Pawel0503 Opublikowano 13 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 Gratulacje, ja również w tym roku zmieniłem motorek na Suzuki, tylko troszke inny model GSXR. Oby do wiosny. Do zobaczenia na BEMOWIE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek.o Opublikowano 13 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 Paweł0503 po raz kolejny gratuluje.No zobaczeniu na oblewaniu u Ciebie GSX-R'a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel0503 Opublikowano 13 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 Paweł0503 po raz kolejny gratuluje.No zobaczeniu na oblewaniu u Ciebie GSX-R'a Ok. Trzymam CIE za słowo. Daj znać kiedy. Zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TUREK Opublikowano 13 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 Paweł0503 po raz kolejny gratuluje.No zobaczeniu na oblewaniu u Ciebie GSX-R'a Ok. Trzymam CIE za słowo. Daj znać kiedy. Zapraszam ....tylko gdzie jest ta WARSAZAWA .... :roll: 8) pees. gratuluje sprzęta :!: - czekamy na jakieś focisze tego cudeńka :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel0503 Opublikowano 13 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 Foty zapodam dzisiaj wieczorem. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
syska Opublikowano 13 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 gratulacje!!!ja caly czas tez marzylam o jakims motorku i w koncu sie spelnilo. Pod koniec zeszlego roku kupilam nowa CBF 500.(a wiec za duzo nie jezdzilam). Ale mysle ze jak tylko wiosna zawita to wyruszam w trase. :D [ Dopisane: 14 ]gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel0503 Opublikowano 13 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 zdjęcie dodane w galerii osobistej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skrzek Opublikowano 14 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 CONGRATULATIONS ! :D Sprzęt wcale nie taki straszny jak go malują, choć przy ruszaniu na niepewnej powierzchni trzeba uważać. Raz wyjeżdzałem z zapiaszczonej zatoki autobusowej i przy lekkim dodaniu gazu zamiotło dupką tak, że wąż by się połamał gdyby chciał przepełznąć po tym śladzie :D Takie uroki V-ki :D Co do zabudowy turystycznej, przymierzałem się do tego, kupiłem nawet sakwy i topcase. Ale po naradzie w domu uznano sprzęt trochę spartański do turystyki (w końcu ile można władować do plecaka:) i aktualnie chcę go sprzedać :D Do spółki z rodzinką kupiłem FZ 6 S `05 i jestem na etapie montowania stelaża. Ech, najchętniej zostawiłbym sobie silnik i władował go właśnie do FZ :D Madee, daj znać po paru kkm jak eksploatacja :P Przy jeździe turystycznej 80-90 svka zeżarła 4,5 l/100km (300km do zapalenia się rezerwy) ale można usnąć przy takiej jeździe :D A max... nie wiem, ale posiadający najładniejszą SV650S w Polsce, Sosna83, robi tylko 150 km :D Pozdrawiam! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sosna 83 Opublikowano 14 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 heheheeh no wlasnie, moze ja mam gdzeis bak nieszczelny, jak by nie smigac to mi sie zyd zapala po 150km :D jak docierałem na poczatku to tak ze 200km jakos do zyda, leje zawsze 98, chyba ze od swieta to v power racing Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madee Opublikowano 14 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 11l/100km 8O Sosna... to chyba "lekkie" przegięcie...? Zdecydowanie bardziej mi pasuje spalanie na poziomie 4,5-5,5l/100 :)Napiszę,za jakiś czas, jak sprawdze, jak to będzie u mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk.cbr Opublikowano 14 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 Gorąco pozdrawiam!!! Ursynów rośnie w siłę! Do zobaczenia wiosną i zapraszam do sąsiedniego Konstancina :P :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CYKLOP Opublikowano 15 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2006 gratuluje fajne moto naprawde oby tak dalej :banghead: [ Dopisane: 15-02-2006, 18:02 ]jak to mowi stare indianskie powiedzenie lepiej jak jest wiecej... moze kiedys sie spotkamy na trasie powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozdro600 Opublikowano 20 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2006 gratulacje zajebista fura :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kermadec Opublikowano 20 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2006 Również gratuluje :D .Ja będe kupował swoją chyba w maju (ale to ma być żółta,rozebrana i z rocznika 2002 :twisted: ). P.S.Skoro wypowiedziało sie tu tylu właścicieli SV to może jakieś pomocne uwagi nt. kupna używki ..? Może być PW :) Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madee Opublikowano 23 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 Dlaczego na PW? Uważam, że to bardzo dobre miejsce do pisania na ten temat :P Z mojej strony prośba, czy ktoś może udostepnić swoją instrukcję obsługi do SV-ki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi