PRZEMEK75 Opublikowano 25 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 PROCu, jak wygląda sprawa z jutrzejszymi dniami otwartymi w Liberty Motors, o któej się zaczynają. Mam plan, żeby wpaść i sobie pooglądać ciekawostki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Kawa Opublikowano 25 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 No niestety miałem przykrą przygodę z Fiatem Ducato pan jak to zwykle bywa mnie nie zauważył i było bum, dzisiaj był żeczoznawca z ubezpieczalni i stwierdził szkode całkowitą, ale ile kasy dostane i kiedy to jeszcze nie wiem więc jak narazie sezon dla mnie jest zaje.... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudy Opublikowano 25 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 a mam takie pytanko gdzie mial miejsce wypadek ?? bo slyszalem ze niedawno ktos mial dzwona w okolicach kanzas ?? wspólczuje :) ale nie lam sie grunt ze jestes caly:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JERY Opublikowano 26 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2007 (edytowane) Ale fajne winkle :biggrin:. Znacie jakies trasy w okolicach lodzi, na ktorych bylo by pare fajnych winkli?? Chociaz namiastka takich serpentyn :) Bedzie w sobote wieczorem ktos pod Selgrosem albo w innym miejscu? Edytowane 26 Maja 2007 przez JERY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 26 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2007 Jutro dni otwarte mogą być trochę mniej przyjemne.Dzisiaj doszło do 2 wypadków z udziałem Tigera i Daytony.Proszę się nie dziwić jeśli jutro ktoś nie dostanie motocykla z powodu braku odpowiedniego stroju lub krótkiego okresu posiadania prawa jazdy A tak na marginesie dzisiaj znowu udało mi się wyciągnąć BMW Xchallenge.Zrobiłem dzisiaj jakieś 75km po samych polnych drogach i leśnych ścieżkach :biggrin: Świetna zabawa :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 27 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 Ale fajne winkle :). Znacie jakies trasy w okolicach lodzi, na ktorych bylo by pare fajnych winkli?? Chociaz namiastka takich serpentyn :icon_razz: Traska ze Spały do Inowlodza ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JERY Opublikowano 27 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 Mozesz sprecyzowac? Mozliwosci jest wiele od autostrad po wioski. Najlepiej pokaz trase lub jej wlasciwy, zakrecony fragment za pomoca www.zumi.pl Dzieki :) Bylem dzisiaj na drzwiach otwrtych. Niestety przyszla burza w i nici z przejazdzki :( . A tak sobie ostrzylem zabki na nowego Hornecika. Pocieszam sie faktem, ze chociaz zdazyłem skorzystac z hamowni. Kurna. Biednemu zawsze wiatr w oczy... :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yasec Opublikowano 27 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 Jutro dni otwarte mogą być trochę mniej przyjemne.Dzisiaj doszło do 2 wypadków z udziałem Tigera i Daytony.Proszę się nie dziwić jeśli jutro ktoś nie dostanie motocykla z powodu braku odpowiedniego stroju lub krótkiego okresu posiadania prawa jazdyech, liczylem dzis na przetestowanie tigera a tu taka przykra niespodzianka :crossy:z drugiej strony jak popatrzylem na niektorych "testujacych" to strach sie baci o nich i o sprzety, przy mnie gosc w piknikowym stroju dostawal kluczykii nawet nie orientowal sie na czy bedzie jezdzic, brak slow.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 27 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 No i dzisiaj zasady były już inne - jazdy w "zorganizowanych grupach" prowadzone przez pracowników salonu.W sumie jest to jakaś metoda, niestety zamieszania było sporo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JERY Opublikowano 27 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 (edytowane) No i dzisiaj zasady były już inne - jazdy w "zorganizowanych grupach" prowadzone przez pracowników salonu.W sumie jest to jakaś metoda, niestety zamieszania było sporo. PROC, nie sciemniaj. Kto latal w grupie, to latal. "Kumple" latali bez eskorty. Bylem swiadkiem jak 5-6 osob pojechalo samemu lub w dwie osoby. P.S. Bedzie ktos dzisiaj pod Selgrosem lub w innym miejscu? Edytowane 27 Maja 2007 przez JERY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camaross Opublikowano 27 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 ejjj kto będzie 9 w Pabianicach ...na zawodach 1/4 mili ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 27 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 JERY nie byłem tam cały dzień, wszystko jest możliwe jednak wytyczne od rana były jasne i klarowne grupy zorganizowane z "eskortą" i takowe wyjeżdżały jak ja jeszcze byłem na miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JERY Opublikowano 27 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 JERY nie byłem tam cały dzień, wszystko jest możliwe jednak wytyczne od rana były jasne i klarowne grupy zorganizowane z "eskortą" i takowe wyjeżdżały jak ja jeszcze byłem na miejscu PROCu, ja Cie rozumiem, mowie tylko jak bylo :icon_mrgreen:. Grupy tez widzialem. Mialem jechec w tej ostatniej przed burza ale bylem nastepny w kolejce na hamowni, wiec wybralem to drugie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badyl Opublikowano 28 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 ejjj kto będzie 9 w Pabianicach ...na zawodach 1/4 mili ?? Ja będę, na motocyklu. To jest 9.06.2007r tylko o której godzinie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 29 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 a kto będzie jutro na placu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi