Rof Opublikowano 4 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2006 no wokól tomaszowa jest troche ciekawych rzeczy, m.in te bunkry na pociąg, groty z piaskowca, niebieskie źródła i skansen rzeki pilicy z niemieckim transporterem opancerzonym który przeleżał w mule pilicy 60 lat, teraz jest oczywiscie odrestaurowany :buttrock: no i jeszcze żubry w smardzeiwcach :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlaty2004 Opublikowano 4 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2006 witam! jak brakuje Wam miejsc do śmigania to za Ozorkowem jest wioska indiańska szczegóły znajdziecie tutaj:http://www.indianie.pl/ pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 4 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2006 (edytowane) ciekawe z tymi czerwonoskórymi jak ma ktoś chęć potoczyć się spacerkiem to zapraszam http://forum.motocyklistow.pl/index.php?sh...02entry591002 P.S.ma ktoś przewodnik po Tomaszowie Mazowieckim a konkretnie jego okolice ? Edytowane 4 Maja 2006 przez enduromaster Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper_84 Opublikowano 4 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2006 Ja bylem w tym roku w Inowlodzu. I faktycznie z zamku to zostaly kamienie na dodatek odgrodzone od gospodarstw plotem. A kosciół zrobil na mnie wrazenie, ladne widoki i droga. :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 5 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2006 i co tak wszyscy zacichli po tym długim weekendzie? W środe tradycyjnie czy moze o innej godzinie? Były już głosy, że może warto by się przestawić na 19? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamieniu Opublikowano 6 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2006 i co tak wszyscy zacichli po tym długim weekendzie? W środe tradycyjnie czy moze o innej godzinie? Były już głosy, że może warto by się przestawić na 19? ;) Ja tam jestem cały za tą 19tą :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 6 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2006 no w tym tygodniu mam zamir sie zjawic bede po wtorkowej GEoGRAFI 19 o.k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper_84 Opublikowano 6 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2006 Mnie rowniez pasuje 19 :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rof Opublikowano 6 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2006 ja sie niestety nie pojawie bo we wtorek wyjeżdżam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta CBR Opublikowano 6 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2006 Siwypfk:a jak maturka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 6 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2006 Marta CBR pol i ang. nie najgorzej ale i nie super , mysle ze do przodu ;pp jednak tesknie za smigankiem i jutro sie przesmigne na czarnocin :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLEPA Opublikowano 6 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2006 Siema! Jestem nowy na tym forum. Kto zna dobry serwis dla kawy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 6 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2006 (edytowane) oo widze kolejnego z Kanzas :D czyżby zielona kawa i czarno srebrny kask :D Był na forum temat ogólny o Łódzkich serwisach i to w sumie nie tak dawno ale niestety już nie ma po nim śladu. Nie wiem kto wymyślił objętość działu „warsztaty serwisy” do 3 stron? Edytowane 6 Maja 2006 przez PROC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLEPA Opublikowano 7 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 No, z Kanzas :D Niebieska Kawa i czarno niebieski kask,ale niestety teraz nie jezdze bo dwa tygodnie temu na Popiełuszki - Wyszyńskiego baba zwyjechała mi przed moto :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rof Opublikowano 7 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 aaaaaaaa to ja wtedy nawet Cie widziałem i podjechałem na tym triumphie, jak miałem jazde próbną :D napisz jak sie wszystko potoczyło bo ciekawy jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi