DZIADU Opublikowano 27 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2006 Ja pewnie jak zwykle ok 21.00 :) Cytuj Tylko głupiec ma na wszystko gotową odpowiedź :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magda Opublikowano 27 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2006 Oj chciałoby się w końcu was wszystkich poznać :), ale nie mam tyle samozaparcia, żeby na ten mróz wyłazić i potem tyłeczek w 2oo mrozić. Dobrej zabawy. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 27 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2006 twój tyłeczek ma 197 spod domu pod samjuśką knajpę. a jak już dojedziesz, to zajmiesz mniejscówkę przy rurze i zimno ci nie będzie. bierz andrzeja i jedź :). ja się niestety raczej nie pokażę :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matt Opublikowano 27 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2006 Wszystko jak narazie idzie po mojej myśli :) Więc 95% mojej obecności już jest ;) Proszę nie ukrywać nie zadowolenia z powodu mojej obecności ;) 8) pozdro Cytuj Wielki powrót!http://www.bikepics.com/members/matt150/03sv1000s/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 28 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2006 QuestionDo której jest stamtąd jakiś autobus/coś bo samochód nie działajet. Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KML Opublikowano 28 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2006 Do której jest stamtąd jakiś autobus/coś bo samochód nie działajet. Jężdzą jak wszędzie do ok 23:20, puźniej można nocnikiem wracać. Już potwierdzone, zjawimy się mocną brygadą :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 28 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2006 Ja niestety nie dotarłam, czego baaaardzo żałuję :) Ale niestety sterta papierów na biurku w pracy zmusiła mnie do wysiłku umysłowego i pozostania w biurze echhhhhh....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADU Opublikowano 28 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2006 No cóż, nie miałaś okazji ujrzeć Dziadygi w kościelnym garniturze i sexownym sweterku, a buty to ja oryginalne ze słomą z importu na Grójeckim targu kupiłem :) Cytuj Tylko głupiec ma na wszystko gotową odpowiedź :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 29 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2006 Dziadu, ale mam nadzieję, że chociaż jakieś foteczki na 4um się pojawią? Straszliwie żałuję, że nie byłam :? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rad3k Opublikowano 29 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2006 Dziadu, ale mam nadzieję, że chociaż jakieś foteczki na 4um się pojawią? Straszliwie żałuję, że nie byłam :? :) Naczelny fotograf się kłania, fotki są dostępne pod adresem:http://tinyurl.com/b6s77 Ps.Zapomniałem włączyć reduktor czerwonych oczu :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sz6sty Opublikowano 29 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2006 Rad3k dobrew zdjęcia... Dziadu myślałem że sie zesr@m ze śmiechu jak zobaczyłem na zdjęciu twoją karnacje Gratuluje Rad3k tu mogłes dać parze młodej chwile namiętnej samotności buhahahah :)Ahhh ci Paparazzi wszędzie wsadzą swój nos <lol> PSTakie jajca to rozumiem przynajmniej drętwo niebyło. A Drętwizną w 2oo dosyć często zalatuje Pozdrawiam Sz6sty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 29 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2006 Foty rewelacyjne!!! Jakaś powtóreczka może za niedługi czas? :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KML Opublikowano 29 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2006 Ja dopiero teraz dochodzę do siebie, strasznie się złoiłem. :mrgreen: Impreza była zajebista, najlepsza na jakiej byłem w 200. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu Opublikowano 29 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2006 heh no fotki superowe, hehe niczym w remizie na wsi :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 29 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2006 Ja dopiero teraz dochodzę do siebie, strasznie się złoiłem. :mrgreen: Impreza była zajebista, najlepsza na jakiej byłem w 200. No, ja też dziś pospałem sobie do popołudnia. Impreza była - przynajmniej w moim odczuciu - gites, trzeba przyznać, że Moherowy Dyrektor oraz jego pomagierki stanęli na wysokości zadania, za co im się słowa pochwały należą. :) Kto nie był, niech żałuje.PS. Ciekawi mnie, kto potem cały ten chlew - bo inaczej tego "pobojowiska" nazwać się nie da - sprzątał. :roll: Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi