NEMO491 Opublikowano 6 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 (edytowane) Moj tel 501 293 078 mozna sie zdzwonic jesli bedzie pogoda a przynajmniej bez deszczu.Kierunek obojetny. Edytowane 6 Października 2007 przez NEMO491 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn39 Opublikowano 6 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 ma być słucho a jaka h 13? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milek Opublikowano 6 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 A jutro ktoś jedzie na wyścigi na Maratońską? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn39 Opublikowano 6 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 jaki wyścigi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tita Opublikowano 6 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 (edytowane) A jutro ktoś jedzie na wyścigi na Maratońską? ja będę służbowo ;) niestety wyścigi motocyklowe się nie odbęda, wystartuje natomiast jak twierdzą organizatorzy 50 skuterów :) Grand Prix Łodzi Edytowane 6 Października 2007 przez tita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milek Opublikowano 6 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 O..to szkoda, że nie motocykle, ale ja zebrałem grupkę skuterzystów i serwis z uliczy Ekonomicznej również :) Wiele wskazuje, że będzie koło 30 maszyn. Ah..szkoda, chciałem na coś powyżej 50ccm popatrzec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tita Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 (edytowane) O..to szkoda, że nie motocykle, ale ja zebrałem grupkę skuterzystów i serwis z uliczy Ekonomicznej również :P Wiele wskazuje, że będzie koło 30 maszyn. Ah..szkoda, chciałem na coś powyżej 50ccm popatrzec.Mają być motocykle zabytkowe, podobno będą tylko stać i zdobić. No ale popatrzeć można :eek: Edytowane 7 Października 2007 przez tita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milek Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 Hehe, takie wielki plany były i jak zwykle wpadło tylko 15 skuterów. Ale naprawdę dobra zabawa była, jakieś tam nagrody podostają najlepsi, ja byłem gdzieś w czołówce ;D A motocykli nie widziałem, były trzy, ale to chyba wpadli tylko popatrzec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tita Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 (edytowane) Hehe, takie wielki plany były i jak zwykle wpadło tylko 15 skuterów. Ale naprawdę dobra zabawa była, jakieś tam nagrody podostają najlepsi, ja byłem gdzieś w czołówce ;D A motocykli nie widziałem, były trzy, ale to chyba wpadli tylko popatrzec.A kto wygrał? Nie mogłam zostać do końca :icon_evil:zabytkowe motocykle były od rana na paradzie, potem chwilkę postali i się zwineli Edytowane 7 Października 2007 przez tita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milek Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 Wygrał gościu na Malaguti z silnikiem chyba o pojemności 250 (maxi skuter). Dalej był tuningowany Aerox i Simson. Ale do końca pewien nie jestem, w środę się dowiem to od razu zapodam wyniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEMO491 Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 A stare samochody byly piekne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milek Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 A gdzie wy tam mieliście auta? Bo ja nic nie widziałem ;/ A Ty NEMO byłeś tam na swoim moto? Bo chyba Cię widziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 Pytanie do Łodziaków. Usłyszałem coś o atrakcji zwanej "Rudzka Góra", o ile google nie kłamie to w Rudzie Pabianickiej. Fajna to rzecz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rof Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 to zjazd takim wózeczkiem w rynnie jak np. na gubałówce a przy zjeździe jest restauracja coś na styl chaty góralskiej , gdzie podczas środowego śmigania czekalismy bezskutecznie ok 25 minut na zainteresowanie kelerów :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musi88 Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 Pytanie do Łodziaków. Usłyszałem coś o atrakcji zwanej "Rudzka Góra", o ile google nie kłamie to w Rudzie Pabianickiej. Fajna to rzecz? krotkie, male i przyjemne. A zimą mozna na dupolocie polatac :D A jesli chodzi o usytulowanie to dokladnie na rudzie pabianickiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi