Camaross Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 Dobrze Panowie wiem że jest osobny temat o tym ale wole napisać tu bo pisz do Łodzian Kto z Panów jedzie na Metallice ?? gdzie śpicie , ruszacie na moto ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YARECK Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 (edytowane) Ja jade i moja Karolcia też. Raczej nie śpimy nigdzie, może po drodze na jakiejś stacji z godzinke.Acha.Tylko my jedziemy katamaranem. Edytowane 22 Lutego 2008 przez YARECK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JERY Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 Grupka na 6-8 moto tez leci, ale jeszcze nie mamy nic ustalone co do przebiegu calej imprezy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 noi dzis przyjemnie przyjemnie na jazde :icon_mrgreen: a ja kupiłem w koncu moto (po 6 miesiącach bez moto) mam zamiar wpacs na jakies spotkania G.C Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghostdooog Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 Witam wszystkich po zimowym śnie. :biggrin: No ja w końcu wczoraj odebrałem motór po przygotowaniu go do sezonu i od razu się bryknąłem, bo pogoda jeszcze wczoraj była ok. No pierwsze ruszenie nie było zbyt płynne, ale przerwa była zimowa. Ale i tak zadowolony jestem bo sezon wreszcie rozpoczęty.... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMEK75 Opublikowano 4 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 (edytowane) cześć Wszystkim, ja też powoli się budzę z zimowego snu...Czekam tylko na odbiór moto od mechanika po serwisie (już w ten weekend :bigrazz: ), podobno od 15 zacznie się wiosna - i na trasę :icon_mrgreen: Edytowane 4 Marca 2008 przez PRZEMEK75 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn39 Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 ma ktoś ochote n wspólne budzenie sprzęta p zimie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 Kiedy, gdzie i o której? :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn39 Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 w niedziele chce o budzić moje wiaderko gwoździ :P i troche je :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piekarz Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 Też jestem z Łodzi i chetnie dołącze się do grona wielbicieli 2 kółek :-)Może warto ustalić jakieś miejsce i termin spotkań Jak w temacie... :twisted: Ja jestem z Łodzi i chętnie przyjadę na jakiś spocik :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghostdooog Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 no pewnie że się trzeba troche rozruszać. tylko jakieś miejsce trzeba zorganizować powoli na ten sezon bo pl.dąbrowskiego ma być rozkopany... ale to ostatni powód, który by nam przeszkadzał..he he...ostatnio pozwoliłem sobie hulnąć na drodze do della i powiem wam że chyba w tym sezonie selgros może podupaść... traska całkiem przyjemna i dłuuuuga... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JERY Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 no pewnie że się trzeba troche rozruszać. tylko jakieś miejsce trzeba zorganizować powoli na ten sezon bo pl.dąbrowskiego ma być rozkopany... ale to ostatni powód, który by nam przeszkadzał..he he...ostatnio pozwoliłem sobie hulnąć na drodze do della i powiem wam że chyba w tym sezonie selgros może podupaść... traska całkiem przyjemna i dłuuuuga... Tylko jeszcze trzaba zamknac skrzyzowanie, ktore znajduje sie w polowie dlugosci :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artemor Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 No to slucham porpozycji kiedy i gdzie ;) A tak apropo ma ktos do sprszedania z Was/Waszych znajomych f3/f4 bo znajomy zostal na lodzie a na allegro niestety nie ma nic co warto kupic w przystepnej (nie mowie okazyjnej) cenie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cukierek Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 w niedziele chce o budzić moje wiaderko gwoździ :icon_mrgreen: i troche je :crossy: ja się z chęcia przyłączę z dwoma kumplami na chopperach, jeździłem w ostatnią niedzielę, warunki były całkiem fajne, ale strasznie zimny wiatr... zobaczymy jak będzie w najbliższą niedzielę, gdzie planujecie ustawkę???? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn39 Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 kolumny rzgowska bp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi