kr69 Opublikowano 8 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2009 chyba jednak pada ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Stolarek Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Łódź - Widzew - Andrzejów :notworthy: ja :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yokai Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Witam :bigrazz: Łódź --- Lumumby---- i ja :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackuzy Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 eee Łódź --- Teofilów --- Rojna --- Ja :D ale o co własciwie chodzi?? Cytuj Jacek Winiarek Fotografia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igoor Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 a ja z Koluszek (30 km od Łodzi) :biggrin: Cytuj "...Pi**dol dwulicowców, fałszywi koledzy Cieszą ryj jak Cię widzą, po czym wbiją nóż w plecy Poszukiwacze hecy, w głowach mają pusto Patrząc na gó*no w kiblu, pewnie myślą, że to lustro..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn39 Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Witam :bigrazz: Łódź --- Lumumby---- i ja :crossy: Balbinka? :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profil_2005 Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Cze. Rob z Łodzi :biggrin: Pozdrawiam i wszystkim udanego sezonu :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeDeK Opublikowano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 Dawno nic nie pisane :] Łódź> Retkinia> Ja :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musi88 Opublikowano 4 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2009 sorry ku*wa ale troche zalatuje tutaj fajansem. Tu sie pany umawiamy na latanie a nie... "Jestem Danek, pochodze z Warchlewa i je*ie mi z ryja" trzeba trzcic stare dobre tematy :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackuzy Opublikowano 4 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2009 Fajansem a może porcelaną?? :D Heh .... ja i tak nie wiem o co biega z tym miasto dzielnica osobnik? Cytuj Jacek Winiarek Fotografia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamieniu Opublikowano 6 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 sorry ku*wa ale troche zalatuje tutaj fajansem. Tu sie pany umawiamy na latanie a nie... "Jestem Danek, pochodze z Warchlewa i je*ie mi z ryja" trzeba trzcic stare dobre tematy :cool: Musi, Ale się wygadany zrobiłeś, no no ale jakoś dawno Cię nie widziałem na latanku :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karton87 Opublikowano 19 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2010 Elo teraz będzie mój 3 sezon (dopiero) ale mało kogo znam z łodzi wiec z chęcią sie kiedyś z Wami ustawie na jakieś śmiganko. PozdrO :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R"urz"a Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 Ja również witam (Łódź - Andrzejów) i czekam na spotkania na drodze!! Tylko szkoda że jeszcze tak długo...:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon_R6 Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 Niestety ja mam do Łodzi 55km ale to jakieś 17 minut R1;]Skierniewice witają wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi