mateuszm Opublikowano 24 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2006 http://www.forum.motocyklistow.pl/album_page.php?pic_id=2173 Kurde to nie wiem jak to możliwe.... Ja w ogóle nie mam tam takiego okna... U mnie jest tylko w tym miejscu "Land: Nur innerhalb Deutschlands mĂśglich." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 24 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2006 No cóż, trudno. Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atrian Opublikowano 12 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2006 Jak masz kogoś znajomego w Niemczech, to z katalogiem nie problem, mam kilka starych a zdobyłem je właśnie w taki sposób.Z wysyłką na polskę jest różnie??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madee Opublikowano 13 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgodnie z info na stronie (jak ktoś słusznie zauważył) wysyłają tylko w Niemczech. PLZ = Postleitzahl, czyli po naszemu kod pocztowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atrian Opublikowano 3 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 Ja już otrzymałem katalog na adres znajomego który mieszka w Berlinie, po wysłaniu maila czekałem 5 dni. Pzdr.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stopmen Opublikowano 3 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 panowie i panie zarowno na stronie louisa jak i polo mozna sciagnac katalog w PDF-ie a na polo moznaobejrzec online calutki katalog http://polo-motorrad.de/polo_katalog_2006_...line/index.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kodi Opublikowano 3 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 panowie i panie zarowno na stronie louisa jak i polo mozna sciagnac katalog w PDF-ie a na polo moznaobejrzec online calutki kataloghttp://polo-motorrad.de/polo_katalog_2006_online/index.html :) ;) ;) masz browara stary u mnie :P Cytuj " Im więcej jeżdzę tym mniej czuję się motocyklistą " . "The Nightrider, that is his name. The Nightrider. Remember him when you look at the night sky". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarekk Opublikowano 7 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2006 Super ;) Dzieki za linka. Jako' date=' że z moim niemieckim to ciężko mam pytanie :oops: Co to znaczy PLZ? I co tam trzeba wpisać?[/quote'] Kod pocztowy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sfera50 Opublikowano 7 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2006 wysłałem zgłoszenie o ten katalog już prawie 1,5 miesiąca i nic ;) . I chyba się niedoczekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blankaP Opublikowano 10 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2006 Szukam kogoś życzliwego, kto zamówi katalog na swój niemiecki adres i wyśle mi go do Polski-pokryję koszty przesyłki...:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 10 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2006 ja też wysłałem ale raczej watpie aby mi wysłali do UK, spróbować warto to nic nie kosztuje :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi