Skocz do zawartości

Ukraina ??? wrzesień, jakby co.

billy
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

no właśnie chcę się dowiedzieć szczegółów, bo chcę się spotkać z Wami i pojechać na Ukrainę. Problem by to wszystko logicznie zgrać.

Bez spotkania w Łęczycy sezon uważałbym za zmarnowany. Ale Was uchlam i siebie przy okazji też

Nie wiem jak to zrobisz Michał, ale musisz się stawić w łęczycy ! Nie ma ch**ja we wsi !

Pozdrawiam, Paweł

witam

nie ma szczegółów, bo niewielu chętnych

mysle że czterech trzeba by minimum, a tu 2 jak narazie, ale szukam.

Ogólnie Ukraina bo tanie paliwo, a gdzie dokładnie to do ustalenia wszystko

no i na minimum 6 dni, jak nie lepiej

prędkości raczej wolne ( MZ )

pozdr

Marian, bierz chłopaków i dawaj do Łęczycy śladami Boruty ! Będzie to prawie zlocik, bo sporo wairy się wybiera. A i Michał (którego chętnie zobaczę) nie będzie miał problemu co wybrać.

Ja już zdecydowałem, że jadę w sobotę i biorę nocleg, będzie balanga. Po co się tyrlać po dziurawych Ukraińskich drogach, jak można po naszych dziurawych, ale w całym towarzystwem ? :)

Pozdrawiam, Paweł

Witam!

Ja niestety nie pojadę tym razem ale

JEŚLI KTOŚ SIĘ WAHA TO ZAPEWNIAM, ŻE NIE BĘDZIE ŻAŁOWAĆ !!!

MASZ CHWILE, PARĘ ZŁOTÓWEK, CHĘCI (NAJWAŻNIEJSZE) ODEZWIJ SIĘ

GWARANTUJĘ, ŻE BĘDZIE CO WSPOMINAĆ.

Jest to motocyklista nie tylko wirtualny ale rzeczywisty, który nie tylko gada.

(Byliśmy 2tyg. temu razem mot. w Czechach i Słowacji więc wiem co mówię.)

Kochasz jeździć to nie myśl wiele tylko jedź. Piwo na Ukrainie też jest i tańsze.

Jeśli nie zaznałeś co to turystyka motocyklowa, kręcisz się po mieście i okolicy a najdłuższa Twoja trasa to 200km - zmień to. Jest okazja.

Pozdrawiam

Marian, bierz chłopaków i dawaj do Łęczycy śladami Boruty ! Będzie to prawie zlocik, bo sporo wairy się wybiera. A i Michał (którego chętnie zobaczę) nie będzie miał problemu co wybrać.  

Ja już zdecydowałem, że jadę w sobotę i biorę nocleg, będzie balanga. Po co się tyrlać po dziurawych Ukraińskich drogach, jak można po naszych dziurawych, ale w całym towarzystwem ?  :)  

Pozdrawiam, Paweł

Dzięki za zaproszenie, ale ja się napaliłem po ostatniej wyprawie na jakiś wypadzik na południowy wschód, że po prostu muszę tam jechać.

pozdr

NIEMOŻLIWE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Na pewno nikt nie chce jezdzic za pół darmo w dzikim kraju, z dala od komercjalnego świata ??? ; troche to dziwne, tyle tu osób zagląda, każdy pisze jak marzy o wolności a tu masz, jak jest oferta to nikogo nima.

Udowodnijcie że nie tylko gadanie ,a le i jazda..

Jest temat wolność czy jakoś tak, i co puste słowa ??? obawiam się że tak... :)

Ja też tam nie byłem jeszcze ale chce spróbować, jesli się wachasz to pisz, a odpowiem.

MZ TS 250/1 `79