enduromaster Opublikowano 2 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2006 kurde, szkoda że skuter do serwisu dałem, teraz tylko 60ką idzie (przed było spokojnie 90) , podjechał bym rozluźnić się przed maturą Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudy Opublikowano 2 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2006 no pomysł spoko ja tez sie zjawie i moge zaproponowac takze małego grilla u mnie (ozorków) :icon_mrgreen: rof widział jak tam jest zreszta proc takze nie wiem jak tam u ciebie na działce jest z pradem co by muzyczki posłuchac :bigrazz: wiec jakby co to u mnie zawsze mozna mała imprezke zrobic :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 2 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2006 spotykamy się na placu od 13:30 czekamy do 14 YARECK się przygotował na nasze przyjęciewiec do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorbiker Opublikowano 2 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2006 ja nie dam rady bo robię roszady sprzętowe ale jak tylko się połapie co i jak to będe śmigał :icon_mrgreen: pozdro i miłej zabawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamieniu Opublikowano 3 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2006 spotykamy się na placu od 13:30 czekamy do 14 YARECK się przygotował na nasze przyjęciewiec do jutraZrobie wszystko żeby być. Do 13:30 papa :bigrazz: :icon_biggrin: :cool: spotykamy się na placu od 13:30 czekamy do 14 YARECK się przygotował na nasze przyjęciewiec do jutraMam nadzieje że promile odparóją. Właśnie wróciłem z impreskiI będe mogł ;) , i nie będzie sie za mną czaił :icon_mrgreen: Wielki dzięki dla Jareckiego i jego żonki za gościnę na działce. Było super, szkoda że jakoś sie rozjechaliśmy bez podziękowania, więc robie to teraz na 4um.Dzięki za wszystko i co złe to nie myTomek i Ola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rof Opublikowano 3 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2006 (edytowane) Ja również dołączam się do podziękowań :crossy: ;) psokoło 1 km jak sie od was odłączyłem potrąciłbym zająca :flesje: Edytowane 3 Maja 2006 przez Rof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudy Opublikowano 3 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2006 no ja tez przyłaczam sie do podziekowan ;) oby do nastepnego razu a ty rof ostrozniej jezdzij ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper_84 Opublikowano 3 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2006 A ja zaluje ze mnie nie bylo :flesje: :crossy: Ale budowalem grilla u siebie na dzialce i jak bedzie gotowy to zapraszam do mnie. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamieniu Opublikowano 3 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2006 Rofu, zapodaj zdjęcia z dzisiaj mi na maila:[email protected] lub [email protected]z góry dziękujeniestety nie znam Twojego maila ani nr. GG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 3 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2006 Ja oczywiście też przyłączam się do podziękowań i myślę już nad jakąś dalszą wspólną wyprawą w jakieś ciekawe miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rof Opublikowano 3 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2006 (edytowane) wcześniej pisałem o Borkach a teraz pokaże wam zdjęcia ;) http://rof.fajnafotka.pl/ Edytowane 3 Maja 2006 przez Rof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 3 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2006 był ktoś w Inowłódzi ? http://img526.imageshack.us/my.php?image=dsc012283ck.jpgpodobny jest tam ciekawy zamek i kościół do zwiedzenia Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEMO491 Opublikowano 3 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2006 (edytowane) Ode mnie tez wielkie dzieki za mile spotkanie i czekanie na mnie na placu Dabrowskiego.Ale z kielbaska to troszke przesadzilismy ;) Warto wybrac sie na jakies dalsze smiganko :flesje:Najlepiej wyjechac wczesniej a nawet rano. Edytowane 3 Maja 2006 przez NEMO491 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YARECK Opublikowano 4 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2006 My też dziękujemy wszystkim za fajne spotkanko i mile spedzony czas.Kamieniu i Procu: jak skręcaliście to migałem wam awaryjnymi bo już było zapóźno na zatrzymanie.był ktoś w Inowłódzi ?W Inowłodzu!!! Kościół św. Idziego można obejrzeć w środku tylko w czasie mszy tj. w sezonie o 17, ale nie wiem czy we wszystkie dni, a ów zamek to kupa kamieni bardzie przypominająca jakieś gruzowisko po rozbiórce domu - słowem nic atrakcyjnego. Aczkolwiek sama droga do Inowłodza jest ciekawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 4 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2006 a w Tomaszowie Mazowieckim jest coś godnego uwagi ?chodzi mi o jakieś ciekawe miejsce max 60km od Łodzi Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi