sfera50 Opublikowano 24 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2006 mam takie pytanie czy migacze muszą mieć homologacje ????? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melon19 Opublikowano 24 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2006 Jak każde lampy (musi być sprawdzone że nie oślepiają innych kierowców itd.) ale osobiście nie spotkałem się z przypadkiem żeby sprawdzali kierunkowskazy, co innego reflektor przedni czy tylną lampe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
awful Opublikowano 24 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2006 nie sprawdzają... ale to dziwne- moj starszy w aucie ma jakies tuningowe- i napier*** po oczach strasznie... ale jeszcze nikt nic mu nie powiedział...(a co jakiś czas zatrzymują i się czepiają ściemnonych szyb :> ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emiloko Opublikowano 24 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2006 A ja mam z przodu takie malutkie wypierdki, w dzień ich nie widać i sie nie czepiali, ale wiem że czepiają sie do taśmy izolacyjnej przysłaniającej przednie światła i każą zrywać na miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL Opublikowano 24 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2006 Siema.Jeżeli trafisz na upartego psa (policjanta) to moze żądać od ciebie dokumentów homologacyjnych nawet od głupich migaczy albo sprawdzi czy jest cos napisane na tym kierunkowskazie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johny Opublikowano 26 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2006 1. Migacz to jest opierdalający się pracownik :notworthy: 2. Jeżeli zmieniłeś kierunkowskazy, to mogą teoretrycznie wymagać, ale konia z rzędem temu kto mi wskaże misia potrafiącego rozróżnić oryginał od zmienionego.Tak czy inaczej trza iść w zaparte i twierdzić, że firmowe (limitowana seria specjalna :lol:) a homologacja w ramach ogólnej homologacji producenta no to moto :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi