niepewnej powierzchni trzeba uważać. Raz wyjeżdzałem z zapiaszczonej zatoki autobusowej i przy lekkim dodaniu gazu zamiotło dupką tak, że wąż by się połamał gdyby chciał przepełznąć po tym śladzie :D Takie uroki V-ki :D

Co do zabudowy turystycznej, przymierzałem się do tego, kupiłem nawet sakwy i topcase. Ale po naradzie w domu uznano sprzęt trochę spartański do turystyki (w końcu ile można władować do plecaka:) i aktualnie chcę go sprzedać :D Do spółki z rodzinką kupiłem FZ 6 S `05 i jestem na etapie montowania stelaża. Ech, najchętniej zostawiłbym sobie silnik i władował go właśnie do FZ :D

Madee, daj znać po paru kkm jak eksploatacja :P Przy jeździe turystycznej 80-90 svka zeżarła 4,5 l/100km (300km do zapalenia się rezerwy) ale można usnąć przy takiej jeździe :D A max... nie wiem, ale posiadający najładniejszą SV650S w Polsce, Sosna83, robi tylko 150 km :D

Pozdrawiam! :D

Również gratuluje :D .

Ja będe kupował swoją chyba w maju (ale to ma być żółta,rozebrana i z rocznika 2002 :twisted: ).

P.S.Skoro wypowiedziało sie tu tylu właścicieli SV to może jakieś pomocne uwagi nt. kupna używki ..? Może być PW :)

Pozdrawiam:)