siwypfk Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 szkoda ze spotkania są w srody .. narazie mi to nie pasuje.. ale coz miłej "pogawedki" :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz i vn 800 Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 szkoda ze spotkania są w srody .. narazie mi to nie pasuje.. ale coz miłej "pogawedki" :crossy: Ja dzisiaj byłem z kolegą na piwku w iron :wink: ale on niestety nie z tego klimatu ;) Następnym razem napisze zeby w końcu poznac kogoś, pogadać o naszych "problemach", oderwać sie od tej rzeczywistości...bo do sezonu jeszcze troche... pozdrawiam :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tita Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 Dzisiaj odzyskałem wolność :flesje: wolnosc to odzyskasz jak poskrecasz kawe, teraz masz co najwyzej wiecej czasu zeby sie tym zajac :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzulu Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 (edytowane) Treaz ide do wyra kurowac sie. to zdrowiej szybko... bo podobno zima sie już żegna z nami !!! PS. a moze pomyslicie nad spotkaniem w przyszły weekend?? bo ta środa to ... środek tygodnia :icon_question: Edytowane 1 Marca 2007 przez Dzulu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 PS. a moze pomyslicie nad spotkaniem w przyszły weekend?? bo ta środa to ... środek tygodnia :bigrazz: Dzulu bo tak to się nie zgadamy! Napisz np. tak:"10 luty godzina 20 spotkanie w Ironie - Kto się pisze na browar z naczelnym dziderem ?" wykombinuj co i kiedy i reszta się wbije :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEMO491 Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 Ze mna juz ok. W srode powinienem zajrzec do Irona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzulu Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 (edytowane) ERROR Edytowane 2 Marca 2007 przez Dzulu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzulu Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 (edytowane) ERROR 2 Edytowane 2 Marca 2007 przez Dzulu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzulu Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 (edytowane) no to w przyszłą sobote jak pogoda pozwoli i nic nie wypadnie to zaprzęgnę konia i przygalopuje :buttrock: oczywiście wrzuce wcześniej formułkę zgrabnie ułożoną przez mistrza PROCA :lalag: :crossy: te errory to wina przycinki jaką komputer złapał, sorry :biggrin: POZDR Edytowane 2 Marca 2007 przez Dzulu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 4 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2007 Dzulu 2 errory równają się dwóm tubą w sobotę - takie są nieugięte prawa dżungli :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEMO491 Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 Dzulu - szykuj kasiorke na 2 tuby, a PROC zakreci kolem fortuny :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rof Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 prcu 2x zakreci to wygra po 2.5 litra :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 6 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 będzie się działo :icon_eek: Kto się zjawi w środę w Ironie ?Ja tradycyjnie około 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tita Opublikowano 6 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 (edytowane) Kto się zjawi w środę w Ironie ? ja przydreptam (byc moze z Moim - jesli da sie wyciagnac), z tego co wiem bedzie tez Karolina, Musiclove, moze Jaga, ma tez wpasc WiolaSzpila pewnie z Wiesiem Edytowane 6 Marca 2007 przez etita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musiclove Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 mnie nie będzie ;( za dużo do zrobienia w zbyt krótkim czasie :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi