Kamieniu Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 O mnie beze mnie?Nieładnie Panowie, nieładnie...Ależ Betsi, nie obrażaj się. :offtopic: Z Tobą, o Tobie, zawsze i wszędzie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YARECK Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Ludziska!!! Widzę, że są już zapisy na domki na zlot w Borkach. Czy z grona łódzkiego ktoś sie wybiera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Betsi Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Ależ Betsi, nie obrażaj się. :icon_twisted: Z Tobą, o Tobie, zawsze i wszędzie :banghead: Ani myślę się obrażać! :icon_twisted:Trzymam tylko rękę na pulsie...:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaszczur_uc Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Ludziska!!! Widzę, że są już zapisy na domki na zlot w Borkach. Czy z grona łódzkiego ktoś sie wybiera? Hejka Yareck, ja z żoną już się zapisaliśmy. Zarezerwowany jest domek na 4 osoby.W środę bądź na placu, pogadamy, ustalimy szczegóły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rof Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 ja również najprawdopodobniej zaszczycę forumowiczów swoją obecnością :banghead: ale o domki nie ma co się martwić, można wykupić na miejscu - ja tak robilem w zeszłym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edison Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 A ja spadam jutro na urlop.Miłego śmigania w środowe wieczorki i do zobaczenia we wrześniu.Pozdrawiam Edi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiolaSzpila Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Hejka Yareck, ja z żoną już się zapisaliśmy. Zarezerwowany jest domek na 4 osoby.W środę bądź na placu, pogadamy, ustalimy szczegóły. A kiedy ten zlot??Możesz Piotrek coś napisać na ten temat,lub chociaż dać linka?A ile pokój kosztuje na dobę? Pzdr dla "ŻONY" en en ennn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 ktoś się jutro pisze na "schabik" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEMO491 Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Ja pisze sie na Borki i potrzebuje 1 miejsce w domku od soboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiolaSzpila Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 ktoś się jutro pisze na "schabik" ? Procu,będzie nas dużo o 19.00 na placu,to się zgadamy gdzie i "na co" jedziemy :icon_razz: Do juterka :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarczi Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 witamtroche glupie pytanie ale nie chce mi sie czytac tych 100 stron wiec:wszedzie piszecie ze robicie ustawke na "placu" o ktory plac dokladnie chodzi :flesje:??? pod selgrosem czy na wlokniarzy pod geantem a moze gdzie indziej ?? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JERY Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Chodzi o plac Dabrowskiego. Niedaleko Dworca Centralnego PKS/kolejowego Lodz Fabryczna jakby ktos nie wiedzial :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek77 Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Jak wyrobie się z fuchą to pojawie się jutro na placu po urlopowej przerwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil21 Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Witam! Będzie dzisiaj na placu jakiś mechanik? Potrzebuje zerknięcia fachowym okiem na moją niunie i drobną rade. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mini Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Optymistycznie jestem nastawiony na dziś Ale coś mi się wydaje , że będzie padać i będzie wielka ch*j..... Więc dlatego ide teraz troche pośmigać :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi