PROC Opublikowano 2 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2006 To ja mam pytanie: Kto jedzie na zawody ¼ mili - ręka w góręA kto jedzie na zawody cross country – druga ręka w górę Ja lecę na cross jak ktoś chce się dołączyć to się ustawimy gdzieś i podjedziemy razem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bmw69 Opublikowano 2 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2006 co do wyścigów na 1/4 mili w te niedzielę, proponuję sledzić wątek:http://forum.bmw-klub-lodz.com.pl/viewforu...23cba6a0dc4a6bd zawodnicy zakwalifikowani oraz dodatkowo 10 chętnych powinni się pojawić o 8:30początek wyścigów planowany jest na 10:00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper_84 Opublikowano 2 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2006 dzięki![/quote/]Nawet fajne drogi sa na trasie z Łodzi do Poddebic, nie narzekam rownierz na stan drogi do Rawy ale tam czasami jest duzy ruch. Ale najlepiej mi sie lata od Kutna do Gostynina, ale to juz troche za daleko jak dla ciebie bo z Łodzi robie 180 km w dwie strony. Niestety wiekszos drog wylotowych z Łodzi jest zakatowana przez tiry.Pozdro :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 2 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2006 Możecie powiedzieć czy daleko jest z giełdy na Rokicińską? To bym obskoczył 2 miejsca naraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 3 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2006 (edytowane) No to jak by ktoś jutro rano się ocknął i stwierdził, że chce się ustawić i lecieć na motocross to niech dzwoni między 10 a 11504 479 699Dopisane niedziela 04.06 11:00 Ale beznadziejna pogoda :) Nawet mi się nie chce z domu wychodzić :flesje: Edytowane 4 Czerwca 2006 przez PROC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 4 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2006 (edytowane) fakt, pogoda była kiepska, ale 2 min przed startem przestało padać i była wyśmienita zabawa. Organizatorzy zrobili kilka atrakcji np przejazd przez 5 kłód http://img167.imageshack.us/my.php?image=2gak322oda8jj.jpg < jedna z mniejszych, po podkopaniu sięgała pod błotnik(zgniotłem przez to dyfuzor :flesje: ). Były podjazdy i zjazdy, w tym podjazd po dość stromej ścianie ;) . Kawałek trasy po kamieniach, zakręty na łące, długa prosta gdzie ponad 100 się leciało :flesje: . Takie mini enduro można powiedziec, Warto było wystać te 2H w deszczu :) Edytowane 4 Czerwca 2006 przez enduromaster Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 4 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2006 (edytowane) To na piątkowisku takie bajery porobili ? No kurde, kurde, kurde kolejny raz ominęła mnie dobra zabawa. Jak mas dużo zdjęć to wstaw je na dobrebopolskie.com Edytowane 4 Czerwca 2006 przez PROC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 4 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2006 przy Chocianowickiej to było, niestety mam narazie tylko jedną fotę Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badyl Opublikowano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2006 PROTESTUJĘ!!! Ja chcę więcej fotek z imprezki!!! :flesje: Niestety nie mogłem przyjechać na imprezę ;( pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 6 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2006 Jutro kolejne spotkanie... Kogoś zabraknie ? Jakieś pomysły na jutro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 6 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2006 (edytowane) słuchajcie ostanio mnie ta pogoda wnerwia i to bardzo, bo słonce za 5 min chmury , ale dobre wieści mam http://twojapogoda.pl/ na tym portalu piszą o upalnym i SUCHYM czerwcu , oby sie sprawdziło. Co do spotkania, mnie zabraknie z powodu mojego wyjazdu od piątku do niedzieli nad zalew Sulejowski, a musze sie zorganizowac na pikniczek, moze tos bedzie przejezdzał to niech wpadna do TRESTY :D) tam bede wypoczywał POZDROWIENIA Edytowane 6 Czerwca 2006 przez siwypfk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorbiker Opublikowano 7 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2006 no ja juz się uporałem z kupnem moto :D jak tylko się uwine z przystosowaniem go do normalnego eksploatowania to bede śmigał:notworthy: pozdro all Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YARECK Opublikowano 7 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2006 Gratuluje Motorbiker kupna nowej maszyny. Ciekaw jestem wyglądu. Rozumiem że ta piekna virażka, kóra miałeś poszła już do nowego właściciela?Czy dziś będę na placu to nie mogę obiecac bo jakoś na 15 z haczykiem ide do kina wiec nie wiem jak to dalej bedzie, ale możliwe że się zjawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenek Opublikowano 7 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2006 Siemano,Ja niestety nie mam jak przyjechać, więc dzisiaj też mnie nie bedzie. Honda nadal w częściach... ale uszczelki juz dotarły, dopiero co byłem na Maratońskiej odebrać drugą :] Ale tym razem już nie uprzedzam faktów i nie będę pisał na kiedy się wyrobię :banghead:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 7 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2006 Dzisiaj nas było skromnie, ale mimo tego wygraliśmy z pogodą!- Zrobiliśmy ją w konia i wywlekliśmy z Łodzi :banghead: :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi