DiboS60 Opublikowano 23 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2006 Tak Troche inny Film niz poprzednie bo troche on opowiada tez o innych sorawach:)Ale Moto oczywiscie Zabraknąc nie moglo:) http://www.megaupload.com/?d=1DJAQ3D7 Cosądzicie o takich Filmach??CZy są w miare Fajne czy to Bajki dla dziewczyn?? Piszcie o swoich taki roznych sytuacjach z motorowerami 8) Jakie mieliscie jakies akcje ucieczki..przezycia..milość :oops: 8) hehe Zepraszam Do oglądania Filmu;]Tylko zeby mi moderatozy nie przeniesli pliiiiizz :P POzdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Empire Opublikowano 23 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2006 Fajny fajny :P juz kilka dni temu ogladalem...:D [ Dopisane: 23-01-2006, 09:45 ]Nie sa to bajki dla dziewczyn ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drops Opublikowano 23 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2006 No, bardzo fajny filmik i dobrze zmontowany :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LU-cash Opublikowano 23 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2006 Nie no, wypasik :P Dobrze zmontowane, muza mistrzowska, klimacik Boyz'N'Da Hood :mrgreen: :lapagora: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cross_maX Opublikowano 23 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2006 Mi tez sie podobal 8) Spoko muza, nadawala klimat :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-985 Opublikowano 23 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2006 O tak sobie . Fajny montaz fajny klimat ale sprzęty nie pasują:P Tu powinny stać cbr itd :D A noi AJzda na rowerze to coś w klimacie OLEJA :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutek_rapier Opublikowano 23 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2006 no ja to już dawno oglądałem ale filmik jest extra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bari Opublikowano 23 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2006 Tu powinny stać cbr itd No no w wieku 16 lat CBR :P Jeszcze troszke i beda staly spokojna twoja ;) Moze nie CBR ale jakies wiekrze pojemnosci :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KrzyChules Opublikowano 23 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2006 Moze nie CBR ale jakies wiekrze pojemnosci wieksze w sensie cbr czy w sensie wieksze od 50 :P a tak pozatym ladnie zmontowany klimacik jest :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bari Opublikowano 23 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2006 hehe wiekrze od 50 :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 23 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2006 Ludzie nie bujcie sie;]Na Ten sezon nie popuszcze jak nie przejade Kilometra na Tylnej Humie Mtxem:D Jak coś to W Garazu stoi Gzp tlyko ze strach :DNastepne filmy bedą juz naprade le dobrym poziomie;]Juz nasz squad sie o to postara;]Jak Narazie To wszyscy przygotowują motood Tak;]Bari czeka na cylinder i reszta kitow do Tgb :D ja na membrany do mtx Raval Tzr wiadomo nie bedzie w zimie jezdzil;]A Senda masy czeka na tlok ;]Ale mysle ze pokazemy chociaz w naszym wojewodztwie za na malych sprzetach tez mozna dać popis ;]:POzdrawiam:D [ Dopisane: 23-01-2006, 14:29 ]Aha jezeli ktoś jest z okolic wroclawia,legnica nawt do 60 km od wroclawia To niech wali do mnie na gg Napewno na wakacje cosik polatamy :P pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 23 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2006 wiesz dibo... bardzo podoba mi sie wasza grupa. u mnie nie ma raczej mozliwosci na osiafgniecie czegos takiego, chociaz 2 sasiadow planuje zakup moto. co do filmmika- bardzo fajny. ale mnie sie kojarzy raczej z tym, jakby to byly takie ulotne chwile, jakby to wszystko minelo... mam nadzieje ze wasz squad pozostanie taki, ale jesli juz cos to za kilka/naście/dziesiat lat bedziesz mial naprawde swietna pamiatke...bardzo fajne zakonczenie...a swoja droga to chyba tez sie wezme za cos takiego. pzdr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drops Opublikowano 23 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2006 DiboS60, jakim programem montujesz filmiki :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Empire Opublikowano 23 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2006 Montuje Windows Movie Makerem. :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 23 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2006 dzieki ci Magneto W Tym Filmie wlasnie chodzilo o ulotne chwile:)To byl film dla mojej dziewczyny i nie wiedzialem czy dac na forum;]Mam jeszce normalny jak latamy z barim jak checie to moge wzocic on juz byl na forum ale temat gdzies zaginol;]To byl ostatni trening na simsonie:) jak chcecie to moge wzocic;]A film Robiony jest w Windows Movie Maker 2 pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi