Skocz do zawartości

Kurtka FLM T12 Race

Rekomendowane odpowiedzi

Chciałbym sobie kupić jakąś lekką, wygodną, sportową kurtkę teksową na miasto. W oko wpadła mi kurtala FLMa jak w temacie, o takie coś (tylko oczywiście zielona :buttrock: ):

user posted image

Ma ktoś taką kurtkę, może się podzielić jakimiś wrażeniami? Jak z wygodą, czy jest ciężka, jak tam z ochraniaczami, ochroną przed wiatrem itp.

No i najważniejsze: czy te naszywki z przodu kurtki są przyszyte w taki sposób, że można je bez problemu odpruć? Trochę ich tam za dużo jak dla mnie, ze dwóch bym się chętnie pozbył :notworthy: Ale jeśli kurtka jest pikowana i ma zostać na niej ślad lub dziurki po naszywkach, to chyba nie za bardzo. Będe wdzięczny za wszelkie opinie :notworthy:

daj namiery gdzie można ta kurtke kupić i czy są inne kolory może masz namiary do galerii na www???

fajna ja bym wziął szara albo czarna!!!

update: znalazłem na moto akcesoria za 550zł ale tylko jest pokaza niebieska??:notworthy: LICZE SE SA INNE KOLORY!!!

Fat weź skocz do InterMotors na Druskiennicką' date=' do Roberta, i kup Alpine. Są takie ceny, że Polo wymięka. Przynajmniej poziom jest znacznie wyższy...[/quote']

Ten FLM kosztuje 100 Euro - kupię za takie pieniądze teksową Alpine z kompletem protektorów, podpinką, niby jakąś membraną itp.? Jak tak, to chyba faktycznie bym się musiał przejechać :-)

tra: oczywiście, że z przymierzaniem - akurat fajny pretekst, żeby sobie zrobić wycieczkę do Berlina :notworthy: