Kamieniu Opublikowano 1 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2006 :eek: ;) :buttrock: A ja mam już swoje siodełko, dzisiaj odebrałem.MOGĘ ŚMIGAĆ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Kawa Opublikowano 1 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2006 :eek: ;) :buttrock: A ja mam już swoje siodełko, dzisiaj odebrałem.MOGĘ ŚMIGAĆ No to super , to kiedy śmigamy bo pogoda jak narazie dopisuje :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CbR600f Opublikowano 2 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2006 Witam !! Nie wiecie moze kto by mial gorna czesc mocowan do kierownicy ???? http://moto.allegro.pl/item146542535_mz_et...nia_tanio_.html Chodzi mi o dwa brakujaca elementy w tej polce... :lapad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rof Opublikowano 2 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2006 www.mz-club.pl tam sie zapytaj :( Kamieniu zarzuć jakieś foty nowego siodła, trzeba je opić :( psdzisiaj trochę latałem po mieście, pomimo ładnego słońca dało się odczuć żte to już grudzień :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CbR600f Opublikowano 2 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2006 To nie musi byc koniecznie od Mztki... Chodzi mi tylko o te dwa male elementy... Mam zamiar sobie wrzucic szeroka kierownice do CBRy i do pelni szczescia brakuje mi tylko tych dwoch glupich czesci... Ma ktos cos w tym stylu ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamieniu Opublikowano 3 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2006 www.mz-club.pl tam sie zapytaj :bigrazz: Kamieniu zarzuć jakieś foty nowego siodła, trzeba je opić ;) psdzisiaj trochę latałem po mieście, pomimo ładnego słońca dało się odczuć żte to już grudzień :biggrin:Gabryś łotrze czemu nic nie pisałeś że będziesz śmiegał ?Ja z jarkiem prubowaliśmy zebrać większą ekipe i nic z tego nie wyszło.Pojeździliśmy we dwoje :biggrin: Było zajebiście. Standardowo tama w borkach. Ten mały pie**olony kundel który zawsze lata za tamą przy restauracjach upierdolił Piotrka w noge :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rof Opublikowano 3 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2006 w sumie latanie niezamierzone, bo zenek zadzwonił czy nie mam prostownika, a że mam to mu podwiozłem i wróciłem okrężną drogą do domu :notworthy: Po drodze jeszcze spotkałem łukasza :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorbiker Opublikowano 4 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2006 UWAGA ENDUROWCY z Łodzi Łódzka policja jest zainteresowana współpracą z grupą zawodników enduro\cross. Bedzie organizowana grupaludzi którzy mieliby pomagac policji w poszukiwaniu osób zaginionych na terenach lesnych, trudno dostępnych itp. Bliższe informacje po nowym roku a teraz chętnych prosze o ewentualne zagłaszanie się ( ewentualnej chęci uczestniczenia w tym) do mnie na PW. pozdro all Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CbR600f Opublikowano 6 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2006 Zobaczcie co moj ziomek z Wroclawia robi na takim sprzecie jak stoi u mnie w garazu... Ciekawe czy w nastepnym sezonie ja tez tak bede latal :clap: :bigrazz: :icon_question: http://www.dailymotion.com/tomash001/video/xr2rb_thestreets Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 10 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2006 Elo Pany! Co tu tak cicho??Co tam porabiacie i co słychać w wielkim świecie? Chyba będzie trzeba się skumać przed świętami jakoś co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rof Opublikowano 10 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2006 a ja jestem jak najbardziej za, przyjeżdżają do mnie kuzyni zza wielkiej wody i warto by im pokazać conieco po zmroku :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YARECK Opublikowano 11 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2006 Kurcze żeby nie ten wieczny brak czasu to ja chętny. Nawet nie mam czasu podjechac do Proca żeby swego rumaka pogłaskać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 13 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2006 Ostatnia szansa na załapanie się na sylwestra.Kto się pisze niech się zgłasza do mnie.Termin piątek do 14! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 18 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2006 co powiecie na środowe spotkanie w Ironie przy małym Piwku ? :) Ja będę od jakiejś 19.00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YARECK Opublikowano 19 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2006 Ach te środy ... Ja jak zwykle w pracy do 22.Mam nadzieję że w Nowym Roku będzie lepiej.Acha - mnie w Sylwestra w Ironie nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi