YARECK Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 Lód??? Ty w Polsce jeździłeś???Ja wczoraj po 22 z pracy wracałem i było spoko, para z pyska wprawdzie leciała ale żeby lóóóód?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milek Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 Ale mój stał od 18 do 0:00 : ) I patrzę co mi się tak siedzenie błyszczy, dotykam, a wszystko takie śliskie i zimne, z zegarów musiałem zdrapywac. No dobra nie był to lód, tylko taki mniejszy lód : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rof Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 no wczoraj po 22 wyszedlem przed dom i na dachu aut byl lód :Dkaluze tez mialy cienka warstwe lodu na sobie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiolaSzpila Opublikowano 4 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 Szron,lód,zamarznięte kałuże,temperatura prawie na minusie...nieuchronnie zbliża się zima.Czas zagarażować motorki i ostatecznie zakończyć sezon,bo szkoda się na zamarzniętych liściach wykładać :lalag: Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł z Łodzi Opublikowano 8 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 Ja tam śmigam motongiem ile się da,żeby tylko asfalt suchy był to spoko,może być mokry ale na plusie :wink: ,zresztą nie mam auta a do pracy co tramwajem...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadriss Opublikowano 9 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 A ja zakończyłem ten sezon.... Moto na stojaku, siedzenie zdjęte, aku się doładowywuje, plandeka założona, a ja się czuje opuszczony i samotny :biggrin: dobrze że chociaż piwo jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milek Opublikowano 9 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 Ostatnio pogody sprzyjają jeździe, myślałem dwa dni temu, że to już koniec jak zaczęło sypac. Teraz termometr lekko muska 8 kreskę na plusie, więc można śmigac : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wmisiuk Opublikowano 12 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 TO KIEDY TO BEMOWO???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamieniu Opublikowano 14 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 TO KIEDY TO BEMOWO????Do choinki tak daleko, a Ten sie urwał. Gdzie Bemowo Bracie ?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camaross Opublikowano 15 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2007 Panowie pisze do was gdyż organizuje 17 listopada imprezę związaną z 20 leciem oddawania Krwi w Łodzi...... Impreza odbędzie się na ulicy Prożka (technikum Samochodowe) jest to w okolicachLimanowskiego - Hipotecznej http://mapa.szukacz.pl/?&n=51.79182&e=19.4...NYPUNKT&poi=130 Na imprezie przede wszystkim będzie można oddać krew w specjalistycznym punkcie.będzie wiele atrakcji i ciekawych pokazów w tym też GOPROWCÓW , będzie telewizja TVP 3 , będzie można wygrać nagrody za udział w konkursie , i wiele innych. Panowie pisze do was ponieważ wiem że kiedyś niektórzy z was wspierali podobne akcje.... czy byli byście zainteresowani przybyć na tą imprezę ??może ktoś z was oddaje krew , jest honorowym dawcą , bądź chce zacząć oddawać krew ?? pisze w tym temacie gdyż nie ma chyba sensu ciągnięcia ludzi z daleka impreza będzie sie odbywała w SOBOTĘ od 10 mniej więcej do 12 Organizatorem jest technikum Samochodowe na ulicy Prożka oraz fundacja krewniacy.pl piszę jeszcze raz o tym 2 dni przed imprezą dla przypomnienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMEK75 Opublikowano 16 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2007 Dawno, nie zaglądałem na forum, a tu jak już wszedłem, to co widzę tyle nowych twarzy, nicków, wypowiedzi, no nieźle, nieźle...wyglada na to że nadchodzący sezon (2008 rzecz jasna) zapowiada się jako gromadzący większe grono niż mijający :crossy: . Dla informacji zainteresowanych - zwłoki srada 3/4 wyprowadzone, a od środy 13.11 br jestem szczęśliwym posiadaczem gsxr'a 1000 K3 :icon_mrgreen: . Zdjęcia jak zrobię to umieszcze na bikepics. :notworthy: Pozdrowienia dla Wszystkich....PRZEMEK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musi88 Opublikowano 16 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2007 Wielkie gratulki :icon_mrgreen: Motorek nie byle czego! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mako_15 Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 Witam wszytkich :flesje: Od niedawna tez stalem sie mieszkancem Łodzi (student PŁ) wiec jak tylko sie cieplo zrobi to mozecie mnie spotkac na ulicach :biggrin: i pamietajcie o mnie przy wszelkich ustawkach. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 22 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 Witam panów i panie :icon_mrgreen: Zapraszam do głosowanie w konkursie na moto miesiąca http://forum.motocyklistow.pl/Forumowy-Mot...007-t86268.html. Nieśmiało polecam mojego Bandziorka, ale jak komuś serce podpowiada co innego to niech idzie za jego głosem :) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tita Opublikowano 23 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 Witam panów i panie :icon_evil: Zapraszam do głosowanie w konkursie na moto miesiąca http://forum.motocyklistow.pl/Forumowy-Mot...007-t86268.html. Nieśmiało polecam mojego Bandziorka, ale jak komuś serce podpowiada co innego to niech idzie za jego głosem :) Pozdrawiam Ja widzę ze kolaga Adam tu lobbing uprawia :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi