romek77 Opublikowano 11 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 (edytowane) Było całkiem znośnie a jaka mgła jazda jak w chmurach Edytowane 11 Października 2007 przez romek77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghostdooog Opublikowano 11 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 Nie było wczoraj tak źle z tą pogodą, bywało już zimniej.A co z twoim GPZ-em romek? Sprawdzałeś ten olej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn39 Opublikowano 11 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 Jazda była extra do następnego :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghostdooog Opublikowano 11 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 A teraz wieczorkiem jaka pogoda fajna, właśnie wróciłem ze dwora...Też by pośmigał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JERY Opublikowano 11 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 Jazda we mgle byla ciekawym doswiadczeniem. Takim oderwanym od rzeczywistosci :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek77 Opublikowano 11 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 Nie było wczoraj tak źle z tą pogodą, bywało już zimniej.A co z twoim GPZ-em romek? Sprawdzałeś ten olej? Już zrobione chłodniczka oleju się poluzowała i przetarła,ale małe spawanko i do środy (jak pogoda pozwoli :wink: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 11 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 (edytowane) Jazda we mgle byla ciekawym doswiadczeniem. Takim oderwanym od rzeczywistosci :wink: ha, jazda we mgle zawsze jest ciekawym doswiadczeniem. ostatnio pozyczylem od kolegi skuter- legendarnego VAPORA, z ktorym w grupie jechalismy na piknik dla Dzieci z DD. jak ja wzialem to maszyna wyciagala wowczas magiczne 40 do 50 kahaema, a ja wracalem w okolicach wodzierad/kwiatkowic do lodzi. kto tam jezdzi ten wie- ciemno jak w D* pelno drzew i w ogole. ale co do mgly to byla taka ze NIC nie bylo widac w promieniu doslownie kilku metrow- to jak byly te pierwsze chlodniejsze dni jakies 3-4 tygodnie temu- godzina 21. do tego kolega pare dni wczesniej sie przewrocil i urwal mocowanie swiatel przez co trtzeba bylo na stale podczepic- swiecily maksymalnie do gory- na korony drzew;d to jest dopiero doswiadczenie;d juz nie mowie ze bylo niemilosiernie picno i musialem po prostu polozyc sie na tym skutterku bo nie bylem przygotowany na tak pozny powrot... ps. Romek77 jakbys potrzebowal czesci do swojego to wal do mnie. pzdr:) Edytowane 11 Października 2007 przez magneto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorbiker Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 witam wszystkich po przerwie :banghead: już się odblokowałem psychicznie po glebie i znów dosiadam moto :D mam takie pytanie.............. czy ktoś ma może namiary tzn telefon do GUMISIA ( gość jeździ na TTR 600 supermoto, niebieska) za dawnych dobrych czasów jak jeszcze ja śmigałem na XT 600 supermoto to jeździł z nami z placu dąbrowskiego.........może ktoś ma do niego nr tel to prosze bardzo o wiadomość. z góry dziękuję i pozdrawiam Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 15 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 jak przejeżdżałem przez Pabianice widziałem jak wrzucają na lawete MT-01 z rozwalonym przodem .o tutajhttp://mapa.szukacz.pl/?&nc=51.66594&ec=19...8&z=1&t=WYBRANY PUNKT&poi=130 ktoś z FM ? Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadriss Opublikowano 17 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 kto dziś "ironizuje" sie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JERY Opublikowano 17 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 Ja ide do pracy na nocna zmiane wiec ja odpadam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn39 Opublikowano 17 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 a ja dziś przywitałem matke ziemie :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milek Opublikowano 17 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 (edytowane) A cóż się stało? A tu fotka z GP Łodzi:http://interkomy.pl/galerie/2/target31.html O te klasyki chodziło? A tu zdjęcie ze skuterami, tylko mnie oczywiście balon zasłonił :bigrazz: :http://interkomy.pl/galerie/2/target124.html Edytowane 17 Października 2007 przez Milek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rof Opublikowano 17 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 żałujcie dzieci kochane że dzisiaj nie jeździliście :P pogoda przednia, cieplutko, jak nie październik :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McSb Opublikowano 17 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 To i ja jestem z łodzi, ale ze wspólnego latania to chyba niebardzo- 3lata do prawka :) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi