.Mateusz. Opublikowano 11 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 Zjawie sie na pewno :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek77 Opublikowano 12 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 Chyba pogoda dzisiaj pozwoli na przyjazd na plac :banghead: Jak by co to poczekajcie pare minut bo mogę się ciut spuźnić :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 12 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 Pogoda będzie chyba korzystna, ale mimo tego chyba na placu mnie nie będzie. Ostatnio śmigałem trochę w nocy i chyba lekko sie przeziębiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JERY Opublikowano 12 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 Na placu mnie nie bedzie, ale w Ironie sie melduje godz. ~20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn39 Opublikowano 12 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 To jak śmigamy? :eek: No to pośmigaliśmy :biggrin: ;) do następnego razu :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mini Opublikowano 12 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 :lapad: Cóż to była przyjemność ganiać dziś z wami panowie Selgros and Stryków masakra Ciśnienie mi spada wię chyba czas na kime Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rof Opublikowano 13 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 żeby tylko w przyszłym tygodniu można było powtóreczkę zrobić :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek77 Opublikowano 13 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 Ty widziałem że na koniec na piotrkowskiej miałeś branie :biggrin: i to dwie sztuki naraz ty ogierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tita Opublikowano 13 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 Ty widziałem że na koniec na piotrkowskiej miałeś branie :icon_mrgreen: i to dwie sztuki naraz ty ogierzeojoj! To ja widze ze niezla zabawa byla, opowiedzcie cosik wiecej :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 13 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 Trzeba było sie zaczaić na Piotrkowskiej, a nie teraz chcesz żeby Ci opowiadali :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tita Opublikowano 13 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 Trzeba było sie zaczaić na Piotrkowskiej, a nie teraz chcesz żeby Ci opowiadali :] Piotrkowska to ja nawet wczoraj pyrkalam wracajac ze schabiku, ale widac koledzy za plecami tak cos... :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 13 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 Widocznie kiepsko sie starasz :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JERY Opublikowano 13 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 Piotrkowska to ja nawet wczoraj pyrkalam wracajac ze schabiku, ale widac koledzy za plecami tak cos... :icon_razz: A do Irona nie bylo czasu wpasc? Oj nie ladnie, nie ladnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rof Opublikowano 13 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 Ty widziałem że na koniec na piotrkowskiej miałeś branie :icon_question: i to dwie sztuki naraz ty ogierze a jakieś dwie się napatoczyły koniecznie chciały porozmawiać :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tita Opublikowano 13 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 a jakieś dwie się napatoczyły koniecznie chciały porozmawiać :icon_mrgreen: ale o czym? :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi