musi88 Opublikowano 10 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2007 A ile wjazd kosztuje na to expo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 11 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 Czy ktoś w środę "sie wybiera sie" do Irona czy wszyscy zajęci :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper_84 Opublikowano 11 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 (edytowane) Czy ktoś w środę "sie wybiera sie" do Irona czy wszyscy zajęci ;) Mysle ze dam rade zagladnac na :D A co do motocyklexpo w marcu to nie wiem. Myslalem zeby wpasc na ta wystawe co jest w lutym, ponoc ma byc bardzo duza. Chyba 23-25 luty. Słyszeliscie cos o tym ?? Edytowane 11 Lutego 2007 przez kacper_84 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 11 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 . Myslalem zeby wpasc na ta wystawe co jest w lutym, ponoc ma byc bardzo duza. Chyba 23-25 luty. Słyszeliscie cos o tym ?? co ma być w lutym ? i gdzie ? Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 11 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 a mi się silnik porozkładał :) http://img78.imageshack.us/img78/9956/dsc03422jv5.jpg Do listy rzeczy do wykonania w sezonie zimowym dochodzi jeszcze lakierowanie silnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrek342 Opublikowano 11 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 witam składaj silnik bo nie zostało dużo czasu :D i pomaluj :biggrin: :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YARECK Opublikowano 12 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 A ile wjazd kosztuje na to expo?W zeszłym roku było to 20 zł. Czy ktoś w środę "sie wybiera sie" do Irona czy wszyscy zajęci mrugacz.gifPewnie ja będę - na 99%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 12 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 http://img78.imageshack.us/img78/9956/dsc03422jv5.jpg przerabiasz kawe na maszynę do szycia ? :crossy: Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mlody r1 Opublikowano 12 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 co ma być w lutym ? i gdzie ? Witam wszystkich, przypadkiem wiem że są to targi "Motor Bike Show Poland 2007" 23-25 Luty, Warszawa, hala Torwar :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper_84 Opublikowano 12 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 Witam wszystkich, przypadkiem wiem że są to targi "Motor Bike Show Poland 2007" 23-25 Luty, Warszawa, hala Torwar :wink: No wlasnie Wybiera sie ktos ?? :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 12 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 witam składaj silnik bo nie zostało dużo czasu :icon_rolleyes: i pomaluj :icon_twisted: :icon_eek:No dopiero go rozkręciłem. Teraz musze go odpowiednio dopieścić przerabiasz kawe na maszynę do szycia ? :icon_rolleyes:Coś tam sobie przerabiam ale raczej nie idzie to w kierunku maszyny do szycia :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 12 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 ten stolik zasugerował mi tą myśl hehe Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 12 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 ten stolik zasugerował mi tą myśl heheno fakt ;) ale te stoliki są dobre do takich rzeczy - solidne :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rof Opublikowano 13 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 etita, u mnie w golfiku am 3 miejsca na tyle :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 13 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 (edytowane) etita, u mnie w golfiku Wiedziałem że jak tylko Rof kupi auto, to zaraz przejdzie na złą stronę mocy... Edytowane 13 Lutego 2007 przez PROC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi