SEBOOL Opublikowano 21 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2006 Witam.Mam pytanie co ile motogdzodzin trzeba wymieniać tłok w KTM;ie 125 EXC i Yamaszce YZ 125>?? Pytam ponieważ wszedzie słusze różne dane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 21 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2006 Tu tez uslyszysz rozne dane bo to zalezy od stylu jazdy itp... W YZ125 co 40h tak srednio, no a EXC125 troche wiecej przelata bo to enduro. Ludzie zmieniaja co ok pol sezonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati27d Opublikowano 21 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2006 sprawdzanie cisnienia tez conieco moze powiedziec o kondycji tloka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL Opublikowano 21 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2006 Dzięki za info i czekam na nastepne :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 22 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2006 w YZ125 od 7-8 H do 40 H zależy od kierowcy Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba_195 Opublikowano 27 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2006 ja kupiłem Yz125, w której tłok miał 3 lata, ale jak widzisz to zależy od stylu jazdy i jak mocno katujesz swój silnik... myślę że ciśnienie w garze jest miarodajne do zużycia tłoka u przeciętnego kierowcy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 27 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2006 ja kupiłem Yz125, w której tłok miał 3 lata, ale jak widzisz to zależy od stylu jazdy i jak mocno katujesz swój silnik... myślę że ciśnienie w garze jest miarodajne do zużycia tłoka u przeciętnego kierowcy....To pewnie 2 lata nie jeździł. To jest fizycznie niemozliwe żeby tyle wytrzymał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba_195 Opublikowano 28 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2006 dlaczego nie?? masz rację chłopak tylko w niedziele jeździł sprzętem, ale i tak pół gazu to był max ile używał....bo on sobie zwiedzał,po bezdrożach wiem bo to mój znajomy z niemiec więc nie kłamał mnie, ale prawdą było że już był do wymiany:/ :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi