tita Opublikowano 4 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2007 a jakies szczegolne atrakcje przewidziano? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEMO491 Opublikowano 5 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 (edytowane) Co proponujesz?Ino bez sexu prosze!!!!!!! Zauwazyliscie, ze moj post pisany dzis ma date wczorajsza? Ciekawe dlaczego tak jest.dzis czyli 5.02. Edytowane 5 Lutego 2007 przez NEMO491 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tita Opublikowano 5 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 Co proponujesz?Ino bez sexu prosze!!!!!!! Zauwazyliscie, ze moj post pisany dzis ma date wczorajsza? Ciekawe dlaczego tak jest.dzis czyli 5.02. myslalam ze jak organizujesz spotkanie to zapewnisz i program artystyczny. A post pewnie przybral wczorajsza date bo i dowcip o seksie taki jakis nie dzisiejszy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edison Opublikowano 6 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 A post pewnie przybral wczorajsza date bo i dowcip o seksie taki jakis nie dzisiejszy... :clap: Bez komentarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEMO491 Opublikowano 6 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 A wszyscy musza byc tacy powazni?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 6 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 A wszyscy musza byc tacy powazni?? po prostu dzieci w domu - jesteśmy zorganizowani i poważni, uczesani i przezorni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tita Opublikowano 7 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują że wyjde dzis z pracy o ludzkiej porze wiec podreptam do Irona choc nadal sie nie dowiedzialam jakie maja byc atrakcje :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 8 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2007 http://www.motocyklexpo.pl/index.php?op=1 < jedzie ktoś na to ? Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tita Opublikowano 8 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2007 chcialam zauwazyc ze znowu spadl snieg wiec nadal mozna ulepic balwanka... ktos pomoze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musi88 Opublikowano 8 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2007 chcialam zauwazyc ze znowu spadl snieg wiec nadal mozna ulepic balwanka... ktos pomoze? Wiesz co chyba zamiast szukac moto to faktycznie mozna by ulepic takiego jak masz w avatarze lub moze bardziej sportowego ;) Za moim blokiem moze byc ok! Poki co moze to mi wystarczy. A jak stopnieje to bedzie znak zeby ruszyc w poszukiwanie nowego... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tita Opublikowano 8 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2007 Wiesz co chyba zamiast szukac moto to faktycznie mozna by ulepic takiego jak masz w avatarze lub moze bardziej sportowego :biggrin: Za moim blokiem moze byc ok! Poki co moze to mi wystarczy. A jak stopnieje to bedzie znak zeby ruszyc w poszukiwanie nowego... :biggrin: jedziecie w niedziele do Krakowa po kolejny genialny sprzecior ;) jak polezy snieg do niedzieli to mozemy lepic nawet u ciebie pod blokiem ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YARECK Opublikowano 9 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2007 http://www.motocyklexpo.pl/index.php?op=1 < jedzie ktoś na to ?No ja na 99% plus jeszcze jedna osoba. Pewnie bryknę autkiem więc dwa miejsca będę miał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rof Opublikowano 9 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2007 ja podobnie i tez autkiem :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 9 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2007 a ja nie wiem czy będę miał szanse się wybrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tita Opublikowano 9 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2007 ja podobnie i tez autkiem :) a ile masz miejsc w autku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi