Fat Opublikowano 25 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2006 Chciałbym sobie kupić jakąś lekką, wygodną, sportową kurtkę teksową na miasto. W oko wpadła mi kurtala FLMa jak w temacie, o takie coś (tylko oczywiście zielona :buttrock: ): Ma ktoś taką kurtkę, może się podzielić jakimiś wrażeniami? Jak z wygodą, czy jest ciężka, jak tam z ochraniaczami, ochroną przed wiatrem itp. No i najważniejsze: czy te naszywki z przodu kurtki są przyszyte w taki sposób, że można je bez problemu odpruć? Trochę ich tam za dużo jak dla mnie, ze dwóch bym się chętnie pozbył :notworthy: Ale jeśli kurtka jest pikowana i ma zostać na niej ślad lub dziurki po naszywkach, to chyba nie za bardzo. Będe wdzięczny za wszelkie opinie :notworthy: Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tra Opublikowano 25 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2006 daj namiery gdzie można ta kurtke kupić i czy są inne kolory może masz namiary do galerii na www???fajna ja bym wziął szara albo czarna!!! update: znalazłem na moto akcesoria za 550zł ale tylko jest pokaza niebieska??:notworthy: LICZE SE SA INNE KOLORY!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 26 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2006 www.polo-motorrad.de Są jeszcze z zielonym, żółtym i szarym. Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tra Opublikowano 26 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2006 i co kupujesz ja tak bz przymierzenia??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 26 Stycznia 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2006 Fat weź skocz do InterMotors na Druskiennicką, do Roberta, i kup Alpine. Są takie ceny, że Polo wymięka. Przynajmniej poziom jest znacznie wyższy...pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 26 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2006 Fat weź skocz do InterMotors na Druskiennicką' date=' do Roberta, i kup Alpine. Są takie ceny, że Polo wymięka. Przynajmniej poziom jest znacznie wyższy...[/quote']Ten FLM kosztuje 100 Euro - kupię za takie pieniądze teksową Alpine z kompletem protektorów, podpinką, niby jakąś membraną itp.? Jak tak, to chyba faktycznie bym się musiał przejechać :-) tra: oczywiście, że z przymierzaniem - akurat fajny pretekst, żeby sobie zrobić wycieczkę do Berlina :notworthy: Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 26 Stycznia 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2006 Fat, mówię jedź, co Ci szkodzi? A od cen katalogowych odejmi sobie w domciu kilka(dziesiąt) procent :notworthy:Moim zdaniem coś na pewno upolujesz. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi