YARECK Opublikowano 21 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2006 Kurde a ja znowu w pracy do 22. Mam nadzieje że jak zaczną sie wakacje to zmieni mi sie grafik i srody bede mial bardziej do dyspozycji niz obecnie bo juz nie pamietam kiedy ostatnio bylem na placu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenek Opublikowano 21 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2006 Siemano.Co byście powiedzieli na przejażdżkę na zlocik do Gruszczyc w niedziele 2 lipca ?To jest jakieś 80-90 km od Łodzi (pomiędzy Sieradzem a Kaliszem).Ja najprawdopodobniej smigam, a jeżeli udałoby się zebrać większą chętną grupę, to możnaby jechac np. w sobote, i jako że rzut beretem nieopodal (no dobra, jakies 5 km) mam działeczkę :> to można by o jakim "grillu" pomyśleć :] link do info o w/w imprezie:http://www.7dni.nasze.pl/test3/news.php?id=985 a ten do strony organizatorów:http://www.salve.serwus.pl/ do zobaczenia dzisiaj o 19-tej :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamieniu Opublikowano 21 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2006 No i świzdu gwizdu i sie pogoda zjebała.Od niedzieli nie odpaliłem swojej niuni, miałem taką nadzieje dzisiaj pośmigać. A tu lipa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rof Opublikowano 21 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2006 ja jechałem z pracy prosto na plac ale jak mnie prawie zdmuchiwało z motocykla a niebo było czarne to dałem sobie spokój :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 21 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2006 no i pierwszy raz mnie nie było.Dobrze że nikt nie widział :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturo1982 Opublikowano 21 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2006 hehe to tylko ja podjechalem na placale nawet minuty nie postalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 21 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2006 no ja rowniez zrezygnowałem bo sie ropadało.. :wink: a cały dzień na smiganko czekałem eh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper_84 Opublikowano 21 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2006 Ja bylem i widzialem :wink: Nawet postalem minute i wykonalem dwa telefony z placu do Proca i Kamienia.Ale z Arturem musialem sie minac :icon_mrgreen: Najgorsze jest to ze mialem tak wielka ochote posmigac, i zauwazylem ze mamy pecha bo dwie srody temu tez zaczelo padac o 19 :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 21 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2006 Tylko ostatnio jak padało na horyzoncie było widać przebłyski słońca co dawało nam nadzieje i jednocześnie wyznaczało kierunek w którym podążaliśmy :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2006 (edytowane) nie jedzie nikt przypadkiem po 9 lipca nad morze bo ja bede jechał do Władysławowa na 3 dni , a milej by było z kims gdyby ktos tez akurat jechał termin do dogadania od 9 do 15 moge wyruszyc i jeszcze kwestia pogody Edytowane 22 Czerwca 2006 przez siwypfk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEMO491 Opublikowano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2006 W pierwszy dzien lata pojechalismy ( ja i Ewa w 2 moto) na gore pod Kamienskiem. Bylo parno. Jak wjechalismy na gorke to pogoda popsula sie. Blyskalo sie i czulo sie zblizajacy deszcz. Wial spory wiatr. Zwialismy z tamtad w strone Kamienska a potem gierkowka w srone Lodzi. A potem zachcialo nam sie nalesnikow i smignelismy na nie do Borek . Powrot w nocy na mokro. W domu bylem przed 1:00. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlaty2004 Opublikowano 23 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 mam pytanko: znacie kogoś kto chromuje w łodzi ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 23 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 mam pytanko: znacie kogoś kto chromuje w łodzi ???W Łodzi jest gdzieś galwanizacja w okolicach Lublinka – był tam znajomy i ceny okazały się chore. Za parę pierdół krzykneli mu 700zł!Jest też galwanizacja na Widzewie podobno dobrze tam chromują jest tylko jedno ale.Firma ta wykonuje zlecenia na skalę przemysłową i niechętnie zabiera się za pierdoły, bez znajomości nie warto tam jechać.No i ostatnia najbardziej sprawdzona galwanizacja w Zgierzu. Sam w tym roku oddałem tam pełno rzeczy i ogólnie byłem zadowolony.Ceny OK. pojawia się tylko problem z terminami – minimum miesiąc czekania.Zgierz ul Kolorowa 8 tel 714 02 59 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlaty2004 Opublikowano 23 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2006 dzięki Procu, byłem u siebie w Zgierzu i tam jak piszesz jest OK, jest jedno ale powiedzieli, że mogę przyjść dopiero pod koniec sierpnia hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 24 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2006 (edytowane) mam narazie info potwierdzone na 98% że : II Eliminacja Enduro Cross Country Łódź Odbedzie sie w niedziele 9 lipca na torze w Piatkowisku. Dodam że szykuje się odjazdowa próba extreme ale nie zdradzę szczegółów, to ma być niespodzianka ;) Edytowane 24 Czerwca 2006 przez enduromaster Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi