CbR600f Opublikowano 6 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2007 Mam dwa pytania... Mozecie mi polecic jakas firme w Lodzi robiaca naklejki ?? A drugie moje pytanie do was dotyczy crashpadow... Nie orientujecie sie moze, czy ktos w naszym miescie wykonuje takie rzeczy ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 7 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2007 Z tym Toruniem to się zobaczy pewnie parę dni przed :icon_mrgreen: to kto będzie w środę i od której startujemy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 7 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2007 no mnie w srode nie bedzie, ale na bajzlu OCZYWISCIE ZE TAK :bigrazz: POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tita Opublikowano 7 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2007 to kto będzie w środę i od której startujemy ? ja bede w srode od okolo 20.30 bo umowilam sie a Aga i Leo, bedziemy uzgadniac ostatnie szczegoly a propos Babozlotu i to bedzie glowny cel wizyty. No i pewnie tosty beda :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 7 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2007 ja będę pewnie od 19 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek kawasaki Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 WITAM WSZYSTKICH PO DŁUŻSZEJ PRZERWIE NA ŚRODE MOŻECIE NA MNIE LICZYĆ TO SIĘ ZGADAMY O BAJZLU. POZDROWIENIA JAREK :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamieniu Opublikowano 9 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 aczej będe w IRON-ie tak 15 po 19, jestem umówiony u klientki na 20:30, czyli zdąże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 9 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 Witam panów. Niedawno zanabyłem moto i chciałem, już zacząc troche wyjeżdżać, żebyście mnie nie odstawiali na pierwszym zakręcie na środowych spotkaniach :flesje:Mam jednak pewien problem - brak kasku (fundusze zdobędę w lutym, marcu). Czy któryś z was ma może jakiś zapasowy kask, który nie będzie potrzebny w najbliższym czasie i mógłby mi go użyczyć na jakiś czas? Latam w kominiarce, więc nikt sie nie musi martwić, że coś w srodku po sobie zostawię :] Dzięki wszystkim z góry... PozdrawiamAdam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 11 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 (edytowane) Kto się wybiera jutro (piątek) na 8 uridziny Irona?Ja może wpadnę na chwile. Na Bajzlu będe od 9 - taki jest plan, może się odrobinę spóźnię Edytowane 11 Stycznia 2007 przez PROC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper_84 Opublikowano 12 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 Fajnie masz Procu bo ja o 9 bede czatowal na Wólce Kosowskiej pod drzwiami i czekal na otwarcie tego burdelu :D Ale planuje szybkie zakupy w 15 minut i wale prosto z powrotem wyladowac zakupy w tuszynie i na bajzel.Wiec mysle ze bede troszke po 12Do zobaczenia :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CbR600f Opublikowano 13 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2007 Ladna mam zebatke ? Wczoraj w ciagu dnia odebralem ja od tokarza... :bigrazz: http://www.bikepics.com/pictures/769794/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CbR600f Opublikowano 13 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2007 (edytowane) Kurde, zamiast jednego to mi zamiescilo dwa posty... Sorry :/ Edytowane 13 Stycznia 2007 przez CbR600f Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sv650s Opublikowano 13 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2007 No Tomaszku zajebista Pizza na 5 bedzie szedl z gazu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CbR600f Opublikowano 13 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2007 Tylko teraz musze jakis lancuch znalezc... Nie wiem, czy przedluzac ten co mam obecnie, czy kupic nowy :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 14 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2007 (edytowane) Ladna mam zebatke ? Wczoraj w ciagu dnia odebralem ja od tokarza... :buttrock: http://www.bikepics.com/pictures/769794/ Ta zębatka to jakaś parodia - wygląda jak wyciągnięta z Bizona albo innej maszyny rolniczej. Jedyne co ją usprawiedliwia to, to że Twój motocykl jest do jazdy ekstremalnej a nie do wygrywanie konkursów piękności.Co do rozmiaru to nie jestem pewien czy nie to przełożenie nie będzie za krótkie. Na pewno 1 i 2 są z nią zbędne. p.s.Babozlot okazał się bardzo fajną imprezą - w chwili kiedy to pisze tam cały czas ludzie szaleją - z wyłączeniem Łukasza (XT) który to od paru godzin śpi na kanapach z nadmiaru wrażeń :biggrin: Edytowane 14 Stycznia 2007 przez PROC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi