Rof Opublikowano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 zarzućcie jakieś zdjęcia :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamieniu Opublikowano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 Jeśli już mowa o frekwencji to czy twórca tego tematu zjawił się przynajmniej raz ... ;)A kto był twórcą tego tematu ?? Ja byłem przekonany że to Ty jesteś "prowodyrem" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzulu Opublikowano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 Wczoraj sprzedałem GS ;) Co powiecie na http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M225942 Czy ktos chcialby przejechac sie ze mna na ogledziny??? Albo chociaz napiszcie co powinienem sprawdzic... przy takim przebiegu :lapad: ale wolalbym z kims pojechac kto sie zna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 Czy ktos chcialby przejechac sie ze mna na ogledziny??? Albo chociaz napiszcie co powinienem sprawdzic... przy takim przebiegu ;) ale wolalbym z kims pojechac kto sie znaW przypadku każdego zakupu musisz patrzeć na wszystko.Dokładnie obejrzeć i pomacać każdy detal.Sprawdzić rury nośne zawieszenia czy nie były prostowane, czy głowa ramy nie ma oznak jakiś niepożądanych akcji i czy ogranicznik skrętu jest na swoim miejscu.Sprawdź zakres ruchu kierownicy czy w prawo i w lewo idzie tyle samo.Przyjrzyj się felgą czy na ich rantach nie ma czegoś podejrzanego.Oczywiście osłuchaj silni – Fazery mają bardzo solidne silniki więc dziwne dźwięki nie wróżą niczego dobrego Ogólnie zero zaufania dla sprzedającego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzulu Opublikowano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 dzięki za info :lapad: ;) cholera nie wiem tylko czy chce fazera :P im bliżej kupna tym większe pomieszanie na umyśle :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturo1982 Opublikowano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 Dzulu bierz sv-ke ;) nie pozalujesz :lapad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 Dzulu musisz zadać sobie jedno zaje....cie ważne pytanie. Czego chcesz? ;) Tak na serio to pytań określających przyszły sprzęt jest dużo. Styl jazdy? Przeznaczenie – zabawa? Turystyka? środek transportu...? Styl motocykla? Itp. itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzulu Opublikowano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 (edytowane) turystyka, którym można poszaleć... dlatego fazernowe Kawasaki Z750 jest super. o takie coś mi chodzi. jakieś 100 KM i wygodny turystyk.o kawie nawet nie myślałem wcześniej (przez przypadek się natknąłem) ceny kawy są duuuużo atrakcyjniejsze od fazerka czy Cbr... przeczytałem na scigaczu.pl o kawie i sie "podjarałem" ""Świetne osiągi, mocny silnik, wygodna pozycja za kierownicą i cena - 35200 PLN. Konkurencja w tej klasie wypada blado na tle Kawasaki. Honda w tej klasie może zaoferować za podobne pieniądze CBF600, który nie ma do Z750S żadnego startu jeśli chodzi o moc i osiągi. Przy podobnej cenie Yamaha FZ6 Fazer ma tylko 600 ccm i 98 KM. Bandit 650 choć znacznie tańszy, ustępuje też znacznie silnikowo Kawie."" ale ta wersja (nóweczka) ma 110 KM teraz własnie zauwazyłem że pomyliłem 2 różne moto :| zr750 i z750ZR ma tylko 76 KM ;) obawiam sie że znudzi mi sie zbyt szybko... chyba zostanie fazer (...ale te przednie lampy przed 2001') Edytowane 19 Czerwca 2006 przez Dzulu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 19 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2006 a podobno te poprzednie tylko 76 ;) obawiam sie że znudzi mi sie zbyt szybko... ile ważysz?60 -65 kg (strzelam) motocykl z tobą na pokładzie będzie śmigał jak by jechał sam :lapad:żebyś ogarnął te 76 KM trochę ci czasu upłynie a żeby w pełni mieć obcykany sprzęt to już nie dłuższa zabawa. Właściwie wszystko zależy od ciebie.Chcesz mieć obcykane 76 KM czy nieokiełznane 110? Wychodzę z założenia że nie ma się co śpieszyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamieniu Opublikowano 20 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2006 Jutro (środa) mam nadzieje że jak zwykle o 19:00 na placu :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper_84 Opublikowano 20 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2006 Kamieniu bedziesz z plecaczkiem ?? :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 20 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2006 no ja jutro wpadne lecz bede musiał szybciej sie zwinąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzulu Opublikowano 20 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2006 zakochałem sie :buttrock:http://cgi.ebay.de/Yamaha-Fazer-600-FZS-60...bayphotohosting Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 20 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2006 Dzulu ta Fazerka to istny kosior! Życzę Ci takiej! W środę o 19, się wie :buttrock: Pamiętacie ta pilną robotę przez którą nie jechałem z wami nad wodę?Dzisiaj dopiero skończyłem po 22 i jutro zaczyna się drugi etap pracy... co nie zmienia faktu że na plac się wybieram :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamieniu Opublikowano 21 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2006 Kamieniu bedziesz z plecaczkiem ?? :banghead:Raczej sam. :buttrock: :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi