edison Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 Służbowo do Irona ? Sie porobiło! Do zobaczyska w takim razie :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artemor Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 Hmm gdzie oddac moto na serwis by wymienili mi wszystkie plyny i filtry? Ty lko nie mowcie mi o libertyy motors bo tam kosmiczne kwoty mi wołają:icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JERY Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 Jak masz moto na chodzie, albo latwy do zdobycia transport, to mozesz zawiesc do Brzezin. Tam kupilem, tam serwisuje i nie narzekam. Jak bedziesz zainteresowany to moge Ci podac nr. tel to sie troche zorientujesz co, kiedy i za ile. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rof Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 Masz na myśli Motodrom? ja też tam kupiłem poprzedni motorek, znajomy serwisował tam swojego zygzaka 600 za 1/3 ceny łódzkiej, a robili ci sami pracownicy co w serwisie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artemor Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 Masz na myśli Motodrom? ja też tam kupiłem poprzedni motorek, znajomy serwisował tam swojego zygzaka 600 za 1/3 ceny łódzkiej, a robili ci sami pracownicy co w serwisie. Poprosze o namiary :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 www.motodrom.com.plSam fakt, że potrafią tak naprawić motocykl "poglebowy", że jest zrobiony jak nówka, a nie "na nówkę" dobrze o nich świadczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JERY Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 Masz na myśli Motodrom? ja też tam kupiłem poprzedni motorek, znajomy serwisował tam swojego zygzaka 600 za 1/3 ceny łódzkiej, a robili ci sami pracownicy co w serwisie. No z tymi pracownikami to troche przesadziles. Moze faktycznie kiedys tam pracowali w ASO, tego nie wiem, ale teraz pracuja w motodromie na pelny etat. Zrozumialem Cie w ten sposob, ze oni pracuja w ASO a po robocie dorabiaja sobie w Motodromie :icon_mrgreen:. Wracajac do tematu. Pogadasz sobie z wlascicielem. Pokaze Ci mozliwosci, a Ty sobie zdecydujesz jak maja Ci to zrobic. Chcesz orginalne czesci to bedziesz mial orginalne. Chcesz tansze zamienniki? Powie Ci swoje zdanie na ich temat, czy warto je zakladac, jakie maja wady i zalety, a Ty zdecydujesz co Cie zadowoli. Adres:ul. Lasockich 30Brzeziny 95-060 Tel. do Jurka (wlasciciel)508 082 966 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rof Opublikowano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 No ja przy kupnie hondy miałem niesprawny czujnik stopki (lub luzu nie pamiętam) i motocykl był robiony wieczorem bo w dzień ten koleś pracował jakimś serwisie. Ale to było w 04.2006 r. Pewnie sie pozmieniało. Ogólnie n.t ich usług mogę powiedzieć same superlatywy. Na tamat sprowadzanych przez nich motocykli również. (tylko mniej mogliby kręcić liczniki :wink: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JERY Opublikowano 11 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 Teraz jest tam trzech mechanikow. Dwoch mlodych i jeden troche starszy. Ogolnie spoko ludzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn39 Opublikowano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 No panowie jAK PO BAJZLUmi już tylok papcie zostały do kupienia były jedne super ale nie mój rozmiar niestety a narazie :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melvin0789 Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 hej wam łodzianie jestem melvin z Wolborza nie wiem czy jesteście świadomi że takie coś w ogóle w łódzkim istnieje ale co tam :P co do bajzlu to było w czym wybierać jeśli chodzi o akcesoria... ja kupiłem cały komplecik ciuszków może nie najwyższej klasy ale wmiare dobrych (przynajmniej tak mi się wydaje a jakie są okaże się po sezonie...)co do moto to cała masa padactwa na tym bajzlu była... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artemor Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 No rzeczywiscie jezeli chodzi o samo moto to TRAGEDIA... JEzeli chodzi o akcesoria to duzy wybor i rozne ceny... Jedyny moj blad to przyszedlem na 10 a nie na 7 rano... Wszystko co mialem kupic juz wyprzedali;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melvin0789 Opublikowano 13 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 ja byłem koło 8.30-9.00 ale i tak zeszło mi do 13.30... na szczęście dobrałem wszystko co mi było potrzebne, nikt mi nic nie wykupił :P (może to dla tego że jestem trochę dziwnych rozmiarów, wyglądam wg. mamy jak anorektyczny kij od szczotki...) ludzi na bajzlu było co nie miara, pewnie dla tego handlujący okazali się bardzo chętni do targowania, gość który sprzedał mi kombi załatwił mi upust na buty na innym stoisku i dołożył do kombi rękawice za 140zł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin79 Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 A ja dopiero na 12 mogłem się zjawić i to co chciałem zakupiłem. Kufer na tył i oparcie pasażera. Jeszcze udało się spotkać z forumowiczami z forum Yamahy Virago. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melvin0789 Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 jest ktoś z bliskich okolic Piotrkowa? może jakieś latanie wspólne by się zorganizowało, bo cieplutko na dworze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi