crack Opublikowano 27 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2006 Cześka wszystkim,mam prośbę, być może ten temat był już poruszany na forum ale w natłoku postów nie mogę go namierzyć. Jakie są Wasze opinie i wrażenia z jazdy Bandytą 600. Planuję kupno (pierwsze własne moto) i chciałbym motocykl o niezbyt narownym charakterze ale też taki, który by się za szybko nie znudził. Poza tym ułomkiem i siedząc na GS 500 czułem się trochę jakbym siedział na rowerze marki Pelikan :). PozdrawiamCrack Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodywital Opublikowano 27 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2006 Poza tym ułomkiem i siedząc na GS 500 czułem się trochę jakbym siedział na rowerze marki Pelikan Wink. może masz 195 cm wzrostu :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makus Opublikowano 27 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2006 Pierwsze Bandity były bardzo spokojne i przyjazna dla początkujących. Stanowczo polecam, bo faktycznie jak lubisz ostrzej pośmigać to gs strasznie szybko się nudzi. Bandit daje radę pośmigać ostrzej, a ten '05 to już praktycznie idealny sprzęt, z tym że dużo bardziej żywiołowy. Ogólnie brak typowych wad, tylko trzeba dbać o serwisowanie i przeglądy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wicher Opublikowano 27 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2006 Cos słabo szukałeś :) Tutaj masz odrobinę wrażeń z jazd na bandyciehttp://forum.motocyklistow.pl/viewtopic.ph...ight=bandit+600 I jeszcze kilka innych wątków traktujacych o bandycie, czy nadaje sie na pierwszy motocykl itd ;)http://forum.motocyklistow.pl/viewtopic.ph...ight=bandit+600 Wzrost vs. bandithttp://forum.motocyklistow.pl/viewtopic.ph...ighlight=bandit Mocne i słabe strony GSF 600http://forum.motocyklistow.pl/viewtopic.ph...ighlight=bandit A tutaj artykuł o używanym Bandiciehttp://www.scigacz.pl/index.php?document=639 Miłej lektury ;) Cytuj Najlepszym dowodem na istnienie obcej inteligencji w kosmosie jest to, że nas nie odwiedzają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 28 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2006 Pierwsze Bandity były bardzo spokojne i przyjazna dla początkujących. A pozniejsze to nie???? :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
O-L-O Opublikowano 28 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2006 Ja chciałbym dorzuć swoje pytanie. Jak jest z turystycznymi możliwościami Bandita? Ja lubie sobie czasem przycisnąć, ale najbardziej rajcuje mnie turystyka, a następne moto chciałbym właśnie Bandita. Czy ktoś nim jeździł trasy powyżej 100km z pasażerem?? A pozniejsze to nie???? Nowy Bandit ma już 650ccm i jest bardziej wymagający. Z tego jednak co pamiętam poprawili właściwości jezdne, przez co prowadzi się przyjemniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 28 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2006 Gorąco polecam Bandita 600/650, aczkolwiek nie na pierwszy motocykl...http://forum.motocyklistow.pl/viewtopic.ph...ight=bandit+650 Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 28 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2006 Wrażenia z jazdy.......zajebiste....jak to z jazdy :mrgreen: :mrgreen: To moje pierwsze moto i stwierdzam ,że można je opanować (trudniej siebie ) :) może masz 195 cm wzrostu Hehe ja mam 190 cm i... czułem się trochę jakbym siedział na rowerze marki Pelikan ...wcale sie tak nie czuje :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 28 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2006 Nowy Bandit ma już 650ccm i jest bardziej wymagający. Z tego jednak co pamiętam poprawili właściwości jezdne, przez co prowadzi się przyjemniej To chyba jest mniej wymagajacy???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makus Opublikowano 28 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2006 Nowy Bandit ma już 650ccm i jest bardziej wymagający. Z tego jednak co pamiętam poprawili właściwości jezdne, przez co prowadzi się przyjemniej To chyba jest mniej wymagajacy???? Silnik jest dużo bardziej czuły na ruch gazu. Moto bez najmniejszych probleów daje na gumę gazu i wcale nie trzeba się przy tym spinać. Charakterystyka mocy mniej linearna, bliższa sportowym sprzętom, ale cały czas bardzo elastyczna. No i już wyjątkowo dobre, nie bujające zawieszenia. Czy ktoś nim jeździł trasy powyżej 100km z pasażerem?? A się jeździło. I starym i najnowszym. W starym jak masz dobry zawias z tyłu (albo lekkiego pasażera) to bardzo przyjemie. Sprzęt jest nawet ekonomiczny, a i miejsca pod tyłkiem sporo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 28 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2006 Silnik jest dużo bardziej czuły na ruch gazu. Moto bez najmniejszych probleów daje na gumę gazu i wcale nie trzeba się przy tym spinać. Charakterystyka mocy mniej linearna, bliższa sportowym sprzętom, ale cały czas bardzo elastyczna. No i już wyjątkowo dobre, nie bujające zawieszenia. Uderz sie nastepnym razem w glowe, zanim cos takiego napiszesz :!: :!: :!: Fachowcy ,qrwa jego mac. Na forum dla nastolatkow takie kity z kosmosu wciskac :lol: 78 km i niecale 60 Nm momentu przy masie mokrego moto prawie 230 kg i odjazd na gume przy lekkim odkreceniu gazu. Opis chyba pomyliles z GSXR 1000 :)GNek to pewnie na gume z trojki idzie ? :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
O-L-O Opublikowano 28 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2006 crack napisał: czułem się trochę jakbym siedział na rowerze marki Pelikan ...wcale sie tak nie czuje Mr. Green Mr. Green Crack pisał w tym momencie o GS500 a nie o Bandziorze. A przy jakich obrotach Bandit ma ten moment 60 Nm? Bo to też ma znaczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makus Opublikowano 29 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2006 Silnik jest dużo bardziej czuły na ruch gazu. Moto bez najmniejszych probleów daje na gumę gazu i wcale nie trzeba się przy tym spinać. Charakterystyka mocy mniej linearna' date=' bliższa sportowym sprzętom' date=' ale cały czas bardzo elastyczna. No i już wyjątkowo dobre, nie bujające zawieszenia. [/quote''] Uderz sie nastepnym razem w glowe, zanim cos takiego napiszesz :!: :!: :!: Fachowcy ,qrwa jego mac. Na forum dla nastolatkow takie kity z kosmosu wciskac :lol: 78 km i niecale 60 Nm momentu przy masie mokrego moto prawie 230 kg i odjazd na gume przy lekkim odkreceniu gazu. Opis chyba pomyliles z GSXR 1000 :)GNek to pewnie na gume z trojki idzie ? :lol: Jeździłeś albo Banditem, albo GSXRem? No to pogadamyjak dorośniesz.. A opisem się nie sugeruj... :PKatalogowy chlapacz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABG Opublikowano 29 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2006 Jeździłeś albo Banditem' date=' albo GSXRem? No to pogadamyjak dorośniesz.. A opisem się nie sugeruj... :PKatalogowy chlapacz...[/quote'] No patrz...i nie da za wygraną :) Dałeś dupy z tym Banditem i czas się przyznać :) Powodzenia w przełamaniu się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makus Opublikowano 29 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2006 Jeździłeś albo Banditem' date=' albo GSXRem? No to pogadamyjak dorośniesz.. A opisem się nie sugeruj... :PKatalogowy chlapacz...[/quote'] No patrz...i nie da za wygraną :) Dałeś dupy z tym Banditem i czas się przyznać :) Powodzenia w przełamaniu się... Masz rację z preclami się nie dyskutuje... Niech żyje w błogiej świadomości bycia wyższym.. he he he I niech się nauczy czytać :-) Napisałem że na gumę z gazu daje - jeśli wi co to znaczy, to powinien się zastanowić, a to różnica niż "daje na gumę przy lekkim odkręceniu gazu". Heh...W przeciwiństwie do niego jeździłem każdym ze sprzętów które wymienił i nie wypowiadam się jak nie wiem czegoś z autopsji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi