PROC Opublikowano 23 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 Chyba już ostatecznie zamykam sezon dla kawy.Olej już powinien być wymieniony parę kilometrów temu i trzeba się zabrać w końcu za zimowe prace... Nie wiem jak będzie ze środą ale motocyklem na pewno nie wpadnę. Chyba że MZ ale ona nie ma przeglądu świateł ładowania... :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camaross Opublikowano 23 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 Panowie jutro jakieś spotkanie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper_84 Opublikowano 24 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2006 Panowie jak tam sprzeciki ?? Juz zimuja czy beda gotowe by stawic sie na placu o 19 ?? Ma byc wmiare ladna pogoda wiec ja bede na 100% lecz dopiero o 19:15Bedzie ktos ?? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 25 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2006 Jak będzie później to nie wiem, ale aktualnie u mnie wieje jest szaro mokro ale i całkiem ciepło. Kawa jest teoretycznie w pełnej gotowości bojowej i w sumie może się przejadę dzisiaj na plac bo nie zatankowana pod korek na zimę :) na 70% będę podobnie jak Piotrek na GSXF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Kawa Opublikowano 25 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2006 Rano myślałem że nic już z tej środy nie będzie ale się rozpogadza, a więc będe na placu :notworthy: Kamieniu też mówił że wpadnie :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 26 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2006 No i dzisiaj zacząłem sezon na MZ :D Było i palenie gumy i jazda na gumie :biggrin: Może jutro strzelę jakąś fote tego zimowego pogromcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edison Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 No i dzisiaj zacząłem sezon na MZ :( Było i palenie gumy i jazda na gumie :crossy: Może jutro strzelę jakąś fote tego zimowego pogromcy. siema Procu wysłałeś mi maila ale kumpel mi go skasował przez przypadek.Możesz wysłać jeszcze raz ewentualnie napisać o co chodziło.Pozdr. :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 siema Procu wysłałeś mi maila ale kumpel mi go skasował przez przypadek.Możesz wysłać jeszcze raz ewentualnie napisać o co chodziło.Pozdr. :crossy: Ja Tobie maila wysłałem ? :bigrazz: Przy okazji postu zapytam co ze spotkaniem bo z wiadomych przyczyn w środę się nie spotkamy na placu, więc może by tak przełożyć ten termin na inny dzień tygodnia? Chyba też aktualne powiewy chłodu nie są zbyt sprzyjające do jazdy – u mnie w tej chwili +1 (słownie plus jeden) stopień C Już o tym pisałem ale się powtórzę – może by tak jakąś miejscówkę wykołować no i też przydałoby się pomyśleć o jakiejś „małej” imprezce na zakończenie sezonu 2006. Przy okazji że tak pisze już tą wiadomość to dziś MZ zastrajkowała – padł simmering od strony sprzęgła w wyniku czego silnik zaczął zasysać olej.Efektem tego była niesamowita chmura siwego dymu niosące z wydechu.Motocykl ledwo, bo ledwo, ale dowiózł mnie do domu. Korzystając z okazji pisania postu bo pisanie postu jest niewątpliwą okazją przypomnę jeszcze raz o potrzebie kontynuacji naszych moto-spotkań w tym chłodnym okresie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YARECK Opublikowano 31 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2006 przypomnę jeszcze raz o potrzebie kontynuacji naszych moto-spotkań w tym chłodnym okresie.Popieram, choc jak sami widzicie z racji takiego a nie innego grafiku w środy raczej bywać nie mogę. Gdyby w inny dzień to już byłoby łatwiej.przydałoby się pomyśleć o jakiejś „małej” imprezce na zakończenie sezonu 2006.Dobrze godosz. Gdyby jeszcze było wiadomo że bedzie troszkę cieplej to może jakieś ognicho u mnie na działce bymy strzelili? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 31 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2006 Ja myślę, że spotkania teraz to jakoś trzeba weekendowo robić. A Zakończenie sezonu to już inna bajka...Może coś wymyśle – tzn. już wymyśliłem ale muszę sprawdzić kilka ważnych rzeczy co by wszystko dobrze wydało :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jan kalin Opublikowano 31 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2006 ma ktos jakies fotki z borek ?Mam zestaw fotek z Borek ale coś mi nie idzie wysłanie netem.Gdyby kotoś był chętny mogę dostarczyć na CD.pOZDROWIENIA DLA All????????????/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzulu Opublikowano 31 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2006 to panowie nie spotykacie sie w środe?? :icon_twisted: a miałem przyjechać... chyba jakiś spisek Procu wykombinowałeś :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 1 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2006 no chyba dzisiaj spotkania nie ma - tak mi się przynajmniej wydaje. Dzulu o jaki spisek Ci chodzi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzulu Opublikowano 1 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2006 :icon_biggrin: taki żart :biggrin: ...ale w weekend wykombinujcie cosiq to chetnie wpadne :buttrock: moze na moto nawet... o ile pogoda pozwoli z garazu wyturlać sie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 2 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 (edytowane) no z zakończeniem na weekend się nie wyrobimy, ale spotkanie pewnie tak :)DOPISANE: To już jest koniec.Nie ma już nicJestem uwięziony Motor już śpi Ja pier... no i pierwszy śnieg już za nami Czas zabrać się za zimowy serwis Kawy Może do wiosny będzie wyglądała tak:http://img215.imageshack.us/img215/6043/dsc01333agd8.jpg A może zupełnie inaczej :) Edytowane 2 Listopada 2006 przez PROC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi