Dzulu Opublikowano 19 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2006 :notworthy::(:icon_razz: zgubiłem 75 l. benzyny :lalag::(:wink: :icon_rolleyes: :biggrin: :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rof Opublikowano 20 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2006 chyba czegoś nie zrozumiałem :icon_rolleyes: pssprawdz pod dywanem :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenek Opublikowano 21 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 SiemanoCo do środowego ślizgu, to na szczęście obyło się bez większych uszkodzeń i obrażeń, pies również ocalał :DA co do dźwigni hamulca, hehe, to poleciałem na drugi bok... Ale przy okazji doprowadzania sprzętu do stanu używalności i prostowania pogiętych elementów, udało się też podprostować nieco i hamulec :> a wszystko przy pomocy pordzewiałej rury 3/4 cala ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 21 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 Witamy na 4um Zenek czyli widzimy sie w środe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 21 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 kurcze a mi dzis juz opona padła i nie wiem czy do środy zdąze kupic i wymienić na nową ... :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YARECK Opublikowano 22 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 Kurde mnie znowu w środe nie będzie - pracuję 13-21.Dla zainteresowanych - nadal nie doszły do mn ie naklejki, będę interweniować u A!ntka, a pisałem że będę w Warszawie i moge odebrać to odpowiedział że mi wysłał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorbiker Opublikowano 22 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 Yareck--ja się pisze na naklejeczki :) 3 szt czy to odpłatnie czy nie...... jakbyś już je miał to albo się zobaczymy na drodze albo wpadnij do mnie po drodze jakbyś kiedyś leciał:( pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YARECK Opublikowano 22 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 (edytowane) NAKLEJKI BEDĘ MIAŁ PO POŁUDNIU. PROSZĘ W ICH SPRAWIE DZWONIC LUB PISAC SMS-Y LUB NA PW (501-066-466)Naklejki sa za free.Motorbiker! Odłoże dla Ciebie kilka i jak sam nie będę jechać to dam Procowi dla Ciebie.Procu! Jak możesz to wziąłbyś ode mnie trochę i rozdał w środę jak będziesz na placu bo ja nie dam rady? Edytowane 22 Maja 2006 przez YARECK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 22 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 Procu! Jak możesz to wziąłbyś ode mnie trochę i rozdał w środę jak będziesz na placu bo ja nie dam rady? oczywiście :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 22 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 (edytowane) no i dziś ustny ang zalczony :) jeszcze polski i bede mogł znowu smigac do woli , a co to za naklejki?? było by coś dla mnie :(? Edytowane 22 Maja 2006 przez siwypfk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 22 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 (edytowane) Naklejka o treści: Motocykliści są wszędzie Patrz w lusterko dwa razy (czy coś takiego) Czarny napis na żółtym tle - rozmiar sporawy Edytowane 22 Maja 2006 przez PROC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 22 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 (edytowane) aa gdzie to naklejamy?? :) Edytowane 22 Maja 2006 przez siwypfk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 22 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 Naklejki odebrałem w środę będą - starczy dla wszystkich :buttrock: Ich dokładna treść to:Patrz w lusterka. Sprawdź dwa razy.Motocykle są wszędzie! Naklejamy na kufry, samochody (zderzaki, klapy, szyby – pełna dowolność), przyczepy, itd.Więcej na ten temat w dziale przy piwiehttp://forum.motocyklistow.pl/Akcja-Zolte-...nia-t43661.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamieniu Opublikowano 22 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 to ja sie pisze na 3 (słownie trzy): 1-na Oli samochód, 2-na ogóra (Procu wie co to takiego), 3-jak da rade to na moją niunie (CBR-ke oczywiście :buttrock: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 22 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 wymiary to 7,5 cm na 33 cmWięc motocykle odpadają jeśli kufrów nie mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi