Enduroboj. Opublikowano 29 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2006 Jak znajde artykul wrzuce na priva o tej Hondzince:-))) Pozdr.Janek. Będe wdzięczny. Dzisiaj znów była jazda i musze przyznać że sprzęt naprawde przyjemny, zupełnie inna charakterystyka niż w 2T. Mam nadzieje że Honoratka mi posłuży. Tylko troche mnie śródstopie boli, ale mimo to nie moge nażekać na to jak moto odpala. To chyba raczej brak moich umiejętności :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
O-L-O Opublikowano 29 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2006 Mnie moto zaskoczył z tej strony,że RXem się robi boki już na jakiejś prędkości,ponieważ trzeba w obroty wejść, a na XLRce na 1 biegu nie można nawet dodać gazu na śniegu,żeby koło nie buksowało. Najgorzej jak się człowiek zapomina i pod niewielki uskok daje gaz do połowy (bo w 2T nie ma innej opcji) a 4T to mnie pociągneło i mało co, a bym na płocie sąsiada wylądował. Ale ciekawe to doświadczenie :twisted: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 29 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2006 Mnie moto zaskoczył z tej strony,że RXem się robi boki już na jakiejś prędkości,ponieważ trzeba w obroty wejść, a na XLRce na 1 biegu nie można nawet dodać gazu na śniegu,żeby koło nie buksowało. Najgorzej jak się człowiek zapomina i pod niewielki uskok daje gaz do połowy (bo w 2T nie ma innej opcji) a 4T to mnie pociągneło i mało co, a bym na płocie sąsiada wylądował. Ale ciekawe to doświadczenie Twisted Evil Buttrock To sie nazywa moment obrotowy :) To jest to co w 4T jest najlepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzemyk90 Opublikowano 29 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2006 No no cwiartka zawitala :) Gratuluje sprzeta. Przyciagaja mnie te lampy z przodu, rzucaja sie w oczy :P Ktory rok?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 30 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2006 Ktory rok??1993 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduroboj. Opublikowano 2 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2006 Przy okazji mam takie zapytanie. Jaki olej lać do silnika :?: Chodzi mi o lepkość, wiem że to ma byś syntetyk ale nie wiem o jakich parametrach.Będe wdzięczny za pomoc, na silniku nigdzie niema napisane ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 3 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2006 Jak bylem z granica lalem do XR 600- motula 20w 50- full syntetyk, mysle ze do XR250L podobnie 20W50 -syntetyk obojetnie jakiej firmy.Janek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fik554 Opublikowano 4 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2006 Castrol R4.Mialem ten sam problem w YZf. Nigdzie nie moglem znalezc jaka ma byc lepkosc... W kazdym razie duzo osob poleca Castrola R4, jest to oczywiscie full syntetyk.Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduroboj. Opublikowano 4 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2006 No właśnie oblookałem i Castrol R4 kosztuje u nas 36zł, a więc w najbliższy zmienie olej właśnie na Castrola. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 6 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2006 Gratuluje, nie ma to jak 4T! co prawda ja wole DR350 :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi