Skocz do zawartości

Kto z Łodzi ??

CbR600f
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Wczoraj sprzedałem GS ;) Co powiecie na

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M225942

Czy ktos chcialby przejechac sie ze mna na ogledziny??? Albo chociaz napiszcie co powinienem sprawdzic... przy takim przebiegu :lapad: ale wolalbym z kims pojechac kto sie zna

Czy ktos chcialby przejechac sie ze mna na ogledziny??? Albo chociaz napiszcie co powinienem sprawdzic... przy takim przebiegu ;) ale wolalbym z kims pojechac kto sie zna

W przypadku każdego zakupu musisz patrzeć na wszystko.

Dokładnie obejrzeć i pomacać każdy detal.

Sprawdzić rury nośne zawieszenia czy nie były prostowane, czy głowa ramy nie ma oznak jakiś niepożądanych akcji i czy ogranicznik skrętu jest na swoim miejscu.

Sprawdź zakres ruchu kierownicy czy w prawo i w lewo idzie tyle samo.

Przyjrzyj się felgą czy na ich rantach nie ma czegoś podejrzanego.

Oczywiście osłuchaj silni – Fazery mają bardzo solidne silniki więc dziwne dźwięki nie wróżą niczego dobrego

Ogólnie zero zaufania dla sprzedającego.

Dzulu musisz zadać sobie jedno zaje....cie ważne pytanie.

Czego chcesz? ;)

Tak na serio to pytań określających przyszły sprzęt jest dużo.

Styl jazdy? Przeznaczenie – zabawa? Turystyka? środek transportu...? Styl motocykla? Itp. itd.

turystyka, którym można poszaleć... dlatego fazer

nowe Kawasaki Z750 jest super. o takie coś mi chodzi. jakieś 100 KM i wygodny turystyk.

o kawie nawet nie myślałem wcześniej (przez przypadek się natknąłem) ceny kawy są duuuużo atrakcyjniejsze od fazerka czy Cbr... przeczytałem na scigaczu.pl o kawie i sie "podjarałem"

""Świetne osiągi, mocny silnik, wygodna pozycja za kierownicą i cena - 35200 PLN. Konkurencja w tej klasie wypada blado na tle Kawasaki. Honda w tej klasie może zaoferować za podobne pieniądze CBF600, który nie ma do Z750S żadnego startu jeśli chodzi o moc i osiągi. Przy podobnej cenie Yamaha FZ6 Fazer ma tylko 600 ccm i 98 KM. Bandit 650 choć znacznie tańszy, ustępuje też znacznie silnikowo Kawie.""

ale ta wersja (nóweczka) ma 110 KM

teraz własnie zauwazyłem że pomyliłem 2 różne moto :| zr750 i z750

ZR ma tylko 76 KM ;) obawiam sie że znudzi mi sie zbyt szybko... chyba zostanie fazer (...ale te przednie lampy przed 2001')

Edytowane przez Dzulu

a podobno te poprzednie tylko 76 ;) obawiam sie że znudzi mi sie zbyt szybko...

ile ważysz?

60 -65 kg (strzelam)

motocykl z tobą na pokładzie będzie śmigał jak by jechał sam :lapad:

żebyś ogarnął te 76 KM trochę ci czasu upłynie a żeby w pełni mieć obcykany sprzęt to już nie dłuższa zabawa.

Właściwie wszystko zależy od ciebie.

Chcesz mieć obcykane 76 KM czy nieokiełznane 110?

Wychodzę z założenia że nie ma się co śpieszyć.

Dzulu ta Fazerka to istny kosior! Życzę Ci takiej!

W środę o 19, się wie :buttrock:

Pamiętacie ta pilną robotę przez którą nie jechałem z wami nad wodę?

Dzisiaj dopiero skończyłem po 22 i jutro zaczyna się drugi etap pracy... co nie zmienia faktu że na plac się wybieram :banghead: