WiolaSzpila Opublikowano 31 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2007 ja koncze robote o 18 i okolo 19 moglbym ruszyc na moto do was na grilla!! czy to by bylo za pozno?? dajcie znac!! pozdroJejku,w niedzielę pracujesz??Współczuję!!Szczerze to późno,grill wypada w porze obiadu:(Ale nie martw się,pogoda dopisuje,więc grilla powtórzymy bardzo niebawem o późniejszej porze.Obgada się nocleg(u mnie rozbić namiot można lub spać na sianie w stodole),można wtedy napić się browarka...oczywiście piątek lub sobota...Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JERY Opublikowano 31 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2007 Wiolu. Wiesz, ja tak troche nie w temacie, ale nie moge sie powstrzymac od zadania tego pytania. Wasze zaproszenie kierowane jest do wszystkich?? Bo z tego co wyczytalem, to z Lodzi jest calkiem spora osob. No chyba ze wasze zaproszenie kierowane jest do kilku blizszych znajomych z ktorymi zdazyliscie sie juz zapoznac :rolleyes: Nie zebym sie wpraszal, czy cos. Poprostu bardzo mnie to zaciekawilo, bo to bardzo sympatyczne z waszej strony :) . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 31 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2007 Dziś w godzinach 22-23 na ulicach miasta Łodzi zauważyć można było szybko przemykający obiekt. Cechy charakterystyczne wskazują jednoznacznie, że było to Kawasaki ZL600.Z pewnego źródła wiadomo, że ZL czuje się dobrze po przebytej niedawno operacji na otwartym sercu. Pacjent po przebudzeniu wykazał pełną sprawność fizyczną, aczkolwiek wymaga jeszcze jednego dnia na na odpoczynek po przebytej operacji Co do niedzieli to nie mam w tej chwili zielonego pojęcia czy się zjawie. Szanse są 50/50 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tita Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Wiolu, Wiesiu dziekujemy :) :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiolaSzpila Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Wiolu, Wiesiu dziekujemy :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen:Nie ma za co:)Polecamy się na przyszłość :icon_mrgreen: Miło było posiedzieć,pogadać...Pogoda dopisała,więc grill był świetnym pomysłem na spotkanie i przejechanie się :crossy: Pozdro:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edison Opublikowano 4 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 Witam wszystkich po przerwie nareszcie forum działa :flesje: Pozdrawiam Kuba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YARECK Opublikowano 4 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 Witam również. Wreszcie będzie się można jakoś na coś zgadać jak forum ruszyło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camaross Opublikowano 4 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 Nie wiecie Panowie może dlaczego forum w ogóle stanęło na tak długi czas ?? Nie wiecie Panowie może dlaczego forum w ogóle stanęło na tak długi czas ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rof Opublikowano 4 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 bo było przenoszone na inny serwer :flesje: a czemu tak długo to też nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 4 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 To ja też witam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siara_1990 Opublikowano 4 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 Witam korzystając z działu chciałem przekazać informacje o której wiekszość motocyklistów pamięta a mianowicieMOTO WETERAN BAZAR (czyt. motobajzel) Łódź stadion STARTu w dniach 11-12 MAJA jeśli było, przepraszam... ale chcialem sie upewnić że pod naporem dzisiejszych czasow, interesow itd. nie zapomnicie o takiej znaczącej imprezie dla kultury MOTOCYKLISTÓW :) POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JERY Opublikowano 4 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 (edytowane) To ja tez sie przypomne jako swirzak na forum. Bedzie ktos na bajzlu?? Ja bede na 100% bo mam sporo do kupienia z ciuchow. Narazie mam tylko kask Nolan N62 :P To bedzie kask zapasowy bo docelowo musze upolowac upatrzonego "Relic-a " :P. jesli ktos bedzie na 100% moze bysmy sie umowili?? Podpowiedzieli byscie mi troche a kobitki ocenily by moj wyglad w nowych szatach :P Sie pochwale, a co!!:P Teraz juz nie jestem motonita tylko sercem, ale rowniez cialem :) http://img218.imageshack.us/img218/5599/imgp5817ga4.jpghttp://img524.imageshack.us/img524/6527/imgp5819ns6.jpghttp://img524.imageshack.us/img524/6365/imgp5824rp9.jpghttp://img82.imageshack.us/img82/7989/imgp5826vq0.jpghttp://img511.imageshack.us/img511/6338/imgp5827fh1.jpg A teraz zagadka. Zgadnijcie ile ma lat?? Tylko nie kobinowac prosze!! Patrzcie na fotki i zgadujcie :D Edytowane 4 Maja 2007 przez JERY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 5 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2007 rocznik 98->00 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tita Opublikowano 5 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2007 zapewne 2001 http://forum.motocyklistow.pl/index.php?sh...01entry899301 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JERY Opublikowano 5 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2007 naprawde wyglada na 98-00???? Czy moze poznales po swiatlach stopu itp? Ja bym mu dal 2-3 lata. Etita cwaniaro ;) Mialas zgadywac na podstawie zdjec a nie przeprowadzac sledztwo :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi