Rof Opublikowano 13 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 haha:P oczywiscie chetnych zapraszam, te miejsca sa do zajecia :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 13 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 jutro w Ironie będę prawdopodobnie koło 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper_84 Opublikowano 15 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2007 ;) Nie dotarlem dzisiaj bo jak pisalem to na smierc zapomnialem ze byly dziasiaj (wczoraj) walentynkiNastepnym razem spojrze w kalendarz :D Pozdrawiam ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seboo Opublikowano 15 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2007 Witam wszystkich, przypadkiem wiem że są to targi "Motor Bike Show Poland 2007" 23-25 Luty, Warszawa, hala Torwar :) No wlasnie Wybiera sie ktos ?? :) Przy okazji targów szykuje się spotkanie forumowiczów: http://forum.motocyklistow.pl/MOTO-BIKE-SH...AND-t64389.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edison Opublikowano 15 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2007 Był ktoś wczoraj w Ironie podpisać liste obecności ha ha.Ja niestety musiałem zostać wczoraj w domku {walentynki :rolleyes: }Pozdrawiam Procu jak tam mój zbiorniczek?? :banghead: bo wiosna już blisko ha ha . :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 15 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2007 W Ironie było wczoraj 6 osób 21 kwietnia 2007 o godzinie 17 w Łagiewnikach, odbędzie się ślub mojego kolegi Michała – „Kozy”.Michał swego czasu dość często udzielał się na forum i rzecz jasna jest zapalonym motocyklistą. Ale o co chodzi?Chodzi o zrobienie koledze parady motocyklowej - w końcu wypadałoby na ślubie motocyklisty pokazać się z motocyklami.Każdy motocykl się liczy! Pisze o tym już teraz żeby jak najwięcej osób zwerbować.Bliżej terminu podam więcej szczegółów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tita Opublikowano 15 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2007 W Ironie było wczoraj 6 osób a ja? a ja? a ja tez bylam... 30 sekund ale bylam :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 15 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2007 a ja? a ja? a ja tez bylam... 30 sekund ale bylam :biggrin: no fakt - było nas w porywach do 7 osób :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper_84 Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 Na ten slub to sie pisze :buttrock:Sam tez bym chcial miec taka parade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musiclove Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 Ja jestem z Łodzi, a nawet dokładniej to z Bałut. I do tego jestem babą. Pozdrowienia dla proca i etity :D Pod Selgrosem w sezonie zazwyczaj w środy się dzieje (choć w inne losowo wybrane dni też), a potem pod M1. A na końcu się ucieka, bo przyjeżdżają smutni panowie i robią zdjęcia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tita Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 Pozdrowienia dla proca i etity :P a dziekuje ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 Pozdrowienia dla proca i etity :biggrin: również dziękuję, tylko nie jestem pewien czy wiem na pewno komu :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musiclove Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 w takim razie podpowiedź dla proca: kto nie umie jeździć rowerem? :icon_exclaim: P.S. brawa dla etity-wiadomo za co! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tita Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 (edytowane) P.S. brawa dla etity-wiadomo za co! eee... a za co? ;) hmm moze lepiej napisz mi na PW :) Edytowane 17 Lutego 2007 przez etita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 http://forum.motocyklistow.pl/index.php?ac...t=0#entry863249 Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi