billy Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2003 troche bedzie wolnych dni i chętnie bym tam pojechał. Może jest jakas grupa już chętnych to bym dołÂšczył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2003 ale przecież mamy się spotkać w Łęczycy całą kupą. Może w Święta gdzieś się przejedziemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Podajcie jakieś szczegóły tego wyjazdu, bo może się jednak z Wami wybiorę, jeśli nie macie nic przeciwko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Cześć!Michał czyżbyś nie chciał się z nami spotkać :?: :) PozdroDyzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2003 widze tu jakis rozlam :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2003 no właśnie chcę się dowiedzieć szczegółów, bo chcę się spotkać z Wami i pojechać na Ukrainę. Problem by to wszystko logicznie zgrać. Bez spotkania w Łęczycy sezon uważałbym za zmarnowany. Ale Was uchlam i siebie przy okazji też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2003 No to wszystko wskazuje na to, że przyjedziesz prosto z Ukrainy doŁęczycy z ichniejszym tanim Autovidolem 8) 8) PozdroDyzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2003 no właśnie chcę się dowiedzieć szczegółów, bo chcę się spotkać z Wami i pojechać na Ukrainę. Problem by to wszystko logicznie zgrać. Bez spotkania w Łęczycy sezon uważałbym za zmarnowany. Ale Was uchlam i siebie przy okazji też Nie wiem jak to zrobisz Michał, ale musisz się stawić w łęczycy ! Nie ma ch**ja we wsi ! Pozdrawiam, Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
billy Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2003 witam nie ma szczegółów, bo niewielu chętnychmysle że czterech trzeba by minimum, a tu 2 jak narazie, ale szukam.Ogólnie Ukraina bo tanie paliwo, a gdzie dokładnie to do ustalenia wszystkono i na minimum 6 dni, jak nie lepiej prędkości raczej wolne ( MZ )pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Marian, bierz chłopaków i dawaj do Łęczycy śladami Boruty ! Będzie to prawie zlocik, bo sporo wairy się wybiera. A i Michał (którego chętnie zobaczę) nie będzie miał problemu co wybrać. Ja już zdecydowałem, że jadę w sobotę i biorę nocleg, będzie balanga. Po co się tyrlać po dziurawych Ukraińskich drogach, jak można po naszych dziurawych, ale w całym towarzystwem ? :) Pozdrawiam, Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2003 jednak malutki rajdzik do Lwowa dobrze by nam zrobił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyatt Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Witam! Ja niestety nie pojadę tym razem ale JEŚLI KTOŚ SIĘ WAHA TO ZAPEWNIAM, ŻE NIE BĘDZIE ŻAŁOWAĆ !!!MASZ CHWILE, PARĘ ZŁOTÓWEK, CHĘCI (NAJWAŻNIEJSZE) ODEZWIJ SIĘ GWARANTUJĘ, ŻE BĘDZIE CO WSPOMINAĆ.Jest to motocyklista nie tylko wirtualny ale rzeczywisty, który nie tylko gada.(Byliśmy 2tyg. temu razem mot. w Czechach i Słowacji więc wiem co mówię.) Kochasz jeździć to nie myśl wiele tylko jedź. Piwo na Ukrainie też jest i tańsze.Jeśli nie zaznałeś co to turystyka motocyklowa, kręcisz się po mieście i okolicy a najdłuższa Twoja trasa to 200km - zmień to. Jest okazja. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
billy Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Marian, bierz chłopaków i dawaj do Łęczycy śladami Boruty ! Będzie to prawie zlocik, bo sporo wairy się wybiera. A i Michał (którego chętnie zobaczę) nie będzie miał problemu co wybrać. Ja już zdecydowałem, że jadę w sobotę i biorę nocleg, będzie balanga. Po co się tyrlać po dziurawych Ukraińskich drogach, jak można po naszych dziurawych, ale w całym towarzystwem ? :) Pozdrawiam, Paweł Dzięki za zaproszenie, ale ja się napaliłem po ostatniej wyprawie na jakiś wypadzik na południowy wschód, że po prostu muszę tam jechać. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
billy Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2003 NIEMOŻLIWE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Na pewno nikt nie chce jezdzic za pół darmo w dzikim kraju, z dala od komercjalnego świata ??? ; troche to dziwne, tyle tu osób zagląda, każdy pisze jak marzy o wolności a tu masz, jak jest oferta to nikogo nima. Udowodnijcie że nie tylko gadanie ,a le i jazda.. Jest temat wolność czy jakoś tak, i co puste słowa ??? obawiam się że tak... :) Ja też tam nie byłem jeszcze ale chce spróbować, jesli się wachasz to pisz, a odpowiem. MZ TS 250/1 `79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyatt Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Ludzka rzecz pogadać, piwa się napić i opowiadać jakim to się nie jest motocyklistą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi