YARECK Opublikowano 6 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2006 A za oknami nadal syepie. K888wa kiedy to się skończy???Już nawet mąka w domu mi się źle kojarzy.Co do wypadu wiosennego to pewnie spotkamy się gdzieś tuż przed i wspólnie zdecydujemy. Tak zrobiliśmy w zeszłym roku i skoczyliśmy do Torunia i oprócz pewnego incydentu było fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 6 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2006 YARECK proponuję nie wspominać o tym incydencie a już na pewno nie przy dziewczynach bo wiemy dobrze jaka jest ich reakcja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlaty2004 Opublikowano 7 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2006 Witam Szanowne grono motocyklistów, już mam swoja Virowke i pewnie do Was dołączę jak tylko matka natura na to pozwoli :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorbiker Opublikowano 7 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2006 Matka Natura to nas ma głęboko w D*** bo w zeszłym roku o tej porze to już dawno śmigaliśmy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 7 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2006 To co robimy? 20 marca idziemy na sanki ? A tak serio to jestem skłonny zrezygnować z warunku "+5C i sucho" na +2,5C i sucho ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorbiker Opublikowano 7 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2006 Proc---> Ty to nawet możesz jechać jak jest 0 stopni i jest mokro :banghead: :P o tym się już przekonałem ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 7 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2006 jak trzeba to trzeba :mrgreen: a na razie to rowerem wczuwam się w warunki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 7 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2006 "+5C i sucho" na +2' date='5C i sucho [/quote'] jestem za :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaDR600 Opublikowano 8 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 Mięczaki.... :buttrock: :D ;) :P Jak dwa lata temu jechaliśmy na Bemowo rano było minus 8 !!! :) Ja tam sie jeszcze nie martwie - jeszcze prawie dwa tygodnie zostało wiec dużo sie może w tym czasie zmienić. Jak na cztery dni przed będzie zima jak na Syberii to bedziemy sie ustawiać na inny termin , trudno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 8 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 Jak na cztery dni przed będzie zima jak na Syberii to bedziemy sie ustawiać na inny termin , trudno. dokładnie napewno sie dogadamy jakos ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorbiker Opublikowano 8 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 wiecie co.....?? ja to już się moge umówić z wami na sierpnia bo moze wtedy pogoda bedzie lepsza :lol: jak rano wstaje i otwieram oczy a tu widze szron, śnieg itp to mnie krew zalewa ;) :P ale jak to się mówi??....jestem dobrej mysli :lol: pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaDR600 Opublikowano 9 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2006 Z innej beczki: Słuchajcie macie jakiś namiar na gościa ze smykałką do aerografu? Ważne żeby był z Łodzi lub okolic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YARECK Opublikowano 9 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2006 W Yamasze na Przybyszewskiego kiedyś widziałem u nich raklamę więc może tam zapytaj. No chyba że tam nie zaglądasz - bo ja od jakiegoś czasu już nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 9 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2006 ze smykałką do aerografu no ja mam smykałke i mam nawet aerograf tylko jakoś nie mam okazji ćwiczyć :Pa tak poważnie to w Iron Horsie jest reklama kolesia od aerografu - na ścianie na wprost wejścia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 12 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2006 hmm no i spotkanko za tydzień w poniedziałek myslicie ze bedzie dobra pogoda?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi